Jo iförrigår så när jag Amir & Imen gick in på mcdonalds, så sa Amir till mig att han kände igen han som jobbade där. Och sen efter typ 10 min så kom han på och sa " ni vet kan du vissla johanna visst kan jag det ? ni vet den som går på juladfton. Han som letade efter en ny morfar?" så oblyg som jag är så gick jag fram och fråga och han sa bara jag och skämdes.

Han som går på julafton varje Jul. Och jobbar på donken ? Lite tragiskt faktikst, och han är typ 40 bast. 
Ett bevis på att det kan vända fort..

Han i prickig tröja..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Holdit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *