Nu är min erfarenhet av weed och hasch obefintlig (men stil och klass, det är ju jag 😉 ), fast det dök genast upp en besserwisserkommentar när jag kommenterade kommentarer så jag kan inte låta bli…

Anonym om Lite kommentarkommentarer:
Haha weed är samma som hasch!! TRÖG du är.
12 September, 16:01

Då är väl frågan vem som är trög. Weed är slang för marijuana och hasch utvinns ur marijuana. Marijuana är blomman från Cannabisväxten (torkad) och hasch är urpressad kåda som torkat. Det är ungefär som att jämföra smällare med dynamit, båda smäller, men det är inte riktigt samma smäll.

Såååå, jag gissar att även herr/fru/fröken Anonym rökt lite för mycket av båda kanske?

Såg dessutom att andra reagerat på den kommentaren… Så kanske lite mindre röka framöver innan kommentarstassarna fladdrar på tangenterna?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (98)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *