Svar på tal

Du har snott inlägget under från någon annas blogg ?

Nja, precis som dom lägger upp bilder på mig Dessie, Kissie och Amir, får jag också mycket väl lägga upp bilder från dom ? Eller har jag fel? Själv tycker jag att det är mer fel att att dom spammar min blogg och skriver ” läs om Kissies pojkvän här” sen så skriver dom att dom bara gör så för att få läsare. Det är pinsamt, att jag lägger upp en bild som jag hittade på Google, är det pinsamt ? Ni gör ju det all the time.

HAHA
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *