EH

Hello bitches =)

Kom precis hem från stan med Annie. Kul att träffa min lilla tjillevipp igen var ju ett tag sedan. Ska nog möta upp henne snart så blir det fekke i Tyresö hemma hos Carabara, senare vidare till Älta. Mysigt 🙂

Vi drog runt lite på Östermalm, kollade på en Elise Rayan klänning men det är ju lite last year om man säger så. Efter det så mötte vi upp David och Annie skulle hem och fixa sig osv.. Nu sitter jag och Dave hemma hos mig och myspysar lite, stackarn är ju bakis som ett hej kom och hjälp mig efter hans nollning igår.

Btw ni som gjort nollningen i år, vad fick ni göra då ?

Tog också en sväng på EH

Tjillivippen

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *