sega dag

Hello, har inte blivigt så mycket uppdatering idag.

Men jag kände att jag verkligen behövde sova ut, så för första gången på länge så sov jag tilll kl 18.00.. Innan min kompis Fredrica som bor i samma hus på mig, gick upp på balkongen och snackade igenom allt. Var ju trots allt sjukt länge sen vi sågs.

Tills Amir kom hem till mig ( ja igen för att han skulle låna mitt internet).. Då  kom han upp på blakongen och senare hem till Fredrica, hon fixade sig och skulle ut. Så ja, jag ska bara vara hemma och ta det lungt idag. Så sjukt skönt! Ska städa mitt rum nu, fast första så ska jag äta kräftor 🙂

<3
Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Caroline Roxy - New drop x Lices Caroline Roxy - The Parlour Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *