Home

Hello sweeties! Nu kom jag precis hem till pappsen, och det är jätte lungt här. Skönt att för en gångs skull få höra sina egna tankar..

Kom precis hem från stan, drog ju in för att möta upp Krille. Och han var osminkad, men lika fin endå :). Vi pratade lite och tog en promenad runt i centralen. Var skönt att få vissa saker uppklarade. Sen så mötte vi upp Linda, och senare hans kompis Linus som kom från Arlanda. Lite sweet sådär, och ja sen så drog dom hem till Krille . Så jag & Linda satte oss inne på fiket och hon tog en latte. Hittade inte mitt bankomatkort innan jag gick ut, det suger -.- .. Känner mig som en fattiglapp, men lika bra det. Fikar ju för ca 1000 kr i veckan annars typ. Så lika bra det 🙂

Nu ska jag äta någonting, fast det enda som finns hemma är typ chips & dip. Som vanligt då. Är sjukt trött också så ska nog gå och läga mig snart. Puss ♥

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Framme i Båstad Alexandra Nilsson - Blå lagunen Josephine Qvist - SERIÖST?????? Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *