Hemma hos mammsen!

Hello sweeties!

Jag har inte orkat uppdatera för att jag känt att jag blvigt en riktig bitch idag. Har bråkat med pappa så han skjussade mig till mamma så att jag skulle ta min ångestdämpade medicin.. Eller ja, vad man nu ska kalla det. Man blir iallfall lite lungnare och tröttare av dom..

Skötn att få byta kläder också, för att jag knappt haft några hos pappsen och min mamma har vart borta.. Ja och nu ska jag börja röra mig utåt och möta upp min älskling Annie! Puss

Paow <3 läsare

(Visited 12 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. therese augusti 14, 2009 at 7:18 e m

  När kommer resten av svaren? 🙂

  Reply
 2. Nina augusti 14, 2009 at 7:20 e m

  Det blir nog skönt för dig om du får vila ut lite 🙂

  Reply
 3. matilda augusti 14, 2009 at 7:20 e m

  paow du är så himla söt (:

  Reply
 4. EMMI augusti 14, 2009 at 7:22 e m

  ofta dom har stämplar i ansiktet? 😛

  Reply
 5. evelina augusti 14, 2009 at 7:23 e m

  gulligt 😀

  Reply
 6. Anonym augusti 14, 2009 at 7:24 e m

  Gillar verkligen outfiten där:)

  Reply
 7. Anonym augusti 14, 2009 at 7:44 e m

  fin klänning=)=)

  Reply
 8. hedda augusti 14, 2009 at 7:47 e m

  Du är så fin paow 😀

  Reply
 9. Matilda augusti 14, 2009 at 7:58 e m

  åååååååh hon med vit-randig tröja är så himla lik.. eeh, något barn i saltkråkan tycker jag haha 😀
  barndomsminnen <3

  Reply
 10. denice augusti 14, 2009 at 8:26 e m

  haha, du menar shorven eller vad hon heter:P
  haha ja kanske lite!
  Paulina, du är skit fin. Och min förebild!

  Reply
 11. daffsi augusti 14, 2009 at 8:47 e m

  det är jag och mina kompisar på bilden ! xD

  Reply
 12. sanna 21 augusti 14, 2009 at 9:10 e m

  Hej paow

  du är verkligen så söt, du är vacker!!

  undra hur din mamma ser ut för sånt brukar gå i arv??

  kram ta hand om dig sanna

  Reply
 13. lesiona från rinkeby augusti 14, 2009 at 9:12 e m

  asså paow jag vet eller snarare så förstår jag hur du menar med vad du kallar blattar, men det låter inte bra fast det gör inget, sen är du verkligen girlpower:)

  älskar att läsa din blogg den ger mig verkligen mycket..
  asså min mamma läser din blogg fniss..

  power

  Reply
 14. Charlotte augusti 14, 2009 at 9:24 e m

  Gud så söt du är! Du verkar vara den enda av alla storbloggare som är mest jordnära! Fortsätt göra din grej 🙂

  Reply
 15. maow augusti 14, 2009 at 9:30 e m

  av en slump hamnade jag på kissies blogg för några dagar sedan, vilket ledde mig vidare till amir, dessie, dig och några till. jag måste säga att det här är för mig (som är 24) en helt sinnessjuk värld som jag inte riktigt kan sätta mig in i, jag läser och är chockerad, skrämd och road samtidigt.
  det enda jag vill säga är att du uppvisar en enorm mogenhet för din ålder, eller iaf så mogen man kan vara i bloggvärlden eller om man lever som du gör. hur som helst, du ska fortsätta att vara dig själv och hela tiden tänka på vad du uppnår och hur extremt mogen du är om man jämför med somliga som är typ fem år äldre än vad du är men inte alls uppvisar samma mognad, intelligens och insikt om saker. keep goin' och glöm inte ataraxen, den hjälper.
  kramen

  Reply
 16. BEa augusti 14, 2009 at 10:11 e m

  ååh va sööt du är!

  Reply
 17. lINDA augusti 14, 2009 at 10:32 e m

  Atarax är från början en allergimedicin (som man blandannat kan ge även till djur), så det är ju ingen stark medicin och den är i princip utan bivkerkningar
  Jag äter själv sådana och har en "maxdos" på 6 tabletter/dag.
  (så att folk inte börjar tro att du går på värsta hardcore tabletterna och får en massa fördomar. Att äta atarax är inte konstigare än att ta allergimedicin, i princip).

  Sen så vill jag passa på att du att säga att du är min favorit bland bloggarna och jag tycker verkligen att det är stark av dig att skriva personligt och ärlig om hur du mår, det är sådant som gör att dina läsare gillar dig. Du är inte så överdriven och extrem, du känns jordnära och mogen för din ålder. Hoppas allt löser sig 🙂

  Reply
 18. Saara augusti 14, 2009 at 10:34 e m

  Jaha så du tar medicin som gör att du blir lugnare och tröttare? Vet du namnet på dem? för jag tar nämligen också medicin som gör en trött och lugnare fast mot oron. Eftersom mitt liv är ganska annorlunda.

  Reply
 19. Emilia augusti 14, 2009 at 10:59 e m

  Varför tar du "ångest dämpande" piller, medicin? 🙂 om man får fråga.

  Reply
 20. sofie augusti 14, 2009 at 11:02 e m

  Asså, vad fan har dem för text i ansiktet. Pinsamt!

  Reply
 21. Anonym augusti 15, 2009 at 12:17 f m

  älskar din klänning,
  du passar verkligen in den !

  Reply
 22. Anonym augusti 15, 2009 at 12:31 f m

  om det är atarax du tar, sluta med det på en gång. det är bara placebo (googla det om du inte vet vad det är). jag käkade det i några år, men de lurade mig bara. jag mådde aldrig bättre. jag blev bara trött. & varför ska man bli trött? är det inte bättre att försöka lösa problemet/ångesten ist för att låtsas som att den inte finns genom att somna. tro mig, du kommer må så fruktansvärt mkt sämre om några om om du fortsätter med atarax, eller vad det nu är du käkar. "ångestdämpande" är bara bullshit!!! det finns inget som heter så. läs en bok ist.

  Reply
 23. Emmie augusti 15, 2009 at 12:39 f m

  Vill bara säga (för fan jag e för gammal för detta…) Anyway… Tycker du e jättefin, du verkar reko och vettig. Ta hand om dig och låt ingen trycka ner dig! Du kan gå långt, sköt bara dina kort rätt… Utseendet är inte allt (men gör MYCKET), men du är snyggare och fräschare än alla de andra "fjortisarna" (som ni kallar varandra). Som sagt, sköt dina kort rätt och du ligger snart i eliten…

  Reply
 24. Sanna augusti 15, 2009 at 2:44 f m

  du vet att atarax är jordens skämt som oftas ges till yngre personer och får en slags "låtsaseffekt". Dom används t.ex även till allergiker och dämpar klåda, men dom fungerar inte till riktigt ångest. Bara så du vet…

  Reply
 25. jenny augusti 15, 2009 at 11:02 f m

  BUP??? skulle kanske vara ngnting för dig, ja går dit mot min panikångest…. btw älskar din blogg, och aa din mamma pappa måste hjälpa dig kisses

  Reply
 26. Anonym augusti 15, 2009 at 2:00 e m

  Är det atarax dyu tar!? i vad för syfte, den medecinen är så kass,ingen som helst effekt bara så du vet.
  det är som om du skulle dricka vatten….
  älskar din blogg! puswss

  Reply
 27. Anonym augusti 15, 2009 at 2:57 e m

  Aso va mobbad du e människa pågud har sett dej i ung08 nu 2 dar o du står o kollar snett som en idiot skaffa ett liv ja ber dej

  Reply
 28. per schröder augusti 16, 2009 at 12:59 f m

  du är så fin! ring mig 073 530 92 03!
  ps. jag har skägg

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *