Godmorgon :)

Godmorogn ! Nu vaknade jag, rätt så skönt faktiskt.

Men ett litet problem har vi. Jag skulle som sagt ha "mammavecka" idag, men åkte hem för att jag mådde lite dåligt. Det var ju närmare hem till pappsen, och här har jag  inga kläder. Tog med allting till mamma igår, laddare & allt. Och min mamma är inte hemma, utan hon är på grönalund och kommer hem runt kl 8a idag ?!

Och ca halv fem ska vi på the voice.. Shit pommesfritt, inget smink nada. Men det har pappsen ordnant, nu ska jag ut och shoppa! Smink får jag väl låna av Amir.Pappas flicka (A) ^^..

Puss!

Fråga: Vart köper man mjuksdräkterna ?

På ohio i sthlm då, mitt emot mcdonald i tcentralen 🙂
Finns alla fräger, och dom har mest av rosa. För att dom säljer så bra, men hallå. Jag började faktikst med mjukisdärkterna, tror ni mig inte är det bara kolla igenom arkivet på min gamla blogg http://sweetandsaour.blogg.se .. Och då kollade alla snett på mig och dessie och sa "hur fan kan ni gå ut sådär".. Och ja, det undrar jag också när halva sthlms alla fjortisar såna. Och tack vara vem ;)?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (57)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *