Ändrade Planer

Jah, nu har jag fixat mig. Jag trodde att jag hade gjort det för fest. Men nejnej. Vi ska tydligen till Top Notch ? :S Huh. Fråga mig inte ens.  Aja whatever. Det ska väl bli kul det med. Fast jag tänker inte dirr skaka asset som för två år sedan utan mest gå runt och mingla.

Eller så ska jag nog på en annan fest, men vi får se. Vi ska ialldall möta upp Dessie Ballie & Steffi kl 9, funny.

Ja jag vet att min webcam suger.
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *