Hej alla läsare ♥

Förlåt för att jag bara uppdaterat ett inlägg idag.Ska förklara varför.. Men jag kände att jag behövde lite tid för mig själv idag, en lungt dag. Utan stress utan press att behöva göra någonting. Jag höll på att bryta ihop igår, jag skakade och fick svårt att andas. Jag ville bara gråta, panikångest har jag nog fått. Det känns som allting ekar i huvudet, när jag går ut på stan. När en av mina förra bästa kompisar blir misshandlad för allt det här med bloggen. Jag frågar mig själv om det verkligen är värt det ? Amir vill inte ens visa sig på Ung08, inte jag heller. Jag var tvungen att va med folk som kan hjälpa mig om någonting skulle hända. Vissrligen är det mina vänner och jag skulle nog vart med dom iallfall! Men jag vill kunna gå ut, utan att folk skriker saker efter mig. Som när jag gick genom SL grejn på ung 08 första dagen. Då vände sig alla om verkligen alla och alla flyttade på sig, man lär sig läsa sitt eget namn på folks läppar. Det är kul när folk kommer fram och ställer gärna upp på bild. Men jag blev frustread av att ha minst 100 människors blickár på mig. Allting knäckar mig när alla tjatar så mycket om bloggen. I början så var det mer en kul grej, men nu är det så allvarligt. Desto större man blir desto jobbigare blir det. Desto mer press får man känna, och speciellt nu. Ett par dagar kvar tills alla börjar i skolan igen, men medans jag sitter kvar hemma. Jag ska skaffa jobb och bli självförsörjande och samtidigt driva sveriges 3dje strösta blogg. Vad ska jag bli när jag blir stor ? Gud allting bara snurrar just nu..

Så Amir sa att jag skulle ta en vilodag på riktigt och slippa bry mig om något, så han skrev i min blogg och körde en frågestund som jag kommer att svara på imorgon. Men självklart så ska jag inte sluta blogga. Det vill jag inte. Jag känner bara att jag behöver sluta stressa och ta mina Atarax som jag ska när jag blirr stressad eller uppjagad, så kommer allt att gå bra. Kommer att blogga som vanligt igen imorgn! Puss

Posted in: Livsstil
Kommentarer (153)
 • oskar

  heej paow, du är asball tycker jag, kan du inte adda min msn=)? Den står under epostadress=)

 • Anonym

  vi läsaren finns här för dig

 • Louise

  naw paulina.. du är verkligen för söt och jag känner verkligen med dig. Det måste kännas as jobbigt att ha så mycket press på sig hela tiden, speciellt eftersom du bor i stockholm också där alla finns! Det måste verkligen vara as jobbigt.. Och du ska veta att alla egentligen finns här för dig! Dom tycker bara att du är så otroligt bra och det är därför blickarna följer dig vartän du går!
  Fortsätt med det du gör, för du gör det bra! (L)

 • Emilia

  Får man fråga vad som hänt? :/

 • emmma

  Fattar hur det käns. Inte för att jag är känd eller så. Men vet hur det är att ha alla blickar på sig. Jag var typ skolans objekt. Tjejerna hatade mig, killarna var skit snälla. Var verkligen jobbigt att gå igenom korridorerna. Ibland behöver man bara ett break för att vila upp sig lite. Tänka och rensa hjärnan lite.
  Gillar din blogg, du är typ ett bevis på att man kan se ut som en fjortis (förutom att du har stil), men endå vara en snäll jordnära person.
  Puss o Kram

 • Anonym

  misshandlad? Dessi eller vadå..? Fan vad hemskt.. tycker dock du är en av de bästa "bloggarna". Du har åtminstone vett i hjärnan och tänker på dina läsare..

 • emelie

  men hjärtat då, så är de att vara känd, jag skulle gärna byta plats me dej, skulle kunna göra allt för bli den du är, älskar dej och din blogg, puss

 • Anonym

  misshandlad? snälla, hon fick en tårta på sig. och med tanke på hur elaka ni är som skriver om alla tjejer som är " slampor" o lägger ut bilder på de så tycker jag inte ett dyft synd om henne… what comes around goes around

 • elsa

  jag hoppas att du mår bättre snart! för du är verkligen en skitbra bloggare, kom ihåg det, du är speciell!!

 • therese

  klart du ska vila ibland. det är du värd så hårt som du jobbar!?

 • Anonym

  VARFÖR HÄNGER DU UT TJEJER SOM DU ANSER E BILLIGA I DIN BLOGG? TJEJER FÅR VÄL LIGGA MED LIKA MÅNGA SOM KILLAR. FATTAR DU EJ ATT DET ÄR 2009 OCH INTE 1929

 • jennifer

  men gud vad hemskt! så ska du ju inte känna, men om du snackar om dessie så tycker jag faktiskt hon är ju inte riktigt klok.

 • Anonym

  Misshandlad ??
  Desirée eller ?
  Aja , men de måste va as jobbigt med allt , skolan , bloggen && sånt . Men we're here for you darling <3

 • CHAMPAGNESUPERNOVA

  Inte undra på att alla kändisar börjar knarka.

 • jonas

  Snälla, nu kan inte inte längre hantera situationen som hon själv har orsakat. så då är det dags att tycka synd om flickan. Självklart tycker jag inte att det är rätt med misshandel och så… Men tänk på vad ni skriver så kanske det här inte upprepar sig.

  Läs min lilla krönika om det så kalade bloggkriget som brytit ut mellan de största fjortisbloggarna i sverige (:

 • Josefine

  jag vill bara säga att jag tycker du är en underbar människa och 100% credd till dig. du är ärlig och man måste vara en idiot att inte gilla dig. Även fast jag inte känner dig så får jag medkänsla lixom när jag läste fick jag ont i magen. Tur att du har amir, hoppas allt går bra!

 • saraaa

  seriöst.. Du är helt klart den bästa bloggaren =)!

  pusspuss !

 • Jen

  http://jennieaslund.blogg.se/
  http://jennieaslund.blogg.se/
  http://jennieaslund.blogg.se/
  http://jennieaslund.blogg.se/
  http://jennieaslund.blogg.se/

  kissiebitch står med i bloggen.

  Paow fick jag välja mellan din blogg,amirs,kissies och dessies så skulle jag välja din.

  Du verkar vara den enda som har något innanför pannbenet. Ah, amir är det inga fel på men du är ball bruden 🙂

 • Julia

  hoppas du typ.. kryar på dig! x) du är värd mer än allt detta, kom ihåg det! låt aldrig någon trampa över dig 🙂 we love you! <3

 • F

  Åh ._. hoppas du mår bättre snart.

 • oskar

  ALLA GILLAR PAOW, HON ÄR SOM KISSIE, MEN MED MYCKE MER INNANFÖR HUVUDET! YOU GO GIRL

 • Anonym

  kolla gärna in min nya blogg 🙂

 • Anonym

  Det låter inte alls kul men en massa folk som kollar och sånt.. förstår hur jobbigt det måste kännas för dig..
  Jag älskar din blogg, den e klart bäst!
  Puss

 • stoffe

  allt du behöver är en bodyguard 😀 en stor lång kille 😀 så ordnar allt sig ska du se:D ps tycker att din blogg och du är helt underbar

 • Ellen

  det är bra att du tar det lugnt. Det är viktigt ibland!

  kolla in min blogg: http://eellinorwestman.blogg.se

 • Anonym

  alla gillar dig för du vågar visa äkta känslor … men det är inte värt det. tkr synd om dej

 • Anonym

  du måste gå i gymnasiet! du kommer tacka gudarna om du gör det. jag lovar dig

 • m

  varför går du inte i skolan? du kommer ju inte bli något alls.

 • Anonym

  asså jag menar bloggen o allt ..not worth it. inte dig asså jag gillar dig o din blogg , men allt som händer pga är inte värt det

 • haha

  AHAHAHAHHAHA herregud tror du att du är michael jackson eller? SYND OM DIG ÅÅÅÅ SKA VI BÖRJA GRÅTA!

 • Matilda

  Jag måste erkänna att när jag först började läsa din blogg så var det för jag tyckte du var en blåst fjortis och skrattade åt dig. Nu har jag följt din blogg några månader och sett förvandlingen. Och nu så är du en av de bästa bloggerskorna! Tycker verkligen om din blogg, för du är så ärlig och verkar vara en riktigt go tjej. Sen så tycker jag att du inte ska ta åt dig ang. Kissie . Det är hon som är omogen. Du verkar vara tusen gånger mognare och du är ändå två år yngre! Hoppas att ångesten försvinner snart. Ingen ska behöva ha ångest över att kunna gå ut utan att folk skriker och glor!

 • n

  hej finaste paulina.
  jag undrar en sak, varför kan man inte komma in på dessies blogg? det är lösenordsskyddat ju.
  och haha har du sätt att hon fick tårta i ansiktet?
  väldigt taskigt, men lite kul.
  aja, puss.

 • Bea

  seriös jag tycker också att dem gick fööör långt gällande Desiree! lill tjejen hade inte ens gjort något och kolla vad som hände henne! tänk ifall det händer dig, det skulle inte varit lika roligt då va? jag tycker bokstavligen synd om bruden, speciellt nu när hon blivit avstängd också! hoppas du mår bättre senare imorgon 🙂 krya på dig

 • Johanna

  E DET BARA JAG ELR FUNKAR DETINTE ATT GÅ IN PÅ DESSIES BLOGG ?! :O har hon blivit avstängd elr vad har hänt? hoppas det inte var hon som blev misshandlad.. fan va hemskt isf. hoppas ngn kan svara, skulle varit bra.
  hoppas du mår bättre snart! <3 läsare(L) paow

 • sara

  varför har dessie tagit bort bloggen? :O

 • Evelyn

  Vi läsare finns alltid för dej. Tillskilnad från dessie och kissie läser vi inte din blogg för att vi hatar dej. Utan för att du har lite mer vett innanför skallen. Love you paow.

 • E

  Du är helt klart den bästa bloggaren! Och du ska definitivt inte ta åt dig från massa töntar som ger dig dålig kritik, dem är bara snuskigt avundsjuka. Love u!

 • Nina - Mitt liv, mina ord!

  Kolla gärna in min blogg där jag bloggat om kläder och fint 🙂 Säg vad du tycker 🙂

  http://ninajag.blogg.se

 • Tjejen med bling♥

  bra skrivet paulina, vi läsare finns och förstår dig, ta det lungt och stressa ner dig! Du har vett i hjärnan och det är därför jag fastnat för din blogg!

 • Anonym

  tycker synd om dig 🙁 kämpa på! du är stark paulina!

 • anna

  jag förstår dig , men tänk också hur många som ser upp till dig & vill vara som dig 🙂

 • emelie

  paow, du är verkligen en förebild. Jag läser din blogg varje dag, så hoppas att du mår bättre imorgon så du kan börja blogga igen 😀

 • SAARA!

  ALLA SOM SOM HÅLLER PÅ MED KRÄNKNINGAR KAN DRA ÅT HELVETE!
  din blogg är bäst, och då menar jag verkligen bäst.
  du&amir, det är sjukt gulligt, fortsätt med det du gör, för du gör det bra! <3

 • Caaarrooooo

  Söt du är, Klart du ska ta det lungt!
  Vi alla älskar din blogg iallafall 🙂

 • Anonym

  hälsa dessie att hon måste lägga upp sin blogg!!

 • E D I T H H H §

  Ta den tid du behöver, vi läsare finns alltid här 🙂

 • E D I T H H H §

  Ta den tid du behöver, vi läsare finns alltid här 🙂

 • Lympan

  Vad tråkit att höra. Hoppas du kryar på dig ♥

 • Isabel

  Nej men gud jag hoppas verkligen att det ordnar sig. Strunta i folk som är avundsjuka för att din blogg är så populär ! Nej usch, Ha det bra ;D

 • Isabel

  Nej men gud jag hoppas verkligen att det ordnar sig. Strunta i folk som är avundsjuka för att din blogg är så populär ! Nej usch, Ha det bra ;D

 • MONICA

  åh gumman, det är det här som är så fint hos dig paulina. du vågar tala ut och visar dina känslor för oss läsare som faktiskt bryr sig om dig. ge inte upp hjärtat! du är stark och du klarar dig igenom allt. din blogg är också helt fantastiskt! sluta aldrig blogga, vi finns hos dig iallafall! även fast vi inte känner dig personligen.
  tycker det är så patetiskt att folk ska hålla på och tracka dig, du är inte som desiree eller alexandra? du är fin både på insidan och utsidan.du förtjänar verkligen inte hårda ord! a & d däremot kan dra och dö.

  FORTSÄTT HA DIN BLOGG SOM DEN ÄR, VI ÄLSKAR'T!

 • Anonym

  du är så mkt bättre än alla blond-bloggare, du har ngt under pannbenen och tänker på dina läsare! det är typ en del av förklaringen att du INTE fiick en tårta i trynet av några, u go girl!

 • Freddis

  Tabletter mot stress? Är du inte lite ung för det? Sluta blogga ist om du inte mår bra. Hälsan är viktigast! Kram F

 • Anonym

  kan någon förklara vem dessie är och hur hon hänger ihop med paow och kissie?

 • Leanne

  Äntligen kommer tjejen fram med sina känslor ! Mer av sånt här Paow, jag tror alla osäkra tonåringar därute skulle uppskatta det.

 • Anonym

  Tänkte bara säga att jag beundrar bloggare som dig. Kan inte vara lätt att stå ut med all skit du får ta, speciellt inte i din ålder. Tycker du verkar vara en av dom vettigare bloggarna och önskar dig all framgång i livet. Det förtjänar du =)

 • Mrssanaa.BLOGG.SE

  Eh sluta försök "provecera" människor då? fattar du inte att du bara blir hatad o någon jävla vacker dag kommer du åka på stryk!
  Fan tänk efter innan du skriver dina inlägg! Samma med tunisbögen han har ju redan blivit stenad snart blir han knivhuggen! Sluta skriv att du hatar blattar osv! Tro mig ni blir såååå jävla hatade, vänta bara tills amir går i nån jävla förort hahaha han kommer bli mördad o om jag ar där o vittna allt så skulle jag inte ens hjälpa eller något för jag hatar er också

 • Anonym

  tänk att häften av blickarna egentligen ville gå fram till dig men hade inte vågade, och tänk att det finns så många fler som tycker om dig än folk som ogillar dig. tänk att folk som inte ens känner dig tycker om dig! vad ska du ha alla hatande blickar till när du har så många som ser upp till dig? tycker du värkar som en jätte bra och go tjej paulina och det märks att du förändras, på ett bra sätt. allt du behöver är dina riktiga vänner, och det vet du själv 🙂

 • isabella l .

  Ta ingen skit från andra , koppla av istället . Det är såklart ovant att bli känd genom bloggandet . För man är inte van , man sitter hemma och bloggar och nästa sekund när man går ut har man alla blickar på sig . Till skillnad från filmstjärnor som är vana vid blickar och folk som tittar på dem .

 • Julia

  Jag tycker du ska ta det lugnt med festandet. Hoppas det blir bättre, gumman.. 🙂

 • jenny

  Hej paow. kan tänka mej att de är jobbbigt , visst man blir ju glad om de ngn som säger snälla saker men inte om folk kollar och ba skriker dumma saker! bra med vilodag ! din blogg e super !

  ha de bra . pussar

 • Frida

  du e fan den bästa bloggaren ! <33

 • jessica

  för det första, till dom som kommenterat negativt; Dra åt helvete !

  Blir så förbannad på folk som ska snacka så mycket skit, du är inte värd det. och hur mycket provicerar du i din blogg då? haha typ inget. Om ni vill läsa en blogg som enbart består av att provicera då ska ni gå in på kissis blogg;)
  Lilla söta Paulina, jag ber dig skit i alla andra du värkar vara en jätte snäll person och därför tycker jag inte alls att folk ska gå på dig, okej visst alla gillar inte alla, men seriöst, du är varken dryg,ful eller dum i huvvet. så vad vill folk? dom är bara avundsjuka på dig, alla som säger något dumt till dig eller om dig, är bara så jävla avundsjuka KOM IHÅG DET !

  och om bloggen får dig att må dåligt så tycker jag du ska avstå från den ett tag, bättre att skita i den och se till att du mår bra!
  Men fortsätt kämpa tjejen! jag och tusen andra människor är på din sida, kom ihåg det.
  Ta hand om dig!

 • Amanda

  "Postat av:
  misshandlad? snälla, hon fick en tårta på sig. och med tanke på hur elaka ni är som skriver om alla tjejer som är " slampor" o lägger ut bilder på de så tycker jag inte ett dyft synd om henne… what comes around goes around
  2009-08-13 @ 23:39:21 "

  Blir så irriterad på folk som hon/han!
  Asså det spelar ingen roll vad en person lägger upp på sin blogg, Jag tycker inte om dessi! Det gör jag verkligen inte men bara för att man hatar en person så förtjänar man ju inte att bli misshandlad eller att få en tårta i huvudet! Liksom man sjunker ju lika lågt som personen själv! Liksom om ngn skulle snacka skiit om mig eller kalla mig fjortis eller vad fan som hällst inte skulle jag gå och slänga en tårta på henne eller sålå ner henne för jag vill inte sjunka till samma nivå som henne!
  Och paulina jag älskar din blogg mer och mer! Tycker om när en person kan vara sig själv!
  Du har verkligen så mycket potential! Lav u girl!

 • Malin Norström

  2009-08-14 @ 00:26:21

  Postat av: amanda

  jag tycker din blogg är väldigt bra,
  för du har iaf kännslor vilket inte kissie eller dessie har!
  Fast egentligen spelar det ingen roll för ingen förtjänar att må så som du mår just nu,
  man ska inte behöva vara rödd för något.
  Och du provecerar ju faktiskt inte så jätte mycket,
  du är ju bara ärlig verkar det som .
  Krya på dig!

 • Anonym

  du är så JÄVLA bra, paulina! tyckte inte om din blogg förut. men har på senaste tiden insett hur bra du verkligen är. så otroligt mogen för din ålder! blir glad av läsa din blogg nu för tiden 🙂 du är skitduktig verkligen.

 • essie

  paulina, jag som har en liten blogg trodde inte det kunde kännas så jobbigt, men du ska veta att du gör ett supper jobb, du har den bästa bloggen och & amir, ni båda gör ett super bra jobb, kisse har något fel i huvet, och om vi alla skulle sluta läsa hennes blogg skulle hon bara vara alexandra, men du skulle vara Paulina för du över driver inte i din blogg som hon gör.
  Och frågar du mig tycker jag det är sjukt att du inte kan gå ut utan för dörren utan få blickar på dig, dom är avis för det har gått så bra för dig i ditt liv, jag är glad för din skull !
  Och om jag har fattat tycker du inte om skolan och har svårt för det? jag vet hur det är, har också jobbigt för det men kämpa bara lite!
  och orar dig för fan inte vad du ska bli när du bli stor du har bloggen som ett stöd, du kanske ska jobba på en modell tidning eller något?
  och glöm inte, vi alla älskar dig ! och du har en sjutk bra blogg

  haha, jag vet inte om du läser kommentarena, men kände för att skriva
  hoppas du får det bra i helsingborg (bor här)

  ha det bra !

 • Anonym

  alla blickar du får är ju för att du är så sööt och har sån utstrålning, hihi!:)

  hoppas allt blir bättre!
  kram

 • Anonym

  föressten så har din blogg blivit myyycket bättre och så när du inte är med dessie, jag vet inte vad som händer med dig då men du förändras, det gör du verkligen !
  du är ju älskad av alla dina läsare? hellre älskad än hatad ju. fortsätt med det du gör för du gör det bra!

 • Frida

  Hoppas du känner dig bättre imorgon sötnos!

 • Anonym

  Postat av: Amanda
  "Postat av:
  misshandlad? snälla, hon fick en tårta på sig. och med tanke på hur elaka ni är som skriver om alla tjejer som är " slampor" o lägger ut bilder på de så tycker jag inte ett dyft synd om henne… what comes around goes around
  2009-08-13 @ 23:39:21 "

  Blir så irriterad på folk som hon/han!
  Asså det spelar ingen roll vad en person lägger upp på sin blogg, Jag tycker inte om dessi! Det gör jag verkligen inte men bara för att man hatar en person så förtjänar man ju inte att bli misshandlad eller att få en tårta i huvudet! Liksom man sjunker ju lika lågt som personen själv! Liksom om ngn skulle snacka skiit om mig eller kalla mig fjortis eller vad fan som hällst inte skulle jag gå och slänga en tårta på henne eller sålå ner henne för jag vill inte sjunka till samma nivå som henne!
  Och paulina jag älskar din blogg mer och mer! Tycker om när en person kan vara sig själv!
  Du har verkligen så mycket potential! Lav u girl!

  2009-08-14 @ 00:25:22
  URL: http://risbergs.blogg.se/

  så du tycker te x att de som pauw gör när hon lägger upp en bild på en tjej som hon kallar slampa o skriver att hon har klamyida o e billig o knullade med en kille framför alla??
  DET ÄR INTE OKEJ!
  DAGS ATT BLOGGARE LÄR SIG ATT DET KAN INTE HÅLLA PÅ OCH MOBBA ANDRA PÅ NÄTET FÖR ATT FÅ PENGAR TILL DERAS SKOR!

 • linnea

  din blogg är jättefin, men vad har hänr med dessies blogg? varför måste man skriva lösenord?

 • Malin Norström

  Även om du kanske inte orkar eller hinner läsa det här så ger jag dig ändå ett råd, sveriges befolkning vill se ungdomar som är bra förebilder åt syskon eller yngre personer. Dom två senaste inläggen är nog dom bästa som du någonsin har skreve, för de verka komma från, som du är som person. För om man se och jämnför med dina andra inlägg med dessa senaste två så se man två helt olika människor, och då tror jag hellre på att du är den som skrev de två senaste än de andra.
  Visa vem du verkligen är så kommer fler personer respektera dig! Och om du och Dessie har vare bästa vänner så länge så tycker jag att det är dumt och bråka över en skitsak. Bråkade med min bästa vän över en skitsak när jag va 14 eller 15, de är inte förrän nu, 6 år senare som vi fått kontakt igen. De går inte en dag utan att jag ångrar allt jag sa och att jag inte gjorde något åt det. Ta vara på dina riktiga vänner, sånna hittar man inte varje dag. Hoppas du tar åt dig av det jag skrev om du läser det, för du verkar vara en bra och smart tjej. Och gå gymnasiet, du kommer finna det mycket roligt, nya kompisar, nya upplevelser! Sköt om dig!

 • Cicci

  Hoppas det blir bättre med allt, diggar din blogg =)

 • Jossie Possie

  Vad bra att du tar hand om dig själv, det förtjänar du =)

 • LOUISE

  urch oh fyy du värkar ha för mkt press på dig för att bara vara 16 år, du är en sjukt mkt bättre bloggare en alla andra du oh amir ni är dom enda som värkligen kan blogga !
  tack för en underbar blogg! 🙂

 • Anonym

  tror ingen skulle hoppa på dig så som de gjorde mot dessie, efter all skit hon skriver i sin blogg är de inte så konstigt att de hände + att hon blev avstängd.

 • Anonym

  jag ska erkänna, jag läste också din blogg för jag trodde du va en blåst blondin, men du är mkt mer än de. och jag tkr du ska kolla igenom alla videoinlägg där du och dessie säger att ni inte kan leva utan varandra, tänk på dom stunderna!

 • Anonym

  Måste kännas jobbigt. Men det är inget att bry sig om även fast det är så svårt att låta bli att tycka att det är knäckande, för du är verkligen en bra människa paulina, det är du.
  Detta kommer rakt från hjärtat, för mig är du Sveriges bästa bloggare.

 • Anonym

  Jag förstår hur du känner dig, även om vi inte är i samma sitts. Du får gärna ta lite paus-dagar lite då-och-då , när du känner att du behöver det! Alla vet ju att du har ett privatliv utanför bloggen också!
  och att vara igenkänd där du vistas är nog inte lätt det heller, för helst av allt skulle du väl vilja vara en i mängden istället för att vara den som alla kollar på och viskar om när du kommer, samtidigt som du kanske kan tycka att det är lite kul också? Det finns ju fördelar och nackdelar med det hela. Och detta med skolan kommer att lösa sig. Om du har bestämt dig för att börja jobba och försörja dig själv, så gör det! Det kommer gå jättebra tillslut! 🙂 Det vet jag! Och du ska vara glad att du inte provocerar som endel gör i sina bloggar för de blir bara hatade! Och det är ju inte du, du är en superbra förebild , särskillt när man läser dina långa texter, du formulerar texterna så bra! Du kanske borde bli författare!? :))skulle väl vara något?
  hursomhellst så diggar jag dig och det du skriver i din blogg!
  puss på nosen

 • elin

  Varför börjar du inte skolan då? Du ska väl börja gymnasiet egentligen? Dåliga betyg eller? Du kommer få skitsvårt att få jobb i framtiden utan gymnasieutbildning..

 • michelle

  din blogg är bäst ,hoppas du mår bättre snart 🙂

 • Mickis

  Så töntigt att kommentera elaka kommentarer på ett sånt här inlägg.
  Tycker du Paow värkar vara en fin tjej,din blogg är iaf bra även om du inte uppdaterar jätte ofta 🙂

 • hanna

  Tycker inte du behöver tänka sådär Paulina.
  Desiree, Kissie och alla sånnadär bloggare har en image som folk hatar, och dom provucerar läsarna till att göra sånt (detdär med tårtan..) och dom förtjänar nästan det, eftersom att dom kanske skriva sjukt kränkande saker i bloggen & vara allmänt elaka. Men du gör inte det. Du provucerar inte alls på samma sätt som dom gör. Du skriver söta saker till din läsare, du dränker dig inte i smink & pushar upp brösten på bilderna, och du är ärlig (vad vi vet?), och jag tror dom flesta har fått en bra bild utav dig. Du verkar inte spela någon annan i bloggen än den du är, och ändå har du kommit så långt. Du är faktiskt en förebild, fastän du inte kanske tror det. Fortsätt såhär Paulina! Vi står på din sida.

 • Ellen

  Det som hänt Dessie är sjukt. Att det kan gå så långt. Men lite får hon skylla sig själv ändå. Det som är sjukt är att du måste akta dig och så. Du har inte provocerat, speciellt mycket iallafall, och knappt snackat skit om någon. Stå på dig Paulina!

 • Anonym

  Dessie förtjänade det hon fick… tårtan i fejset. Hellre det än något annat, eller hur? Hon ska egentligen inte gnälla över det, såsom hon håller på bakom sin blogg? Det är allvarligare än vad hon verkar tro… folk reagerar olika på olika saker, vissa kanske tar det hon skriver på blodigaste allvar osvosv. Ja du fattar.

  Dock verkar du vara en helt normal tjej, assnäll mot sina vänner och allmänt bra! Men jag känner ju inte dig men… Du verkar som en fin tjej iaf!

  Keep it up!

 • caroline

  ibland måste man ta tid för sig själv :]

 • Thea

  Hoppas att det snart känns bättre!

 • Valentina

  Ta det lugnt och ta dig för dig själv.
  Liksom, andas ut, så ordnar sig det nog 🙂

 • emma

  Jag gillar din blogg, du är ärlig, medan andra bloggare verkar tro att man måste spela ett spel för att få läsare. Men folk läser ju uppenbarligen din blogg fast du inte ljuger? Och jag vet själv hur det är att ha panikångest, det är inte kul och jag tycker att du verkar stark. Du är grym helt enkelt!

 • k.

  seriöst, ni som snackar om respekt.. läs detta jag skrivit.

  Har så sjukt ont i hjärtat nu. Jag har följt Desirées, Paulinas och kissies bloggar i ett halvår nu. Man tror man vet något om hur de är men de spelar, leker och provocerar för att få läsare. För läsare betyder popularitet och pengar. Paulina har på senare tid skitit i andra, när hon slutade vara med Desirée blev hon mer neutral, hon sket i att kaxa sig och bitcha genom bloggen. Men kissie och Desirée däremot har bara blivit värre och värre, de hånar, smutskastar och ljuger så in i helvete om varandra för att verka bättre, snyggare, rikare, populärare och mer framgångsrika inom bloggvärlden.

  Jag har helatiden "gillat" paulina och "ogillat" desiree och kisse. Gud, skulle kunna sitta och skriva i flera timmar men nu måste jag komma till sak.

  Desirée har nu blivit misshandlad, och på ung08 fick hon en tårta kastat i ansiktet, bruden som kastade sprang iväg.
  Folk skriver "haha bra gjort! hon förtjänade det" osv på youtube.

  Det är i dessa lägen jag skäms över människosläktet. Många, många, många, av de som läser hennes blogg och "hatar" Desirée Nilsson är igentligen bara avundsjuka på hennes framgång. men, hur fan i helvete kan man misshandla en 15 årig tjej för du ogillar hur hon är på internet? DU KÄNNER HENNE INTE. SÅ FUCKING RESPEKTLÖST, HON ÄR EN TJEJ SOM PROVOCERAR OCH FEJKAR EN IMAGE FÖR ATT FÅ LÄSARE, OCH DET FUNGERAR. Hon är inte så i verkligheten, när ska ni inse? Hon har inte gjort dig ett jävla skit, haha så du går och hatar en bloggare va? Kanske för du tycker hon är fjortis? VA? Så jävla patetiskt, omoget, sjukt, äckligt, fittigt, fel, finns inte ord för hur vidriga ni är. Nu är jag på Desirées sida. Hade jag vart där, jag svär, jag hade vart på hennes sida. Slå mig, sparka, misshandla, jag ändrar inte åsikt. Jag har respekt, något ni aldrig kommer få. Jag hade spottat er i ansiktet, förstår ni inte?! Ni är 14-15 år, och ni misshandlar en som skriver sina överdrivna och fejkade åsikter på en blogg. ÄR NI HELT DUMMA I HUVUDET? JAG SKÄMMS, JAG SKÄMMS SOM ETT DJUR ÖVER MÄNNISKOR SOM ER.

  Jag kan inte ta ut min ilska, nej jag är inte ens arg faktiskt.. jag är besviken. Jag skäms. Detta är ett exempel när något spårat ut totalt. Ont i hjärtat har jag, trodde faktiskt inte något sånt här skulle hända.. helvete vad jag tappade hopp om mänskligheten nu…

  Fyfan för människan en sån vidrig varelse
  FY FAN för er.

  & till paulina, keep up the good work, du verkar vara en helt otrolig tjej. önskar dig all lycka!

 • Josefin

  Verkar ju inte så kul. Men jag tror du vänjer dig vid blickarna snart! Hoppas att du inte får en tårta på dig… :/

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1768 <– Gratis presentkort på DinSko! Det funkar! Bli medlem på länken och få hela 50poäng att börja med!

 • sofia . m

  Vetinte varför jag skriver detta, men vet att du säkert inte läser en enda kommentar. Men det är värt att läsa OM du nu gör det vilket jag verkligen inte tror du gör:(

  Du är så himla söt och fin! älskar dina tänder, även om dem kan anses fula så tycker jag dem är charmerande, hur gulligt som helst! Först såg jag dig som en kaxig liten blondin som verkade helt out of control. Som kissie och dessie t.ex. Man blir hur trött som helst på deras ego tjafs och deras otroliga självförtroende som dem snackar om hela tiden! först tyckte jag det var intressant och gick in och läste jätte mycket på deras bloggar. Men nu är det ju inte ens rimligt, nu vet man att dem provocerar och allt för pengarna, men ändå. Deras statistik kommer sjunkas. Din går bara högre och högre upp! För du är en sån bra person, ingen uttjatad person. Som bara snackar om saker som "åh kolla på mig, jag är hur söt som helst" och massa sånt. Det är därför du är på tredje platsen. Det är därför du kommit så långt! you go girl:)

 • idddah

  alla behöver vi en dag ledigt 🙂

  och så tänkte jag bara säga att jag föredrar din blogg
  så enormt mycket med än dessies&kissies.
  tycker du verkar mer ja, mogen än dom på nå vis :b

  take care ! /ida

 • Tina

  Snälla Paulina ..du är barnet och ANVÄNDER Atarax??
  Det är otroligt beroendeframkallande och efter ett tag hjälper inte det och du måste ta starkare mediciner..snälla du..tänk över ditt liv och vad du vill med det..framtiden är det allra viktigaste..du ska säkert nån gång bli mamma ..och det är underbart/helvete..ler..jag har 2 döttrar..16 o 18..så jag vet..men framförallt är du en tuff tjej som står för dina val o handlingar..och det ska man göra..men man ska oxå kunna se sina brister ..för det har vi alla..vare sig du är bloggdrottning eller medelsvensson.
  Kram på dig

 • Anonym

  så sjukt synd om dej!

  paow vet du varför det inte går att gå in på dessies blogg?

 • Sofia - My life story

  Hoppas verkligen att du snart mår bättre !

 • Anonym

  hoppas det blir bättre.. vi förstår <3
  we love you!

 • malin

  jag VERKLIGEN avgudar dig paow !
  att du går ut med det här bloggen är så otoligt modigt. Du är den mognaste "fjortisbloggaren" som alla kallar dig dessie och kissie . Visserligen tycker jag att "fjortisbloggarna" är dessie o kissie. du har blivit så mycke mognare .

  Älskar din blogg !

 • elise

  lagt upp mitt allra första videoinlägg nu.
  kolla gärna in om du vill och skriv din åsikt.
  puss&kram
  /the E.
  <3

 • Daniel

  Tycker faktiskt att du kan ta och vila en dag till! Alla behöver vila ut på riktigt ibland, och då räcker väl inte en dag…?

 • Linn

  PAULINA, DU MÅSTE GÅ I SKOLAN! Snälla lyssna på mig, utan utbildning kommer du inte komma någonstans. Förstår du inte det? Du är stark, jag ser ju det. Du kan om du vill, du måste bara kämpa! Du kommer komma så mycket längre med en bra utbildning, allt kommer bli mycket lättare. Det är bara att ge gärnet och plugga sen har du ett bra jobb. Det kanske inte är så lätt för dig men ingenting är omöjligt! Du kan klara det, du har ju oss dina underbara läsare som stöttar dig. Jag hoppas verkligen att du väljer skolan. Jag tror inte att din blogg kommer att kunna försörja dig hela livet. Vi tror på dig.
  Puss och kram. <3

 • Sandra Dee

  Det är fasen hemskt att du ska behöva ta Atarax, inte för att dom är farliga. MEN skulle dom inte hjälpa tillslut (vilket kommer hända en dag om du brukar dom förlänge) så blir nästa steg alldeles för allvarligt. Tro mig Paulina, själv suttit med Atarax och fortsatt att få tyngre saker utskrivet. Pengar är inte så viktigt i slutändan. Lev ditt liv i stället, använd din ungdom som du ska. Mitt liv blev bra tillslut, eller håller på att bli bra… Men gud, jag fick ont i hjärtat nu! Det är verkligen inte värt det.

 • alex

  du ska veta att du har en sjukt bra blogg =)
  du är snäll, har vett i skallen och bryr dig.
  Förstår att du tycker det är jobbigt med allting, men fortsätt kämpa, du kan klara allt bara du vill !
  och du förtjänar verkligen att vila.
  Hoppas allt blir bra ! =)

 • Lia ☆ Keep it real

  Håller med Sandra Dee!
  Det är inget som är hållbar i längden och risken finns att det istället blir tyngre och tyngre mediciner.

  I första hand ska man såklart försöka ta itu med sin ångest och lära sig hantera och begränsa den utan mediciner: ändra livsstil, rannsaka sig själv och mycket samtal och kunskap osv.

  MEN vägen dit är verkligen inte lätt och då kan det vara nödvändigt att få något som lindrar ibland. Jag hade iallafall drivits till vansinne annars, för det är otroligt påfrestande med all oro och ångest :/

  Jag hoppas verkligen att du kommer hitta en bra, sund och långsiktig lösning som passar dig, Paulina 🙂

 • patricia.

  whatever, du är bra paow. love to you and amir <3

 • Irma

  Skriv för att du vill, inte för att du måste (:

 • LIENE

  det är bra att du vilade upp dig lite från bloggen.
  Sånt här behövs nog för att du ska bli stark, för hur annars skulle man kunna hantera om man har en stor blogg.

 • Melina

  Om inte jag minns fel så har du väl själv "misshandlat" ?! En käftsmäll borde klassas som det!

 • Felicea

  Misshandlad? OMG vem? LÄS DETTA (jag kanske är en "dum" blondin men vissas saker fattar jag) Om du mår dåligt tycker jag att du ska tänka på allt kul ni haft
  och kanske bli vän men henne du var mkt gladare när du var vän men henne kändes det altid som!
  TA HAND OM DIG SÖTNOS…..

 • Felicea

  Asså Desiree nilsson!!!

 • erika

  är det dessie som är misshandlad? :O
  är det därför man inte kan läsa hennes blogg? :O

 • erika

  förresten så tycker jag verkligen du är värd att vila!

 • Anneli

  Det är ju det jag sagt hela tiden, att man inte kan må bra av att hålla på som ni gör. Ok om man blir omtyckt på stan för att man är en snäll o bra person som skriver en bra blogg- men att bli hatad av så många som ni blir pga ni alltid ska va så jävla provocerande i era bloggar- det kan man inte må bra av i längden, men ni får fan skylla er själva för det är ingen som tvingat er att hålla på som ni gör, skriva så som ni gör osv- det är det val ni själva gjort FÖR att få så många läsare som möjligt o nu när ni har det så får ni väl lära er hantera hur ni blir behandlade o bemötta på stan helt enkellt.

 • samira

  du får väl skylla dig själv? Vad tror du när du skaffar en offentlig dagbok på INTERNET. Jeez. Du är inte smart iaf.

 • Anonym

  din svaghet lyser allt för ofta igenom.

 • Xiao Wu

  Du verkar vara en snäll och sympatisk tjej, det märks så tydligt när du spelar tuff och trashtalkar och när du är genuin och skriver från hjärtat. Det är den senare av dem som gör att folk sympatiserar med dig hellre än någon av de andra som du brukar jämföras med.
  Om jag får komma med ett råd så tycker jag att du borde sluta sjunka så lågt för att falla vilken skvallersugen idiot som helst i smaken. Det märks att du inte mår bra av att vara den personen. Att vara ditt eget, fina jag räcker gott och väl, fokusera på det så kommer du även känna dig bättre.

  Ta hand om dig och Amir, han verkar vara en bra vän.

 • oskar

  Paow, det är verkligen jättebra att du vet när du ska ta hand om dig. Och att du har en vän som Amir, det ska du vara stolt över! Det är inte alla som har vänner som bryr sig!
  You go girl!;)

  jag följer dig på bloglovin så du vet=)

 • sofie

  Okej, där fick jag nästan svar på min fråga jag ställde i frågestunden. Men hoppas det blir bättre och att folk börjar visa liiiite mer respekt!

 • sandra ^^

  Heej gumman 🙂

  det är klart att du ska få ta det lungt, måste vara sjukt jobbigt.
  Fattar inte varför allt folk håller på.
  Men det är bra att du har vänner som tar hand om dig för det är du värd.
  Du är den bästa älskar din blogg 🙂

  Hoppas allt blir bättre
  Puss Puss <3

 • cICCI

  2009-08-14 @ 11:25:30

  URL: http://Mindefuck.

  Postat av:

  HALLÅ ALLA!

  VI BOJKOTTAR KISSIES BLOGG FÖR HON EN ÄR STOR FALSK TÖNT!

  TACK FÖR ERT STÖD.

 • CICCI

  Jag läser inte om att Kenza blir hatad av en hel befolkning, hmm vad kan vara anledningen? Jo! att Du och Dessie betedde er som idiotern när ni hängde ihop. Skrev idiot saker i bloggarna som fick folk att verkligen ilskna till, men det fattar väl jag.
  Klart att du har börjat mogna nu, men folk glömmer inte saker så lätt, tyvärr. Du kommer nog få lida för de ett tag framöver, men det som hände desiree förtjänar hon. Hon har inte mognat än och beter sig fortfarande som en blåst liten skitunge, slutar hon jävlas i sin blogg, så slutar kanske folket hata henne så förbannat mycket.

 • fia

  PÅ sätt och vis får ni "fjortisbloggare" skylla er själva, ni har skapat en bild av er själva som gör det okej att driva med er.
  Samtidigt så förstår jag att det är pressande att vara en stor bloggikon. En annan blir ju stressad för mindre..

 • Anonym

  om du hade slutat skriva illa om folk i din blogg o hållt tillbaka det ni kallar "åsikter" men som egentligen bara trycker ner andra så hade du själv tyckt de vart roligare att skriva för då hade du vart utan ovänner och sluppit gå på stan o va osäker

 • michelle

  gör det som känns rätt för dig

 • Anonym

  dessie ? misshandlad? :O fattar inget

 • Anonym

  Sluta med dom tabletterna, dom är bara skit :S

 • angelica

  naw..
  klart du ska vila lite , det behöver du. Du gör verkligen allt för dina läsare & ja älskar det!
  Du ska inte känna nån större press, för vi alla läsare älskar dig paulina danielsson! Du är våran paow som är bäst! We love you paow<3

  Kolla gärna in min blogg 🙂

 • Johanna

  Sveriges 3:e största blogg? men lugna dig nu.. Var hamnar då blondinbella, kenza, kissie osv osv.. Möjligtvis att du har sveriges 10:e största blogg. Men försök att inte få allt för mycket storhetsvansinne nu va?

 • misty

  Hej paow jag är en snart 30 årig tjej som tkr d e lite kul att följa er sk ungdomar då jag jobbar med unga människor tkr du verkar vara en bra tjej o inte så självgod som kissie kämpa på ge inte upp du verkar va en gullig söt tjej fotsätt va stark o blogga på ta hand om dig kram

 • EMILIA

  VAD FAN HAR HÄNT MED DESIREE NILSSON!?!?!?
  OMG OCH INTE ÄNNU EN GÅNG MED BLOGGEN! JAG KLARAR INTE DET!!! STACKARS HENNE JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!<3

 • Anonym

  Du kanske ska tänka på hur du beter dig eftersom att du är en offentlig person. Försök bete dig lite vuxet så kanske folk respekterar dig isället för att tycka att du är en dryg fjortis som inte har så mycket innanför pannbenet..och ni är faktiskt ganska elaka mot alla som inte är som er!!!!! Tänk dig för!

 • Anonym

  först när jag läste din blogg så var det för att jag tyckte du var så patetisk, en äcklig fjortis som man kunde göra narr av, men sen kom ett inlägg där du skrev något om "för alltid" och då insåg jag hur fel jag haft om dej. Du är ju en människa precis som alla andra, du har en djupare sida och jag älskar när du visar den i bloggen. Det är därför jag läser din blogg, jag tycker inte du är fjortis alla, du börjar bli mindre som kissie ich dessi och mer som kenza, mer mogen, keep up the good work(y) puss

 • Hedda

  Hoppas det blir bättre paulina.
  Man får ju sina konsekvenser när man "sticker ut" för mycket. jag hoppas du får en bra dag förövrigt.
  Puss på dig ! 🙂

 • Julia

  Krya på dig.
  Du har växt som människa och du behöver verkligen inte Desirée. Du har mognat och du håller på att bli en riktig kvinna. Keep up the good work 🙂

 • anonym.

  sjukt svårt med panikångest.
  jag har själv haft det några gånger.
  en sån gång vill man gärna ha någon där som är och lugnar ner en och små pratar med en hela tiden..
  hoppas du mår bättre.
  kram

 • bella

  Hoppas det blir bättre , det är inte roligt att gå runt och ha ångest saker och ting..
  Förstår om du inte vill berätta det , men vem är det som har blivit misshandlad? Kan du inte skriva det i bloggen , man blir helt förvirrad , och varför kan man inte gå in på Dessies blogg?
  Puss hej

 • Rozi

  Har du damp? Ä rdet damptabletter du tar? :S

 • Till paulina<3

  Gumman jag har det precis som dig, förutom att vara känd då. Alla mina vänner går i skolan förutom jag, livet känns ofta meningslöst men stå upp för dig själv, visa att du kan. <3

 • linda

  hoppas verkligen att de blir bättre, intekul och gå runt och inte må bra ! <3

 • Frida

  Om du inte provocerat så mycket hade du inte varit nervös att det skulle hända dig något. Inte på samma sätt, inte att folk skulle göra dig något för att de ogillar dig och din blogg.

  Jag tycker inte synd om dig, jag hoppas verkligen inte att något händer dig. Jag hoppas däremot att du vaknar och ser att de ogillar dig på grund av att du provocerar. Sluta provocera så kommer du inte behöva vara rädd för att gå ut.

 • Frida

  … Och påstå inte att du bara säger din åskit, för det kan du göra utan att provocera.

 • kristina

  Serriöst. Vissa av er som skriver komentarer?
  Har ni svårt för att läsa ?:S
  Någon tex frågar vad har hänt ? , och det utgav hon nyss i bloggen. Hon sa att hon inte mådde bra, man blir för igenkänd. det blir jobbigt m.m . Are you stupid? Hon skrev nyss vad som hade hänt .
  Sen skriver ni , kolla gärna min blogg?. Okej skriv visst ni så, men om ni ska skriva det, skriv de fan inte i ett sådant inlägg :O. Det kan ni skriva i ett någorlunda "normalt" inlägg. Inte kanske just det "sorligaste" eller vad man säger.

  Och sen att ni skriver WE LOVE U GO GIRL. Det kan ni göra som stöd. Men ni känner inte riktiga Paulina. Paulina är en människa, hon är precis som alla andra, bara att hon har lyckats. Och ni känner personen hon är i bloggen. Men har ni tänkt på att hon kan vara helt annorlunda " in real?". Hon skriver inte direkt ut allting som händer i hennes liv. Hon skriver ut mycket, men inte allt.
  Så let here be somtimes? Hon är också en människa med känslor , right?.

  Jag säger inte att jag vet bättre en vad ni vet eller något. Men en sak vet jag, och det är att man inte kan tro att man känner en person JÄTTE BRA och ÄLSKAR HENNE för att hon driver en väldigt, väldigt bra blogg.

  Aja whatever, inlägget blev lite konstit..

  Ha det bra Paow.

 • Johanna ♥ Personliga Namnsmycken på http://item.blogg.se

  http://item.blogg.se kan du beställa hem ditt personliga kinesiska lyckodjur (halsband), vackra skyddsänglar, budskapsringar och brickor, namnsmycken, romantiska pärlsmycken mm.

  Besök http://item.blogg.se för mer information.

 • Anonym

  du skulle lugnt kunna bli en modell, och jag menar, det ä rinte så svårt för dig att kunna bli någonting väl? du är ju liksom nästan känd osv..

 • Anonym

  du fixar det paow! Men tar du medicin mot det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *