Svar på tal, eller Paow läser kommentarer…

Wow – en del hänger verkligen upp sig på hur jag skriver och hur jag stavar. Nu tror jag att jag hittat äver 100 mer eller mindre elaka kommentarer och ett par hundra andra som bara försöker få mig att skriva "bättre".

Visst, jag har problem med att skriva "fint" och korrekt. Ibland, rätt ofta, är det rent skrivslarv och ibland blir det faktiskt fel. Jag tror ändå att det ni som läser vill ha är mina tankar och inte en rättstavningsduell?

Det fascinerande är att de som är otrevligast och skriker högst – ALLA är anonyma, lite små "söta" citat från nattens och dagens inlägg:

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
de heter REGN fucking åsna!"

– Jag säger bara "Nöff nöff", eller vänta, det var ju hur du lät, som ett kommentarssvin…

Fast hellre Åsnaän    

Eller varför inte denna:

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
Har du inte äns lärt dig stava till regn?
och skyll inte på slarv, för det blir inte exakt samma stavfel 3 ggr i rad! patetiska fjortis fitta"

– Du var inte så duktig du heller, "äns", hehehe, det heter "ens" och ska du kalla mig för "patetisk fjortisfitta" så kanske du skall lära dig att INTE sär skriva (alltså särskriv INTE)? Men tack för att du läser min blogg, du älskar den tydligen, trots att du inte kan hantera dina känslor.

Sen fick en flock fnatt över att jag skrev att jag hatade Sverige. Om ni ändå lägger tid på att läsa min blogg – kan ni inte också försöka att förstå den? Jag menar ju självklart att jag inte hatar Sverige, utan hur det är här just nu, men det förstod 99% av min kära fans så ni övriga… Tja.

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
men dra här ifrån om du hatar sverige fitt turk"

eller

"Anonym om Tro det eller ej. Men jag är VAKEN:
FLYTTA DÅ SÅ VI SLIPPER DIG"

– Ja, ännu en sån där anonym sötnos. Man känner verkligen att man ville dela landet med nolla som skriver så fina saker, så jag stannar nog kvar, om inte annat så för att reta dig och din kompis i andra kommentaren.

PAOW <3 FANS! 😉

(Visited 30 times, 1 visits today)

120 Comments

 1. Diana augusti 22, 2009 at 9:17 e m

  Orka anonyma !

  Reply
 2. joline augusti 22, 2009 at 9:19 e m

  haha det är bra det!
  älskar din blogg 😉

  Reply
 3. madde^^ augusti 22, 2009 at 9:19 e m

  Tråkigt :/

  Reply
 4. Sandra augusti 22, 2009 at 9:19 e m

  Jag hatar också anonyma skitungar !

  Reply
 5. ann-sofie augusti 22, 2009 at 9:19 e m

  hahaha bästa jag hört på länge, har folk inget liv eller vad :O

  Spana in min blogg, Du kommer inte att bli missnöjd 😉

  Spana in min blogg, Du kommer inte att bli missnöjd 😉

  Reply
 6. jemini augusti 22, 2009 at 9:21 e m

  Hahahhaha då är så jävla klockren! keep it up sunshine!

  Reply
 7. johanna augusti 22, 2009 at 9:21 e m

  bry dig inte paulina 🙂
  kör ditt race som vanligt!
  puss

  Reply
 8. jemini augusti 22, 2009 at 9:22 e m

  *duuu woopsie! HAHAHA jag kan ju inte heller stava märker jag.. ;D puss!

  Reply
 9. Emelie augusti 22, 2009 at 9:26 e m
  2009-08-22 @ 21:25:08

  Postat av: tessan

  haha, jag har läst din blogg lääänge och har inte lagt märke till några fel.. lr jag har nog helt enkelt inte brytt mej om dom.. för jag läser din blogg för att jag tycker om den, inte för att hitta en massa fel (:
  Kram!

  Reply
 10. Emelie augusti 22, 2009 at 9:27 e m

  Oj, det blev en tom kommentar. opss (ett hur det nu stavas) Palla kommentera anonymt, och så sjuka kommentarer om att man stavar fel!? Vem är grymmats på att stava exakt? Joo, word programmet men va fan. Det kan inte alltid vara perfekt. Kör ditt race, och skit i dom anonyma! 🙂

  Reply
 11. Anonym augusti 22, 2009 at 9:29 e m

  käften emelie fuling åsna

  Reply
 12. Josefin Andersson Senko augusti 22, 2009 at 9:30 e m

  Uscha va jobbigt 🙂 Men just do you know, I dont mind "dina stavfel" 😉 Puss!

  Reply
 13. Sandra augusti 22, 2009 at 9:32 e m

  love yaaa ! 😀

  Reply
 14. felisia augusti 22, 2009 at 9:34 e m

  hejsan jag ville bara såga att jag totalt älskar din blogg det är fan som min religion att läsa den varje dag och so what om du stavar fel , haha kan själv inte stava och om dom dära idoterna inte fattar vad du skriver så äre dom själva som e duma i huvudet !

  Reply
 15. jenny augusti 22, 2009 at 9:35 e m

  hihih, dom som skriver taskiga kommentarer är alltid anonyma xD

  Reply
 16. Anonym augusti 22, 2009 at 9:36 e m
  2009-08-22 @ 21:35:26

  Postat av: jOSEFIN

  😮 Att man ens pallar och lägga ner tid för o skriva en elak komentar ?? Vafan alla stavar väl fel ibland?? man mst vara fuckat inne i inläggen om man mst påpeka deh?? och int våga stå för vem man är hlr.. så man mst vara anonym.. deh e ju väldigt wierd :S Hoppas du får en fin kväll iaf!

  Kram!:)

  Reply
 17. vendela augusti 22, 2009 at 9:36 e m

  Men det är bra att du inte bryr dig !:)

  Reply
 18. Valentina augusti 22, 2009 at 9:37 e m

  Jag hatar också anonyma småskitar!
  Inget liv alltså, så de måste gå och klanka ner på andra.
  Helt sjukt hur dom beter sig framför dataskärmen och på internet.
  Men i verkligheten så skulle dom aldrig våga säga något sånt.

  Reply
 19. Maja Lilja augusti 22, 2009 at 9:38 e m

  det kommer alltid att finnas "Haters"… de är så klart avundsjuka…. kom alltid ihåg att om någon är elak mot dig utan anledning så är det för de själva mår dåligt över sig själva…
  lägg inte tid på dem…. de är inte värda det tjejen…
  Mvh
  Maja Lilja

  Reply
 20. S e r e n a augusti 22, 2009 at 9:38 e m

  Hah hade inte ens märkt något sånt. Men jag skulle inte orka att dubbel checka stavfelen varje gång? ;S jag låter det vara.
  Får just vara ett ynka fel dåå..

  Reply
 21. Anna-Karin augusti 22, 2009 at 9:39 e m

  Hate haters, även om det kan va ganska underhållande!

  Reply
 22. HANNA augusti 22, 2009 at 9:39 e m

  palla skriva anonymt.
  så klockren du är, du vågar iallafall visa vad andra skriver i kommentar.
  älskar dig blogg. 🙂

  Reply