Hemma från stan nu!

Hello bitches, nu är jag hemma från stan. Drog ut en stund med älskade Annie. Åkte in till stan och köpte en plattång/locktång.. Grymt! Den var jätte bra faktikst.

Käkade även lite sushi osv. Sen så mötte vi upp Amir Imen Maria & Marija. Vi satte oss som vanligt på café Rival & fikade som vanligt. Det är lungt skönt och ostört där. Och jag fick tillbaka min kamera som jag glömde hemma hos Annie idag,  så nu blir det massa bilder. Men tyvärr så var inte minneskortet i -.- men nu är det det. Haha, kom precis hem. Skönt och ovanligt tidigt.. Aja nu ska jag blogga lite. Bra för er va 😉 ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Caroline Roxy - Wknd Wbz Keela - #Saras24glam Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *