Idag

Hello bitches!

Kom hem runt 23.00 idag, drog ut och mötte Upp Annie o Vikkan. Hihi tyresöbrudaar you know, dom kan sin grej. Jag som klagade på att jag drack för mycket. Men tyresö har dom bästa festerna, och ja. Dom värsta drickarna. Dricker öl tills dom spyr haha.

Aja, vi tog en låång promenad tills vi blev hungriga och satte oss på ett café och åt en fet sallad! Mums. Efter det så mötte jag upp mina babes Amir & Steffi. Vi drog till Ben&jerrys och köpte milkshakes eller ja jag köpte en slush. Sorbet glass & sprite. Det är godare än vad det låter. Jag lovar! Sen så drog vil till slussen och där hittade vi Dessie. Lilla lilla dessie, vi pratade igenom allt osv… Sen så köpte jag & Amir en varsin hårspray. Maria kom också efter ett tag, så vi chillade där lite innan vi drog hem till mig. Så ja, nu har vi vart uppe och smokat och Amir har käkat billys pan pizza 😛

Bilder från idag.

Annie köpte en nya basker, haha! snygg va ?

Vikkan var på hugget 😀

jag och min cola asså -.-

Annie alltid lika busig.

min sallad, muums

vikkan fick en buske mitt i maten :O

Me and babe, den bilden bjuder jag på 😛

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *