Wow – en del hänger verkligen upp sig på hur jag skriver och hur jag stavar. Nu tror jag att jag hittat äver 100 mer eller mindre elaka kommentarer och ett par hundra andra som bara försöker få mig att skriva "bättre".

Visst, jag har problem med att skriva "fint" och korrekt. Ibland, rätt ofta, är det rent skrivslarv och ibland blir det faktiskt fel. Jag tror ändå att det ni som läser vill ha är mina tankar och inte en rättstavningsduell?

Det fascinerande är att de som är otrevligast och skriker högst – ALLA är anonyma, lite små "söta" citat från nattens och dagens inlägg:

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
de heter REGN fucking åsna!"

– Jag säger bara "Nöff nöff", eller vänta, det var ju hur du lät, som ett kommentarssvin…

Fast hellre Åsnaän    

Eller varför inte denna:

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
Har du inte äns lärt dig stava till regn?
och skyll inte på slarv, för det blir inte exakt samma stavfel 3 ggr i rad! patetiska fjortis fitta"

– Du var inte så duktig du heller, "äns", hehehe, det heter "ens" och ska du kalla mig för "patetisk fjortisfitta" så kanske du skall lära dig att INTE sär skriva (alltså särskriv INTE)? Men tack för att du läser min blogg, du älskar den tydligen, trots att du inte kan hantera dina känslor.

Sen fick en flock fnatt över att jag skrev att jag hatade Sverige. Om ni ändå lägger tid på att läsa min blogg – kan ni inte också försöka att förstå den? Jag menar ju självklart att jag inte hatar Sverige, utan hur det är här just nu, men det förstod 99% av min kära fans så ni övriga… Tja.

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
men dra här ifrån om du hatar sverige fitt turk"

eller

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
FLYTTA DÅ SÅ VI SLIPPER DIG"

– Ja, ännu en sån där anonym sötnos. Man känner verkligen att man ville dela landet med nolla som skriver så fina saker, så jag stannar nog kvar, om inte annat så för att reta dig och din kompis i andra kommentaren.

PAOW <3 FANS! 😉

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (120)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *