Nu ska jag sova..

Ska upp kl 8a imorgn, kommer att vara DÖD.. Lär åka in i mjukiskläder , glamoröst ? Nono, men ska ju trots allt lära mig kassan imorgn. så alla som vill se en ofixad paulina Åker till slussen går upp mot götgatan och precis vid tunnbelbane uppgången så ligger " vi götgatsbacken" där kommer jag att "jobba".. Chefens dotter så lite fördeler måste jag ju få ;)?

Annars så är det högalidshallen som gäller, har även hört att det är mycket snorungar som baxar där inne… HAHA good luck när jag kommer dit. Fast ni kommer väl bara antagligen bli förvånade över att se mig där ? Haha ska dra nu, ba bitch love ya !

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *