Tillbaka

Hello bitches!

Nu kom jag hem för en stund sedan, efter en lååång dag i stan. Mycket "springa runt" osv.. Åkte in till stan med Amir, mötte upp våran älskling Steffi! & jag köpte nytt löshår, två paket som vanligt 🙂 Alla klagade på att mitt löshår var så "risigt",och det var iförsig sant.. Har haft det i ca en och en halv månad nu. Oh nej, pisse som byter varje månad ? Haha..

Drog iallfall till Alvik och mötte upp Sara(pekka) haha deras humor är grov. Vi satte oss på något B-fik svindyrt och not good.. Och dom snackade om att jag inte förstår ironi, som jag sa i inlägget under. Jag kan ju inte hjälpa att jag är blond ?? Aja dom sa att vi var i äppelviken & började asgarva men dum som jag är så fattade jag inte.. HAHA. Senare så fick vi för oss att åka till ett skitbra ställe och sola, och soalriumen var grova stroa och ja. HELTUNDERBARA haha! Nu ska jag bli soalriumtorsk igen, så vi ska åka och sola imorgn! Najs.

Och som sagt.. Annie har min kamera hemma hos sig, DAMP. Måste möta upp min darling imorgn. Så att jag får min kamera och sen så vill jag träffa henne 🙂

Löshår, det ska fixas imorgn! 🙂

Posted in: Shopping
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *