Filmkvällen

Nu har vi precis kollat klart på Bröllopsduellen, galet rolig film .. Jag älskar roliga filmer!

Och ja, som sagt jag & Amir är vädligt olika. Han älskar läskiga filmer, jag som blir skakis av att ens kolla på framsidan.. Jag hoppade till när vi såg värsta , eller ja såg och såg.. Kollade på en tredjedel iallfall och inte för att jag såg mycket eftersom jag mest blundade. Tänk er själva, en B-film på Norska där dom typ åker ut i en skog och träffar "mördadarjägare".. Men sjukt läskig va den iallfall, jag hatar skräckisar. Det får mig illamående sist jag kollade så spydde jag för att jag blev så rädd.. Not najs!
Så om ni någon gång får för er att bjuda hem mig på filmkväll, aldrig någon läskig film..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *