Nu ska jag sova..

Ska upp kl 8a imorgn, kommer att vara DÖD.. Lär åka in i mjukiskläder , glamoröst ? Nono, men ska ju trots allt lära mig kassan imorgn. så alla som vill se en ofixad paulina Åker till slussen går upp mot götgatan och precis vid tunnbelbane uppgången så ligger " vi götgatsbacken" där kommer jag att "jobba".. Chefens dotter så lite fördeler måste jag ju få ;)?

Annars så är det högalidshallen som gäller, har även hört att det är mycket snorungar som baxar där inne… HAHA good luck när jag kommer dit. Fast ni kommer väl bara antagligen bli förvånade över att se mig där ? Haha ska dra nu, ba bitch love ya !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)

You might also like

Caroline Roxy - Jewelry love Alexandra Nilsson - At vara en överkänslig person.. Caroline Roxy - Tabbouli Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *