Brunett, så stämmer det verkligen inte. Jag ser bättre ut i blondt, kankse finare på bilderna. Eftersom jag är en person som inte fastnar på kort tyvärr. Kan säga att jag ser så mycket bättre ut i verkligheten, och ser mycketmycket bättre ut i blondt. Det är ungeefär som att en riktig rökare skulle sluta röka, många röker för att det är en kul grej? Har min pappa sagt till mig.

No way, blondie tills´jag fyller minst 40! Och jag håller, det. Jag lovar 😉

Bye utväxt

Hey blondie, eller inte blondt. Askblond är min egen grej, och ingen fjortis får härma mig. Jag är inte som alla andra 😉

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *