Hemma nu från festen

Nu kom jag hem från en urspårad hemmafest i Tyresö. Festerna i Tyresö är fan helt urspårade, typ 60 pers, jättebra musik, toan upptagen och värsta villan. Najs asså! Jättemycket snygga killar. Amir skulle blivit stolt över mig när jag kommit över alla fjortisbooies. ^^

Mådde rätt så dåligt ett tag men nu så mår jag bra igen, eller ja… Bättre i alla fall, vi körde ju ölspelet som jag torskade grovt på, jag tror att jag fick dricka 18 klunkar som mest, men aja whatever vem klagar ? Men öl är inte direkt min favorit.

Jag, Lina & Annie gick i alla fall runt och gjorde lite allt möjligt, minglade, raggade öl osv.. Haha, kul var det i alla fall. Men det fanns ju en del otrevliga människor där. Men jag måste bara säga – Gud så skönt att knappt någon kände igen mig! Jag kunde äntligen vara den spårade Paulina igen på festerna jag brukar va på, ist för att vara den spårade Paow som alla skriver om på sin blogg. T.ex. om hur mkt jag skämde ut mig o.s.v…

Kommer knappt ihåg hur vi kom hem till Annie. Aja lika skönt det, nu ska jag messa lite. Och sova, Annie börjar jobba kl 6 imorgon så då bär det av hemåt för mig!

Festfolk!

schysst folk

Sötnosarna 😀

Jag och mitt största fan ( han som gästbloggade )

Annie moi and Lina!

moi stifler Lina och så självklart Vikkan 😀

haha me and annie. Skönaste bilden ikväll! :p

hahaha me and bebe

Haha snygg bild på oss… Vi testade att snusa HAHAHHAHAHAHA

Posted in: Fester

You might also like

Caroline Roxy - DATES We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *