Godmorgon folket! Eller ja till er alla onormla som är vakna nu.. Inklusive jag.

Jag kom faktiskt upp, Annie väckte mig kl 6 tror jag. Och jag kom upp 10 över 6. Hon skulle till Bålsta kl 7 på morgnen, för att jobba.. Eller ja, själja godis nu återstår det bara att se när en bakis Annie får se en godis i sikte. Kommer det att vara någonting kvar ? Haha! Annie var en riktigt bitch idag, eller ja inte mot mig iallfall. Men ett tips, festa inte till kl 4a på natten och du börjar jobba kl 6 på morgonen. Fast ja, man vet aldrig med tyresöfolk..

Ist för att gå hem som tar ca 10 min exat, så väntade jag på bussen i 7 min tog bussen 15 min till gullmars vätnade 20 min. Bara regnet får mig bakis, trots att mitt alkoholintag var ynkligt igår. Drack väl en öl eller två. Nu har jag druckit upp min cola och ska gå och lägga mig. Ska ju upp rätt tidigt idag, runt kl 1. För att ska första träffa Krille en stund, sen så får vi se vart det leder. Sen så är det fest hemma hos Albin, men Amir är inte så sugen på att dra dit. Så vi får se hur det blir, vi hörs om ett par timmar. Om ni nu är vakna då!

Så rörigt inlägg, aja whatever. Godnatt, eller ja. Godmorgon! Men nu gör vi såhära, alla som har mitt nummer telefonterrar mig kl 1 så att jag vaknar!

Puss

Sommarkänslan is so over and out. Btw har ni tänkt på en sak ?
Typsikt svensk sommar väder : Regn
Höst: Regnen och blåst
Vinter : Snö ( eller ja det är ju fryst regn, igen)

Slutsats: Vad är det för land vi bor i ? Jag hatar Sverige!!!!!!!!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (161)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *