Gästblogg; Gaybloggen.com

TjaTja alla snyggingar. Paow sitter och käkar någon konstig frukt som ser ut som kamelskit haha. Passionsfrukt hette det tydligen. Skulle snabbt kika hur många frågor hon har fått på sin frågestund och god damn vad populär bruden är haha. Ska tvinga upp henne med kallt vatten imorgon så hon kan sätta sig tidigt och börja svara på alla frågor som ni ställt. So don’t miss that boys and girls.

Yours truly, Amir bitch!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - 25-års dagen Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *