Hiss/diss bloggare

Klicka f�r att st�nga bilden

Jo har blivigt hel hel dissar nu . Men jag kan bara inte låta bli att nedverdera denna otroligt fula människa.

Juste en tjej som har spammat sig upp till "toppen" ständigt kommenterat blondinbellas kenzas kissies amirs min dessies allas bloggar. Fått för sig att jag ska ha kommenterat dumma saker till henne ? Klankar  ner på mig i var & varannat inlägg. Om min vikt och säger hur ful jag är. Lite tragiskt faktikst.

Att folk inte kan hitta en egen stil tex, som amir är bög och jag är ärlig. Jo det var ju jätte svårt. Nejnej hon spammar, och försöker starta bloggbråkar med mig hela tiden. När jag faktikst läste lite på hennes blogg idag nu inatt för första gången. Och jag säger bara omg vilken brud. Det är inte nådigt, kommer ihåg att dessie pratade om någon ******* som spammat sönder hennes blogg för ett tag sedan. Att kissie satt och rensade sina kommentarer och sa " vem fan är bruden" och ja när amir läste hennes blogg så sa han " omg den här bruden är inte nådig". Gud stackars människa.

Kommer ihåg att hon skrev till mig på bilddagboken " bloggkrig baby ;)? <3" och jag svarade inte ens. Vem är hon lixom ? Aja, grattis till en ärad 10plats, men vilken tur att jag sak ner till göteborg snart. Då ska jag länka sönder den smala bögen dennisM, för helt ärligt. Helldre han än dig.

Kenza ..

Finns ingen bättre blogg helt ärligt, förut så var den lite tråkig med dålig uppdatering. Men nu är den jättebra. Ser verkligen upp till henne. Finns inte ord för henne egetnligen, hon är helt enkelt asgrym 🙂

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (111)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *