Har superbråttom. Fan att jag råkade somna till, men som sagt, its Friday! Har en halvtimme på mig att möta upp Dessie. Ni kan ju undra vad vi ska göra ? Haha.. Sen så blir det nog lite partyparty, like always. Fast jag har kul utan alkohol också! Om ni bara visste mina planer ikväll asså ;D

Fast dom bästa festerna har Tyresö. Måste också ringa till min Annie snart om jag börjar tänka på Tyresö. I Tyresö så är det feta villafester och brudar dricker öl. Nice. Aja nu ska jag hoppa in i dushen! Puuussss

Sommarminnen :’)

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Älskar färg! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *