Har superbråttom. Fan att jag råkade somna till, men som sagt, its Friday! Har en halvtimme på mig att möta upp Dessie. Ni kan ju undra vad vi ska göra ? Haha.. Sen så blir det nog lite partyparty, like always. Fast jag har kul utan alkohol också! Om ni bara visste mina planer ikväll asså ;D

Fast dom bästa festerna har Tyresö. Måste också ringa till min Annie snart om jag börjar tänka på Tyresö. I Tyresö så är det feta villafester och brudar dricker öl. Nice. Aja nu ska jag hoppa in i dushen! Puuussss

Sommarminnen :’)

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - 365 days Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Contact Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Caroline Roxy - Portfolio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *