”blablabla” bloggare lön hur jag är osv.. trams & flams

Hur är jag som person ? Dessie ? Allt..

Det kan undras, som person så skulle jag nog beskirva mig som glad öppen/ärlig  och blåst. Låter nog fel att beskriva sig själv som "blåst", kanske finns något posetivt i det. Att jag kankse verkar väldigt "smart & trevlig" i bloggen, men det finns något bra med att jag slipper fejka min dubbelmoral som te.x kissie dessie och alla gör. Jag är ganska öppen och ärlig av mig, jag skäms inte över att säga att jag haft sex i en kompost. & pratar gärna om saker som många andra skäms för att säga.  Jag står nästan alltid för vad jag säger. Vilket kankse är den enda bra egenskapen jag har. I think ?

Utanför bloggen så skulle nog många av mina vänner beskriva mig som " bitchig" ( det är min dåliga egenskap då). Jag kan erkänna att jag har en grov attityd, att jag kan bli irreterad på folk jag inte känner. Te.x som om det sitter någon brud som kankse är min kompis kompis och snackar medans hon tuggar tuggumi så det låter. Så kan jag te.x härma henne när hon pratar osv. ( det är bara ett exempel)..  Att jag har svårt att umgås i stora grupper med människor, och har svårt för alla nya jag träffar. Försöker att ge folk en chans, men har svårt för det. Jag har rätt bra självkänsla och känner mig obekväm om jag inte gillar läget.

Jag tjänar långt ifrån 10,000 i månaden. Kankse mellan 4-8 tusen. Jag behöver inte skriva att jag tjänar 20,000 i månaden som dessie gör när hon egentligen knappt tjänar 3000 på sin blogg. Visst inget fel med det, men nu kommer sig frågan. Varför vill ni dumma i*ioter läsa om någons "fejkade perfekta liv" ,  som dessie och kissie skriver att allting är så jävla perfekt, inge bekymmer. Jag tror helt ärligt inte att ni skulle "mobba" kissie om hon la ut en oredigerad bild på sig själv. Och skrev det är jag, hon är ju trots allt inte ful. Tror snarare att ni skulle hylla henne för att hon visade att även inte hon är "perfekt". Som att dessie inte har problem hemma, med kärlek, med vänner och allt. Jag behöver inte fejka mina ätströringar eller låtsas ta bantingpiller för att få publicitet. Jag må vara en sopa, men jag är ärlig. Och det gör mig till sveriges mest lästa ungdomsblogg ( med tanke på att alla storbloggare är 19 elle äldre) inte något fejkat som vill var någonting dom inte är.

Tillbaka till det där med "perfekta livet" som så inte stämmer. Varför läsa någons påhittade meningar. Läs en bok ist ? Ingen aning om vad jag ville få ut med det här, men som sagt "läs en bok" ist.

(Visited 8 times, 1 visits today)

112 Comments

 1. Anonym augusti 24, 2009 at 11:54 e m

  Läser inte din pappa din blogg ? och tror du inte han blir lite besviken över att läsa att hans 15 åriga dotter har haft sex i en kompost ? Herrejisstanes

  Reply
 2. Micke augusti 24, 2009 at 11:54 e m

  Vänta lite nu.. visst har du skrivit en kommentar i min obetydliga lilla blogg? Hahaha, hade ingen aning om att du var "kändis" 😛 hahaha

  Reply
 3. ebba augusti 24, 2009 at 11:56 e m

  GO PAOW!

  Reply
 4. nellie augusti 24, 2009 at 11:58 e m

  bra skrivet 🙂

  Reply
 5. Anonym augusti 24, 2009 at 11:59 e m

  bra skrivet. hatar dom andra fjortisnollorna

  Reply
 6. Blondiegirl augusti 25, 2009 at 12:03 f m

  bra skrivet paulina! ärlighet varar ju längst o det sämmer fast det är ett s.k talesätt! kram och fortsätt med det du gör

  Reply
 7. Fredda augusti 25, 2009 at 12:07 f m

  Jag tycker att du har väldigt rätt..
  strongt att erkänna att alla "feta blogglöner" som de andra bloggarna skryter om bara är fake! Dessie är en aning sorglig som tror att hon kan överleva på sin blogglön resten av livet eftersom att hon inte verkar bry sig om sin utbildning, stackar henne, allvarligt, stackarn!

  Reply
 8. ellie augusti 25, 2009 at 12:07 f m

  det var riktigt bra skrivet! keep going! <3

  Reply
 9. PAULINA augusti 25, 2009 at 12:08 f m

  HELT RÄTT!!!!

  Reply
 10. katie augusti 25, 2009 at 12:08 f m

  Det är sånt här som gör dig så himla bra!

  Reply
 11. Anonym augusti 25, 2009 at 12:08 f m

  Sanning varar längst ! Bra skrivet.

  Reply
 12. Anonym augusti 25, 2009 at 12:11 f m

  perfekt paow babY 😀

  Reply
 13. zoe augusti 25, 2009 at 12:11 f m

  kul med ärlighet! bra skrivet, fortsätt så här! 🙂

  Reply
 14. Anonym augusti 25, 2009 at 12:12 f m

  Asså shit! DIn blogg äger förfan! Du är så störtskön, hela du är så grym. Och jag tycker att du förändrats sjukt mycket sen du slutade hänga med Dessie. DIn riktga personlighet syns tydligare nu och du, du förtjänar en mycket bättre polare än Dessie, seriöst hon kan ju inte ha alla hästar hemma om man säger så.. haha..

  Men som sagt, du och din blogg kommer snart vara bland det största i bloggväg inom sverige och det är jag fan glad över!

  Ett minus bara.. Du uppdaterar lite lite ibland.. Men annars toppen!

  Reply
 15. jemini augusti 25, 2009 at 12:15 f m

  åååh jag gillar dig mer och mer för varje dag!

  KEEP IT UP, och läs mitt mejl! haha (L)

  Reply
 16. susss augusti 25, 2009 at 12:16 f m

  Bra Skrivet. 🙂 Det märks att du är en bättre person än vad dom är.

  Bättre att bli känd bloggare utan att dra skam över sitt namn . 🙂

  Reply
 17. Anonym augusti 25, 2009 at 12:18 f m

  det är ju ändå din blogg som är den bästa 🙂

  Reply
 18. Ami augusti 25, 2009 at 12:21 f m

  Bra skrivet! Jag hejar på ditt lag! 🙂

  Reply
 19. BEa augusti 25, 2009 at 12:22 f m

  jag älskar dig och allt du skriver! du är BÄST!

  Reply
 20. Annie augusti 25, 2009 at 12:22 f m

  Så otroligt rätt, och det är därför jag gillar din blogg. Du är 16 år va? 4 år yngre än mig och jag tycker du uppför dig otroligt moget. Visst folk kanske protesterar mot att du lägger ut festbilder men det är så typiskt svenskar att vara så förbannat överbeskyddande, hallå vilka 16 åringar festar inte idag!?
  Men åter till ditt inlägg, otroligt bra skrivet..exakt det du sa precis..det är orsakerna till att jag inte läser Dessie och Kisses bloggar längre, de har tappat all respekt hos mig ..visst Dessie är bara en jävla barnrumpa och jag bryr mig inte om småungar som henne..men Kisse retar mig värst, hon är fan 19 år, seriöst människa väx upp! Tycker fan alla borde sluta läsa deras bloggar bara för att det retat gallfeber på dem.. 😛

  Reply
 21. Isolina augusti 25, 2009 at 12:29 f m

  Fast du är yngre än mig, så påvisar du att alla gör/har sina misstag. En utav de vettiga inläggen du skivit tjejen!

  Reply
 22. hanna MO augusti 25, 2009 at 12:30 f m

  LÖV IT ! så jävla bra sagt är så stolt över dig just nu så jag vet inte vad jag ska säga ! blir så glad när jag läser det du skrivit nu ! du och amir känns så äkta till skillnad från dom andra bloggarna och det ska ni en applåd för om inte mer !

  Reply