Nattblogg..

Hejsvejs!

Idag så var jag på Ung08, mötte upp Annie Cara och några andra. Träffade galna människor, och käkade på Max. Sprang runt lite i kungsan, och ja allting gick bra. Det var fler så kallade "blattar" som kom fram till mig och sa att jag var bättre än Kissie. Trevliga, sånt får borta mina fördommar. Me like!

Drog hem för att ångesten började komma tillbaka, började darra i kroppen. Vet inte vad som fick mig uprörd idag faktiskt.. Så jag åkte hem till pappa, åt lite dushade kollade på TV och pratade lite med Amir. Han får mig alltid på bra humör!

(bilderna läggs upp imorgn. för har ingen USB och min bloggdator är hos mammsen"

Annie and me. Hihi jag är lika busig som vanligt 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Business Alexandra Josephine Qvist - SERIÖST?????? Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Kontrasterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *