Hur är jag som person ? Dessie ? Allt..

Det kan undras, som person så skulle jag nog beskirva mig som glad öppen/ärlig  och blåst. Låter nog fel att beskriva sig själv som "blåst", kanske finns något posetivt i det. Att jag kankse verkar väldigt "smart & trevlig" i bloggen, men det finns något bra med att jag slipper fejka min dubbelmoral som te.x kissie dessie och alla gör. Jag är ganska öppen och ärlig av mig, jag skäms inte över att säga att jag haft sex i en kompost. & pratar gärna om saker som många andra skäms för att säga.  Jag står nästan alltid för vad jag säger. Vilket kankse är den enda bra egenskapen jag har. I think ?

Utanför bloggen så skulle nog många av mina vänner beskriva mig som " bitchig" ( det är min dåliga egenskap då). Jag kan erkänna att jag har en grov attityd, att jag kan bli irreterad på folk jag inte känner. Te.x som om det sitter någon brud som kankse är min kompis kompis och snackar medans hon tuggar tuggumi så det låter. Så kan jag te.x härma henne när hon pratar osv. ( det är bara ett exempel)..  Att jag har svårt att umgås i stora grupper med människor, och har svårt för alla nya jag träffar. Försöker att ge folk en chans, men har svårt för det. Jag har rätt bra självkänsla och känner mig obekväm om jag inte gillar läget.

Jag tjänar långt ifrån 10,000 i månaden. Kankse mellan 4-8 tusen. Jag behöver inte skriva att jag tjänar 20,000 i månaden som dessie gör när hon egentligen knappt tjänar 3000 på sin blogg. Visst inget fel med det, men nu kommer sig frågan. Varför vill ni dumma i*ioter läsa om någons "fejkade perfekta liv" ,  som dessie och kissie skriver att allting är så jävla perfekt, inge bekymmer. Jag tror helt ärligt inte att ni skulle "mobba" kissie om hon la ut en oredigerad bild på sig själv. Och skrev det är jag, hon är ju trots allt inte ful. Tror snarare att ni skulle hylla henne för att hon visade att även inte hon är "perfekt". Som att dessie inte har problem hemma, med kärlek, med vänner och allt. Jag behöver inte fejka mina ätströringar eller låtsas ta bantingpiller för att få publicitet. Jag må vara en sopa, men jag är ärlig. Och det gör mig till sveriges mest lästa ungdomsblogg ( med tanke på att alla storbloggare är 19 elle äldre) inte något fejkat som vill var någonting dom inte är.

Tillbaka till det där med "perfekta livet" som så inte stämmer. Varför läsa någons påhittade meningar. Läs en bok ist ? Ingen aning om vad jag ville få ut med det här, men som sagt "läs en bok" ist.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (112)
 • Anonym

  Läser inte din pappa din blogg ? och tror du inte han blir lite besviken över att läsa att hans 15 åriga dotter har haft sex i en kompost ? Herrejisstanes

 • Micke

  Vänta lite nu.. visst har du skrivit en kommentar i min obetydliga lilla blogg? Hahaha, hade ingen aning om att du var "kändis" 😛 hahaha

 • Anonym

  bra skrivet. hatar dom andra fjortisnollorna

 • Blondiegirl

  bra skrivet paulina! ärlighet varar ju längst o det sämmer fast det är ett s.k talesätt! kram och fortsätt med det du gör

 • Fredda

  Jag tycker att du har väldigt rätt..
  strongt att erkänna att alla "feta blogglöner" som de andra bloggarna skryter om bara är fake! Dessie är en aning sorglig som tror att hon kan överleva på sin blogglön resten av livet eftersom att hon inte verkar bry sig om sin utbildning, stackar henne, allvarligt, stackarn!

 • ellie

  det var riktigt bra skrivet! keep going! <3

 • EmelieA

  2009-08-25 @ 00:07:56

  URL: http://emeliealmqvist.blogg.se/

  Postat av: EmelieA

  Skit bra skrivet! go girl!

 • katie

  Det är sånt här som gör dig så himla bra!

 • Anonym

  Sanning varar längst ! Bra skrivet.

 • Anonym

  perfekt paow babY 😀

 • zoe

  kul med ärlighet! bra skrivet, fortsätt så här! 🙂

 • Anonym

  Asså shit! DIn blogg äger förfan! Du är så störtskön, hela du är så grym. Och jag tycker att du förändrats sjukt mycket sen du slutade hänga med Dessie. DIn riktga personlighet syns tydligare nu och du, du förtjänar en mycket bättre polare än Dessie, seriöst hon kan ju inte ha alla hästar hemma om man säger så.. haha..

  Men som sagt, du och din blogg kommer snart vara bland det största i bloggväg inom sverige och det är jag fan glad över!

  Ett minus bara.. Du uppdaterar lite lite ibland.. Men annars toppen!

 • jemini

  åååh jag gillar dig mer och mer för varje dag!

  KEEP IT UP, och läs mitt mejl! haha (L)

 • susss

  Bra Skrivet. 🙂 Det märks att du är en bättre person än vad dom är.

  Bättre att bli känd bloggare utan att dra skam över sitt namn . 🙂

 • Anonym

  det är ju ändå din blogg som är den bästa 🙂

 • Ami

  Bra skrivet! Jag hejar på ditt lag! 🙂

 • BEa

  jag älskar dig och allt du skriver! du är BÄST!

 • Annie

  Så otroligt rätt, och det är därför jag gillar din blogg. Du är 16 år va? 4 år yngre än mig och jag tycker du uppför dig otroligt moget. Visst folk kanske protesterar mot att du lägger ut festbilder men det är så typiskt svenskar att vara så förbannat överbeskyddande, hallå vilka 16 åringar festar inte idag!?
  Men åter till ditt inlägg, otroligt bra skrivet..exakt det du sa precis..det är orsakerna till att jag inte läser Dessie och Kisses bloggar längre, de har tappat all respekt hos mig ..visst Dessie är bara en jävla barnrumpa och jag bryr mig inte om småungar som henne..men Kisse retar mig värst, hon är fan 19 år, seriöst människa väx upp! Tycker fan alla borde sluta läsa deras bloggar bara för att det retat gallfeber på dem.. 😛

 • Isolina

  Fast du är yngre än mig, så påvisar du att alla gör/har sina misstag. En utav de vettiga inläggen du skivit tjejen!

 • hanna MO

  LÖV IT ! så jävla bra sagt är så stolt över dig just nu så jag vet inte vad jag ska säga ! blir så glad när jag läser det du skrivit nu ! du och amir känns så äkta till skillnad från dom andra bloggarna och det ska ni en applåd för om inte mer !

 • sanna

  så fruktansvärt rätt skrivet, gillar din blogg du är ärlig precis som du säger. det gäller att vara den man är och som sagt ingen är perfekt!
  puss

 • josefin

  du är så bra paulina! helt rätt skrivet, det är skönt att få höra kloka saker i någon blogg i över huvudtaget 🙂

 • evelina

  Du är bäst !
  Läser tyvärr deras bloggar också
  men det är för varje dag tänker man
  "vad har dom nu gjort för fjortispinsamheter?"
  . Din blogg handlar ju iaf om något!
  Keep up the good work !

 • JohannaN

  Bra skrivet! Någon vettig 🙂

 • P!

  Till en början vill jag bara säga att jag alltid varit skeptisk till det här med bloggar. aldrig fattat vad "the big fuss is all about".. Men, man kan ju inte döma något man inte vet något om så den senaste tiden har jag följt en kompis blogg som jag vet har båda fötterna på jorden. Började aningen förstå, kanske, lite grann, varför folk lägger så mkt tid på detta… och så de senaste dagarna har jag klickat mig vidare in på de mest uppmärksammade som man hört talas om, bloggläsare eller inte. Blondinbella, Kenza, Kissie, Dessie osv. Jag som alltid varit skeptiskt måste ändå medge att både blondinbella och kenza gör ett riktigt bra jobb, de verkar ha båda fötterna på jorden och skriver som mogna människor, iaf som jag anser att man ska efter 18 år fyllda. Sen kommer man in på personer som Kissie, som för övrigt nu umgås med personer jag kände years ago… och det e ju så man vet inte om man ska skratta eller gråta! hon är ett skämt och en skam för den mänskliga rasen! orkar inte ens lägga energi på att skriva mer om vad jag tycker om den människan… och så sist men inte minst då, kom jag ihåg en videoblogg från youtube jag sett på dig och dessie. ursäkta, men hur tänkte ni där? va väl lite så jag kände… gick in på dessies blogg och samma skit där, nånting fattas där innanför!! och så sist, in på dig…och gissa om jag blev glatt överraskad! tjejen, du e på helt rätt spår och du förtjänar att vara en av de mest lästa bloggarna! läste nått om att du inte umgås med dessie längre…? BRA! du kommer (förhoppningsvis) gå längre utan henne. alla lever vi fjortis och galet i din ålder jag menar, man kommer alltid skämmas nån gång över hur pinsamma saker man gjort… huvudsaken e att man utvecklas! och du verkar vara på god väg… festa på och lev livet, men ha fan kvar huvudet stadigt på axlarna. nu e ju frågan om du ( eller någon annan) ens orkat läsa all denna text men om du/ni nu tagit er till slutet, grattis 😉 keep up the good work! /19årig Söderböna

 • Frida

  Bitching och ganska ytlig är väl intrycket man fått av dig. Sen verkar du ha det svårt med svenskan också. Jag ska väl inte klaga, du är inte värre än någon av dom andra fjorzbloggarna där ute.

  Varför läser jag din blogg om jag inte gillar den? Hamnade här av en slump och tänkte säga vad jag tycker. Vem vet, du kanske lär dig något. Sluta berätta varför du är bäst så har du kommit en bit.

 • Tess

  Du bara växer och växer i mina ögon. Du är äkta och står för det du säger och du vinner ju helt klart på det. Om man kollar de andra "fjortisbloggarna" (inte för att jag ser din som en sådan längre överhuvudtaget) så är det mest förolämpningar medans du får komplimanger i tonvis. Varför? Jo, för att vi läser din blogg för att vi gillar dig, inte för att du är patetisk som t ex kissie

 • Anneli

  Nej jag förstår inte heller hur man orkar spela en annan roll än vem man är. Hålla på o ljuga, redigera bilder osv osv… Man blir ju sjukt irriterad på att folk tjänar pengar på sånt, men samtidigt så är det ju denna irritation som driver en att forstätta läsa dessa bloggar och det i sin tur gör att de får ännu större anledning att fortsätta som de gör. Nej egentligen borde man bojkotta dom, men det skulle ju bara funka om alla gjorde det.
  Men som sagt- orka ljuga o spela någon annan. Jag skulle ju inte orka möta folk på stan efter det… man skulle ju fan bli schizofren av det.

 • Mikaela

  mycket snack och lite verkstad som vanligt i bloggarna värld 🙂 Det är faktiskt ganska roligt att läsa era små krig : ha en fortsatt trevlig vecka alla bloggare 😉

 • Anonym

  LOVELY!
  Det är bra paow! Ärlighet är det bästa.
  Så bra skrivet utav dig.

 • sap

  simpelt och änkelt; DU E TÖÖNG

 • Anonym

  ditt liv är ju precis lika fejkat. som du.

 • ebba

  älskar dina seriösta inlägg, du är så bra!

 • R.

  jag läser hennes (Och dessies ska tilläggas) blogg därför att det är så sjukt skrattretande. Jag vet att bilderna är redigerade, att dom inte lever ett "perfekt" liv. Men det är ganska underhållande att dom tror det 😉

  Och förresten, fortsätt med ärlighet. Det varar längst! 🙂

 • PillaVill

  Tycker bara om dig mer och mer. =) Så söt!

  Anledningen till att vi följer de andra två är för att gotta oss i deras misstag hela tiden. De är "kända" för att vara korkade.

 • Anonym

  Jätte bra skrivet!!

 • AnnaMaria

  fortsätt som du gör! är bra att du vuxit upp till skillnad från dom andra!

 • Jonesy

  Riktigt bra skrivit, jag är lite imponerad.

 • Liza

  Fan va bra skrivet Paow!!! Du visar en väldigt mogen sida =)
  Tror också att din blogg är så populär pga att du är så ärlig, så fortsätt med det!
  Kram Liza

 • Sandra

  Tycker fan detta var ett kanon bra inlägg! Modigt att berätta den sanningen. Måste vara skönt att inte ljuga om bland annat din lön osv. Tycker det även är bra att du inte skryter med pengar som bland annat kissie gör. Bra där tjejen!

 • anastasia '

  du har så sjukt rätt!
  du och din blogg är grym! 🙂

 • sofie

  Har inte du sagt att du också tjänar 20.000… Fast det är bra att du är ärlig numera, mycket bättre!

 • Blumenfeld

  Helt rätt Paow!
  Jag tror helt ärligt att ingen har det så "perfekt" som Dessie och Kissie med flera påstår att dom har.

  Go Paow!

 • Suzy puzy

  Jag håller med dig Paulina, du är ärligare, men du är inte speciellt bra på att skriva och verkar inte vara så engagerad i din blogg.

 • Alexandra

  Tycker att du är grym och man märker när någon är ärlig eller inte. Vet att du är ärlig!
  Specielt om man jämför med vissa andra !
  kraam <3

 • elin

  Jättebra skrivet Paow! :))

 • Vicki

  Pinsamt när dom alltid säger att "jag tjänar mer än din morsa!" 😀 jag menar, tillochmed JAG tjänar mer än er bloggare.

 • josefine

  Bra inlägg, det enda du kan bättra dig på i mina ögon är att sluta prata dåligt om andra. Peace,

 • amanda

  jätte bra skrivet Paulina.
  Din blogg är jättebra 🙂

 • frokensanna

  Det med Dessies blogg kan jag inte hålla med om. Eller jo att hon försöker ha ett "perfekt liv" men allt lyser igenom. alla vet att ingen direkt gillar henne, vill vara hennes kompis, vill vara hennes pojkvän osv. Annars skulle hon inte göra så här. Hon vill ha uppmärksamhet 24/7 i bloggen för hon får inte det annars (i hennes irl liv, riktiga liv)

 • BT

  Paow din blogg äger fan föestårom dom yngre som läser din blogg ser upp till dig igentligen så borde du ha kissies läsare jag hatar hennes blogg för atthon skriver så bitchiga saker helatiden vissthon är v'll snäll i verkligheten säkert som alla säger och dessie ärockså bithcig i sin blogg men du och amir skriver som ni tycker och vad ni gör och skriver inget elakt om folk och ni beter er iallafall som vanliga mogna männsikor jag ser iallafall upp till er två som sveriges bästa bloggare !! och kenza förstås

 • linda henriksson

  sant, bra skrivet! du är stark, & jag ser upp till dej

 • Anonym

  bra att du står för saker & är ärlig, det behövs, och du leker inte kändare än du är, Dessie försöker få uppmärksamhet så sjukt mycket genom att typ gå runt och skrika..

 • madde

  jag har funderat på det innan, men du är jävligt lik mig, i sättet och så. Håller med dig om allt i inlägget. jag är oxå så. fattar inte varför dom leker, okej att man fastanr vid att läsa om dom – men em fan vill vara känd för något dom egentligen inte är ?? jaja
  du har skitgrym blogg iaf, du är 15 och jag 22 men jag diggar dig, fan. you go girl

 • rub

  Jag tycker vi satsar på att utrota Desireenillssons äckliga blogg

 • Anonym

  så sant som du skriver! keep up the good work 😀

 • Anonym

  yeah go you! kissie & dessie PINSAMMA!! =)

 • Anonym

  Paulina du är en UNDERBAR människa. Allstå jag älskar dig & din attityd … kissie & dessie vinner ingenting egentligen. Överhuvudtaget så vinner bloggare ingenting …. en stor blogg , och ? Vem bryr sig egentligen ? Big deal ? Det är lixom en wow känsla när man inser vad folk gör för att få många läsare … deras liv kmr bli helt förstörda eftersom ingen kommer vilja anställa dem i framtiden … spec inte Dessie när dem söker in hennes namn … Men din blogg är HELT JÄVLA F*CKING BRA . Men att ha en stor blogg betyder inte ett skit egentligen om man tänker efter , allstå personer över reagerar som att blogga är livet … livet är mkt mer än så

 • Jossie Possie

  skit bra skrivet! Jag bojkottar dessie iaf. hon är dum i huvudet!

 • tove

  GRYMT bra skrivet paulina!

 • karin

  Jag tror jag vet vad du vill komma fram till att du inte vill at dom ska ha fler besökare och du kan göra något åt saken skriva mer göra tävlingar massa saker ..
  dessie kisse dom där bimbosarna ja fattar inte vad dom vill med deras liv ! så synd

 • emelie

  Tack ! precis någon som säger sanningen som säger den rakt ut .du är inte heller en person som trycker ner folk HELA tiden . men dom andra två håller ju på att ta massor av smygkort på folk och skriva hur fula dom är blablabla . du är helt enkelt bäst av alla kända bloggarna tycker jag . du och amir . Och du kan ialla fall lägga upp riktiga bilder på dej själv och inte behöva redigera om allting på en hel bild och a jag vet inte vad jag ska säga , har såå mycket mer att säga men det vi kan komma fram till är väll att du är bäst ?

 • Mee

  GO GIRL! Ärlighet är viktigare än mycket annat!

 • TILDA

  älskar dig mer än allt paow, fortstätt med det du gör för det är så underbart!

 • felicia

  GO GIRL!
  du är en så otroligt bra person. du står verkligen för vad du gör och säger.
  Ärlighet vara längst!
  Du är bäst tjejen.
  Puss

 • therese

  de där va bra skrivet, ärlighet är något alla tycker om 🙂

 • Anonym

  Du. Är. Bäst. Go Paow!

 • paows fan

  jag läsar enbart dessies och kissies blogg för att få mig ett gott skratt. Fast den som är mest skämmig är ju dessie, fattar inte varför hennes föräldrar tillåter henne göra som hon gör..

 • Linnea

  Go Paow! Du äger! Rätt sagt! Lööwe ya <33

 • olivia

  du växer hela tiden i mina ögon! du är absolut på rätt spår och klarar dig myyyycket bättre utan dessie. har själv haft en kompis som dragit ner mig och fått mig att bli som en helt annan människa. mår illa när jag tänker tillbaks på den tiden. bra att du har släppt henne. hon är en skam för mänskligheten!!! usch

  GO PAOW!

 • ff

  jag fattar inte? du är inte som dem, men du ser ut som dem.. varför? Vad är det du tycker är så fint med överblonderat hår och mycket spackel i ansiktet?

 • d

  bra sagt tjejen… du är 100651484218 gånger bättre än dessie och pissie.

 • PATRIZIA

  Rysningar! you go girl 🙂

 • L.

  DET ÄR BRA ATT DU E ÄRLIG, PALLA FOLK SOM LJUGER!

 • amanda

  skiit bra paulina sånt här gillar vi 🙂

 • Julia

  sjukt bra skrivet paow!! 🙂

  ärligt talat så blir man bara mer och mer "stolt" (elr vad man ska säga) över dig varje gång man går in på din blogg 🙂 du skriver alltid helt ärligt och allt kommer från ditt hjärta.

  Fortsätt med det du gör, för vi ÄLSKAR dig!! <3

 • O&B

  så bra att du är ärlig! djukt bra skrivet, du är utan tvekan den bästa bloggerskan av "blondinerna"! go paow!

 • Anonym

  Håller verkligen med dig! Dessie är bara en fjortis, med inget annat liv än sitt blogg 🙂

 • sara, tyresöbruden

  Hej paulina=) Jag heter sara och är född 93, det måste vara nåt gemensamt med alla som bor i tyresö, för jag tycker exakt som du, allt, varenda ord, Jag läser deras bloggar, men mest för att vänta på att dom nångång ska lägga in ett ärligt inlägg…yeah, like that´s gonna happened… xD Din blogg är ändå bäst, and that´s the way it is;D det vore kul om du hängde mer i tyresö ;D hoppas du har det bra! (jag skriver det här till paulina som person och inte paow bloggaren, om du förstår vad jag menar=) )
  Kramar/Sara

 • elinor

  Du är jättesöt och jag gillar verkligen din blogg! =)

 • Anonym

  vem är kissies lilla syster? vad heter hon? <3 tack på förhand bästa paow

 • Anonym

  är du och dessie osams igen :O?

 • NÅGON

  HEJ VILLE BARA ÄGA ATT DU SKA SKITA I DOM ANDRA OMOGNA BLOGGARNA: HÅLL DIG TILL DINA NÄRA, SOM DU VET BEHANDLAR DIG RÄTT. FORTSÄTT VAAR DEN DU ÄR, ATT VARA ÄRLIG ASSÅ. TRO MIG, VI LÄSARE FATTAR MER ÄN VAD NI TROR. VI VET VILKA SOM ÄR FALSKA, DU ÄR INTE EN AV DOM. MEN DU VET VEM JA MENAR IAF. FORTSÄTT SKRIVA, DIN BLOGG ÄR BRA!

 • ISA

  Jag har nog varit en av dom som gått in på din blogg, skrattat lite och tänk "fan vad patetisk hon är" Men nu har ja faktiskt börjat följa din blogg allt mer och jag kommer på mig själv att sitta och läsa ALLT väldigt noga eftersom det du skriver faktiskt är väldigt roligt att läsa. Och med vidare eftertanka så nej, du är inte patetisk. Det är ditt liv, det är liksom såhär du lever. I guess? Och med det här inlägget så försvann nog alla mina fördommar om dig, och du skriver riktigt bra btw ! Jag kan faktiskt ibland sitta och läsa din blogg och tänka "fan varför fick inte jag det där livet" Men så kommer jag på att även du måste ha problem, du är ingen felfri människa? Oj, hehe nu blev det väldigt långt men jag hoppas att du tog tid och läste dethär. Odch försätt skriv, du ta mig fan riktigt bra på det ! KISSES

 • amanda

  Du är nog en ärlig person!
  Jag tror på dig stenhårt.

 • Hanna

  De e bra paow. Din blogg e skit bra, de e skönt att någon inte måste låtsas, din blogg känns ärlig.

 • felicia

  Ärlighet varar längst, u go girl!

 • Blåndi

  Seriöst, du är bäst. Har läst era bloggar ett bra jävla tag, man ser hur ni förändras och du är den enda som förändrats till det bästa. Så jävla trött på att K & D tävlar mot varandra men inte ens kan erkänna det.
  Vara först med allting, texter. Dom dissar sina läsare och säger bara hur dåliga alla andra är jämfört med sig själva, det är bara löjligt. Du har ju bara blivit så jävla bra! Du känns riktig och skriver inte bara om det bra som händer i ditt liv, eller hittar på bra grejer, för life's a bitch ibland, även om dom inte vill erkänna det. Du är grym! Keep up the good work!

 • Anonym

  skit bra skrivet ! diggar verkligen din blogg! du verkar vara så jäkla mogen ! du är yngre än kissie, men beter dig mkt äldre! go girl!

 • Kommunisthora

  Egentligen håller jag inte på någon av er, men det där var bra skrivet. Det är ju ändå ingen som går på att någon av dem lever ett perfekt liv.

 • olli

  fan vad bra paow, grymt skrivet! om det är nån som är mogen av dig, kissie och dessie, är det LÄTT du! blir ju stolt över dig;)

 • Anonym

  Håller med alla andra. Du är inte som dom andra blåsta blondinerna! Du är inte inte elak eller tror att du är störst, bäst och vackrast. Du har liksom fötterna på jorden. Mognare än dom alla för att va 16 år. I like you

 • therese

  din blogg förändrades sjukt mycket till det bättre sen du slutade umgås med dessie! det du skriver är grymt och berör, får en att tänka. du visar verkligheten och det är strongt!
  du kommer gå långt tjejen, creed till dig!!!

 • Mickis

  Hej! Jag har kollat din blogg innan och hoppas att det är så som du känner på riktigt, som du skrev här. I så fall ändrar jag min inställning till dig dirr. Verkar som om du utvecklas mer åt kenza-blondinbella hållet och det är underbart. Speciellt när man ser dessie spåra iväg åt kissies håll…. Nästa steg kanske att ta bort "jag vet att ni älskar att hata mig" från din inledning? För det verkar inte som om folk läser din blogg enbart av den anledningen att de tycker du är en töntig kissie/dessie fjortis längre 🙂
  peace!

 • Hanna U

  Hej Paulina!
  Jag ser sig med helt andra ögon nu.
  Ett väldigt moget inlägg av en ung tjej. Jag är själv waaaaay äldre än dig haha Men iaf…Skitbra skriver.
  Varför vill de unga bloggarna förstöra sitt rykte? För lite statistik? Ryktet har man med sig hela livet, statistiken är inte bestående. Att känna ett behov att ljuga är ett tecken på att man har dåligt självförtroende och skäms för den man är.

  Du är till utseendet en i mängden i havet att "fjortisbloggare" men du är nog den enda med hjärna.
  Keep up the good work.
  KRAM//Hanna

 • Anonym

  så jävla bra skrivet paulina 🙂

 • D'ida

  Shit vad jag gjorde narr av din blogg när jag började läsa den men jag känner igen mig själv, hur jag brukade vara i din ålder desto mer jag läser och nu tycker jag din blogg är skööön! keep up the work, du kommer komma långt om du fortsätter hålla på ärligheten. Jag gillar dig bruden!

 • Anonym

  haha kan förstå att dessie tycker att hon tjänar mycket med den "feta blogglönen" haha, seriöst vilken nolla. kan slå vad om att hon va fattig innan fejkbloggen blev känd..

 • jennifer

  GO PAOW!
  du är så jävla äkta bruden.
  fortsätt med det du gör för det gör du VERKLIGEN
  bra!

 • Anonym

  Om du skriver det här i ett inlägg så kommer den där tjejen säkert få ännu mer besökare.. Men vad heter hennes blogg?
  Puss! Din blogg äger.

 • Johanna

  Härligt blogginlägg!
  Fortsätt tjejen, hoppas bara du kommer förbi Kissie med läsare! Mycket intressantare blogg har du definitivt. Om alla andra bara fattade att dom ska sluta läsa Kissies blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *