D HAR TALAT

Jo det kankse det är, men när man har en sån stor blogg. Varför dra skam över sig själv och ljuga i varannat ord man skriver ? Jag erkänner att jag är ganska värdelös, men har iallall lite mer klass på livet än dig. L00SER det är en annan sak att överdriva, och ljuga. Stör mig så grovt på dig, du tror verkligen för mycket. Te.x som att du och Amir vore  BFF´s som att jag ville börja umgås med dig den kvällen ? Du är så liten och omogen. Jag är omogen på ett sätt, jag förstår det gör inte du. Du vet att flera människor har kontaktat mig, och tagit kontakt med din mamma. Kankse dags att skräpa sig.

Jag vill inte vara någon känd bloggare, som har skam över sitt namn. Då har jag helldre en mindre blogg med människor som faktikst gillar det jag skriver. Folk går ju in på din blogg- för ett gott skratt. Heippa

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *