Förstår mig inte på..?

idiot säger : SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA, HOE! om Hemma från klubberiet nu:

VAAAAAAADÅÅÅÅÅÅ INVANDRARKIIILLAAAAAAAR??? ÖÖÖÖH DIN JÄVLA SVENNEFJORTIIIIIIS VEM FAN TROR DUUUUU ATT DU ÄR EGENTLIGEN, SLUTA BETE DIG SOM EN HORA ISTÄLLET VET JAG O SLUTA FAN O SNACKA SÅÅÅ MKT SKIT OM INVANDRARE HELA TIDEN I DIN FULA BLOGG, JÄVLA FITTUNGE!!!!! MEN DU KAN GÅ UMGÅS MED DOM SENARE OSV, O I BLOGGEN KAN DU SKRIVA SKIT OM DOM SENARE, SÅÅÅN FJOOOORTIIIIS ASSO, JÄVLA TÖNTFEST!

O DU, JAG KAN LOVA DIG EN SAK, ELLER RÄTTARESAGT GARANTERA DIG ATT DU KOMMER O FÅ GALET MKT SKIT FÖR DET DU SKREV!
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA, HOE!

Svar: För det första skaffa dig en ordbok. För det andra så var det bara invadrare som gick runt och tafsade på folk. Herregud, om man inte vet ska man inte snacka 😉 Sen så när jag puttade bort dom så sa dom ”shiit lääään hon leker svår jao”.. Haha kul…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (102)
 • Shirin

  vad du än säger kommer det alltid finnas folk som trackar ner dig…

 • Evelina

  Fett jobbigt det låter:o Håller med, dig Paow, Man e inte rasist för att man skriver sådär?! haha men vad ska du göra idag?:P puss&kram //E, älskar din blogg<33

 • SUSANNE

  Det er jo ikke noe rasistisk i det du skrev under her, var vell bare sannhet?

 • elinor

  Hej 🙂 du jag undra bara om du går i skolan? haha kanske låter lite dumt men jag har aldrig sett att du skrivitom det=) går du på gymnasiet isf eller?
  Kram

 • Julia

  Håller med, va du en kommer säga kommer alltid nån tracka på dig. Man är inte rasist för man säger så som hon gjorde, 😮 Isåfall är han/hon som skrev lika stor rasist om inte större när den skrev" jävla svenne fjortis" inte okej. du bör inte ge sådana uppmärksamhet. Du har en helt annan klass paow. love u!

 • frida

  bewsök min mdoe och sakblogg med massor av bilder

 • smet

  hade ju räckt om du skrev killar
  du är rasistisk och drar alla över samma kamm?

 • Evelina

  Älskar dig Paow! DU är självklart INTE rasist! Men du kommer alltid att få en massa skit, vad du än säger, men skämpa på, you go girl!!!Love you

 • julia

  HAHAHAHA, fy fan vad töntig han e!! Jag var på Ghotia discot i sommras å det var samma sak där, det ÄR bara blattar som går runt å tafsar..! man står å dansar å så helt plötsligt känner man ett par händer på brösten eller andra ställen, INTE TREVLIGT! och sen försöker man putta bort dom eller säga stick, då kan dom jävlarna inte ens svenska, dom ba. what? what? hmm… grym blogg annars, läser den varje dag. <3

 • jasmine

  Nej det är inte rascism det är du som har föredommar! Tänk innan du skriver patetiska inlägg och även om det bara var invandrar killar du behöver inte påpeka det det är därför folk kallar det rascism och snälla du har inte heller mycket bättre grammatik!

 • arianna ;)

  Personligen,vet jag att du inte är en rasist.
  MEN,det är fan väldigt uppenbart att du ogillar både invandrare och blattar.
  För det första borde du veta att en invandre och en blatte är inte samma sak,invandre är utländskar som bor i Sverige och blattar är ja…i princip idioter som försöker spela "tuffa".
  Alla har en rätt till en åsikt,MEN du borde fan skaffa LITE fakta innan du går runt och snackar bullshit om invandrare paulina.

 • Ilvic*

  Var beredd på en anmälning 🙂

 • EMMI

  Haha, skaffa dig en ordbok xd

 • --

  om de du menar inte ska vara rasitiskt.. varför ens säga från första början att de bara var invandrare..? invandrare som svensk?

 • mAJA

  Hur orkar man klaga på vad andra skriver? Det är din blogg, och du får skriva precis vad du vill i den, det är ju bara patetiskt att trycka ner människor bara för dom har lyckats bättre i livet än en själv. Stå på dig och var dig själv, du är du, och det ska du vara stolt över.

 • Martina

  Men herregud, om det bara var såna killar som höll på så lär hon väl få skriva det om hon vill?? Vi har åsiktsfrihet för det första och sluta blunda för sanningen! Vore hon rasist skulle hon väl inte vara bästa vän med en kille som har invandrarbakgrund? Precis som du sa, girl, om man inte vet ska man inte snacka. Så rätt! Kan man inte hela historien så är dte bättre att hålla käften. Fortsätt som du gör, du har en väldigt fin blogg!

  Kram på er

  Välkommen in på en rosa och kärleksfull blondinblogg som handlar om allt mellan himmel och jord! Häng med i vardagen med allt vad det innebär och den kommande flytten till Stockholm:)

 • Sara

  Men gud. Jag menar, på vilket sett är den som skriver det där bättre än dig? Det är hot rakt igenom & massa kränkningar. Vilka jävla idioter det finns.

 • Nathalie

  Kan du inte ha fråge stund snart? 🙂

 • Anki

  Så fort en svensk skriver blattar är hon rasist o hora!! Men är ni är ju för roliga fucking kuk blattar! så fort ni kommer ut o ser massa tjejer blir nervösa o tror alla vill ha kuk. Har ni inte tänkt på att visa ba vill ut o dansa o umgås med folket o vännerna bara?! Väldigt enkelt. Är vi intresserad av er så får ni veta det annars chilla bara.. Tror ni det är okej för en svensk kille o taffsa på en blatte tjej? HEEELLLLL NOOO!! Eran värld går under!! Ni hämtar allt från kusiner till korvar o stenar..

 • Anonym

  men gå inte dit om du ändå alltid ska klaga på att massa blattar/invandrare taffsar på dig ?

 • Anki

  Så fort en svensk skriver blattar är hon rasist o hora!! Men är ni är ju för roliga fucking kuk blattar! så fort ni kommer ut o ser massa tjejer blir nervösa o tror alla vill ha kuk. Har ni inte tänkt på att visa ba vill ut o dansa o umgås med folket o vännerna bara?! Väldigt enkelt. Är vi intresserad av er så får ni veta det annars chilla bara.. Tror ni det är okej för en svensk kille o taffsa på en blatte tjej? HEEELLLLL NOOO!! Eran värld går under!! Ni hämtar allt från kusiner till korvar o stenar..

 • Anonym

  Det är ju bara blattar och invandrare som håller på så där, så du har helt rätt i det!

 • aNKI

  Så fort en svensk skriver blattar är hon rasist o hora!! Men är ni är ju för roliga fucking kuk blattar! så fort ni kommer ut o ser massa tjejer blir nervösa o tror alla vill ha kuk. Har ni inte tänkt på att visa ba vill ut o dansa o umgås med folket o vännerna bara?! Väldigt enkelt. Är vi intresserad av er så får ni veta det annars chilla bara.. Tror ni det är okej för en svensk kille o taffsa på en blatte tjej? HEEELLLLL NOOO!! Eran värld går under!! Ni hämtar allt från kusiner till korvar o stenar..

 • malin

  hahahah vissa bloggläsare är fan inte friska i huvet

 • Anonym

  go paow go!

  tävling just nu på min blogg.

 • anki

  Så fort en svensk skriver blattar är hon rasist o hora!! Men är ni är ju för roliga fucking kuk blattar! så fort ni kommer ut o ser massa tjejer blir nervösa o tror alla vill ha kuk. Har ni inte tänkt på att visa ba vill ut o dansa o umgås med folket o vännerna bara?! Väldigt enkelt. Är vi intresserad av er så får ni veta det annars chilla bara.. Tror ni det är okej för en svensk kille o taffsa på en blatte tjej? HEEELLLLL NOOO!! Eran värld går under!! Ni hämtar allt från kusiner till korvar o stenar..

 • cissi

  är blatte själv men född här, och jag står verkligen inte på blattarnas sida. dom är så jävla vidriga när dom är ute och festar. var fan på krogen och 3 blatte killar hoppade på mig med sin skrev intryckt in i mig. vafan seriöst åk tillbaka till erat hemland där ni skulle få döds straff för sånt här skit!

 • sara

  hahaha den tjejen som skrev det menar inte allvar va?

 • Sofia - Allmänt störd och konstig.

  Det är kanske onödigt att skriva att det var blattar som tafsade, när man lika gärna kan skriva att det var killar som tafsade, men jag tycker att man har all rätt i världen att klaga på sånt ändå! Alla är inte som Dessie som tyckte det var kul att killarna slet av henne kläderna och tafsade. Vissa tjejer vill faktiskt bara gå ut och dansa med polarna, alla vill inte ha kuk.
  Alla killar, svenskar som icke-svenskar, ska fan förstå och acceptera att man inte kladdar med sina händer på vem som helst. Jag har till och med slutat gå ut på discon och sånt för att jag inte vill att killar ska ta på mig eller kolla under min kjol. Min pojkvän blir inte heller lycklig över sånt.

 • Marie

  Förstår vad du menar och det kanske var så att det var blattar som gjorde så mot dig. Men när du skriver sådär så verkar det som att du tror att de gjorde det FÖR ATT DE ÄR BLATTAR. När du har en så här stor blogg så får du tänka på hur du uttrycker dig för annars kan du råka illa ut (och det vore ju inte så kul). Dessutom skrev du faktiskt att "alla blattekillar" började ta på dig i inlägget. Tänk dig för, det är allt jag vill säga.

 • Amanda

  TILL ANKI: din jävla hora! va jävlig försiktig med va du säger din jävla svenneballe. paow är inte rasist, men det är du din fitta! framför skärmen snackaru en massa skit om blattar, men no way att du skulle våga det irl. Din jävla bullfitta. Hell no att du skulle våga åka till husby och stå för vad du säger här. framför skärmen där ingen vet vem du är kan du snacka vah, din fitta. hoppas du blir sönder knullad lr nått.

 • Maria

  men ååååh dessa jävla utlänningar kan de inte bara ÅKA HEM! så vi slipper dom jävla blattarna i VÅRT LAND.

 • irma

  Hej paulina! Jag förstår hur du känner & vad du menar när du skriver. Och vissa som läser det tar det på ett helt annat sätt. Blattar är väldigt mycket på för att dom tror dom kan / får taffsa på vem som helst o göra vad dom vill, vilket dom inte får. Och att du en storbloggare vågar skriva ut i din blogg är helcoolt för man vet aldrig vad som kan hända. Keep up the good work paow de lönar sig. ha en bra dag. ps sen när du slutad eumgås med dessie har du verkligen mognat bra av dig! kram

 • (¯`¬•» ★ J O N N A ★

  hahaha, snacka om att människan som skrivit det där verkligen vill utrota alla jävla bokstäver som finns.

  jaaaaaaaaaaag trooooooooooooor aaaaaaaaaaatt dddddddddddeeeeeeeeeeettttt äääääääärrrrr ssssssssååååååååå jjjjjjjaaaaaaaaaag!

 • Maria

  HAHHAHAHAHA PAOW, du är bäst! "Sen så när jag puttade bort dom så sa dom 'shiit lääään hon leker svår jao'.. Haha kul" DU FATTAR INTE HUR MYCKET JAG SKRATTADE :D(L)

 • Anonym

  jag gillar verkligen dig och din blogg, och ja är blatte, men de är dock inte sant att alla som inte är svenskar förstår sverige, jag tycker de är så omoget detta ämne. De finns tusentals svenskar också som tro sig vara gansters som gör minst lika mycket som vissa utlänningar gör. de är inte bara utlänningar som gör de, de finns så i varje land.

 • Anonym

  jag älskar verkligen din blogg och jag är själv blatte. Och jag vet inte riktigt vad de är ni tjabbar om, men de är inte utlänningar som förstör sverige, om de va de du syftade på. de finns minst lika många svenka som också gör de, som försöker vara gansters. sånna människor finns i varje land. så man kan faktist inte skylla på utlänningar.:)

 • Mmmmmmmmm

  Jag tycker det är kul när dom säger "Jag ska knulla din mamma" eller när en kille säger till en annan kille "Jag ska knulla dig". Det är väl förbjudet inom dom flesta religioner att vara homosexuell? Så vart får dessa "individer" mod att ens kunna säga så? Är dom inte rädda att den "stora mäktiga" ska straffa dom?

  Deras föräldrar skulle ge dom en lavett om dom bara visste att deras söner vill sätta på andras morsor och andra killar. haha

  Haram, haram haram!

 • eeemilia

  omg, snacka om att människan ööverreagerade ! ;o

 • Anonym

  lol du är så jävla fucking wierd xD

  det är ju inte bara blatte killar som taffsar?
  "shiiit läään hon leker svår jao"

  bara för att vi snackar bättre än er 😉
  & alla ni som försöker snacka så som är svenne, ärligt sluta ni låter som värsta wanksta..word up!

 • danne

  det är bra att du skriver sanningen.. såklart du inte är rasist för det. stå på dig!

 • Emma

  HAHAHAHA! för läsaren dårå.
  stå på dig!
  du är inte rasist för att du skriver så. men det är bara blattar som gör sådär typ!
  och tack för att du skriver sanningen!

 • Anonym

  Jag gillar din blogg, ok jag e okså blatte, så liksom det känn inte så jätteshysst när du säger så, för det är inte bara blattar som förtör sverige, ok gör allt det dumma, man ska inte skylla allt på blattar elr de mörka, det e nästan som om ni "vita" tkr ni är bäst elr nåt??

 • Anonym

  En svensk kille skulle aldrig bete sig så….

 • DIANA.

  alltså shit som alla fucking överdriver med det hela. Ja blatte killar taffsar och? De ser det de vill ha och tar det. Bara för svenskar inte vågar eller är rädda eller fan vet jag. Men jag har råkat ut när det har fucking varit svenskar också som taffsar åt helvete på en. Så det är inte sant. Sen läste jag en kommentar att invandrare är utlänningar som bor i sverige och blatar är idioter som leker tuffa. Min kära vän. Blatte är ett svenskt ord som egentligen betyder kryp och invandrare är personer med utländsk bakgrund som har flytt/kommit till landet pga. krig, jobb, framtid för barnen osv. Alltså snälla, om ni inte vet vad fan ni snackar om med blattar och invandrare så skäm inte ut era liv. Din blogg är bra, fine! Men se upp med vad du skriver för folk reagerar, sen att du själv provocerar bara för att du ska få fler läsare som t.ex. dessie & kissie så är det en helt annan sak.

 • Hanna

  Svenska killar är värre h*rungar!!
  HOE!

 • sofia sk. "blatte"

  Men snälla du, hur kommer det sig att du generaliserar så otroligt mycket? Jag har redan insett vart dina grundvärderingar om människor med annan etnisk bakgrund än svensk står. Men jag tycker inte att det relevant att skriva ett sådant inlägg.
  Förstår om du skrev det "i stundens hetta" men ändå.
  Men dina inlägg uppmanar till en segregering mellan invandrare och svenskar, vilket inte är acceptabelt.
  Vi lever i ett samhälle där man ska respektera varandra, och varandras olikheter.
  Självfallet tar jag INTE dessa pojkars parti, eftersom det de gjorde var raka motsatsen till mitt argument.
  Men jag kan däremot anse att du generaliserar, ärligt talat – det finns minst lika många svenskar som beteer sig liknande. Det vet du nog också…

  Ta en titt på vad "Maria" kommenterat ang. ditt inlägg:
  "men ååååh dessa jävla utlänningar kan de inte bara ÅKA HEM! så vi slipper dom jävla blattarna i VÅRT LAND."

  Detta är också ytterst irrelevant, jag tycker ärligt talat att du ska vara försiktig att yttra dig här på bloggen. Lägg fokus på det du verkligen kan: "party, dricka och dagens outfit…"

 • chennie johansson

  Jag var själv där igår och det är inget rasisktiskt med att säga så + det var bara dem som kom och dansa bakom än och taffsade.

  hahah vi puttade bort alla, min kompis fick damp på dem 🙂

 • Angelina

  Hah,en sak ska ni (läsare) ha fan klart för er:
  Att skylla ALLT negativt som händer i sverige på blattar visar bara hur patetiska och okunninga svenskar verkligen är.
  Ok,hell yes jag VET att du (paulina) är en rasist och det säger jag inte bara för att jag läste denna inlägg untan för att jag har följt din blogg ett tag nu & har sett hur du har visat hur mycket du visat dit har mot invandrare och blattar,genom bloggen alltså.
  Vad jag inte fattar är,varför du säger att det är blatte-killar som gå runt och tafsar på brudar när det lika gärna kunde varit någon sliskig svensk?
  Och när folk skriker "GÅ HEM TILL DITT JÄVLA HEMLAND!" & sen säger att de helt plötsligt INTE är rasister? Makes no sense.
  Du borde ta & lära dig hur man uttrycker sig själv på ett bättre sätt än att sitta bakom skärmen och snacka skit om invandra och blattar och tro att de kommer ta det med ett nypa salt.
  För det där gumman,kommer ALDRIG att hända.

 • leila

  men snälla lilla gumman väx upp, sluta bete dig som en wannabe provocerande-kissie. så jävla onödigt.

 • Anonym

  Hahaha det du skriver visar bara att du är så okunnig i det du pratar om att det inte är sant. STICK TILLBAKS TILL SKOLAN GUMMAN 🙂

 • Anonym

  Men håll käften alla som skriver skit om blattar och sen säger ba "men jag är ingen rasist" hallå snälla? vad fan är ni annars !?

 • Sara

  alltså no affence mot alla som tycker det är rasistiskt att skriva "blatte" eller som paulina skrev nu att det är invandrare som tar på en och så, men NI HAR INGEN ANING! För svenskar kan vara förjävliga, men bor man i malmö där det bor en hel del invandrare och blattar så vet man vilket helvete man får av många av dem, hela tiden. De tycker att det är helt okej att kalla tjejer horor. Att ta på en, kalla sina kusiner på alla som råkar putta på dem när man går förbi.

 • Anonym

  paow skrev ju bara som det var vad är problemet? :S

 • emmmmamaama

  men vafan är du för något om du inte är rasist !?
  Och jag håller fan med Angelina!
  Det kunde lika gärna har varit någon svenne? gå till en klubb där det bara finns svennar då och kolla om det skulle bli lika roligt då? stället skulle vara döttt då!

 • anesa :*

  har också följt din blogg nu ett tag..
  och jo som dom flesta invandrare skrev i sina kommentarer, du har seriösa problem angående oss blattar?
  tänk efter nu lite , om du inte är för blond? 🙂
  varför säger du att det BARA är blatte-killar som gå runt och tafsar på brudar?
  svenska killar är minst lika äckliga på det sättet..
  finns ingen större skillnad mellan "blatte" och "svenne" killar om du tänker efter noga?

 • Anonym

  haha hpller med dig till 100 % jag mena ska man skriva att det va svenskar som taffsa när det va blattar? Äääh idioter dom vill bara starta brååk. keep up the good work!

 • Anonym

  SÅHÄR ÄR DET I ALLMÄNHET OCH NEJ, JAG ÄR INTE RASIST. INVANDRARKILLAR HAR DÅLIG KVINNOSYN. LEKER SVÅR? FÖR ATT MAN INTE VILL BLI TAFSAD PÅ? NI HÖR JU SJÄLVA. JAG HAR EN UPPMANING TILL ER TJEJER: AVFÄRDA INTE ATT EN KILLE TAFSAR PÅ DIG. KONFRONTERA HONOM, UPPLYS OM ATT DET ÄR DIN KROPP HAN TAFSAR PÅ OCH INTE HANS EGEN.

  GE HONOM EN STOR JÄVLA UTSKÄLLNING OCH SÄG ÅT HONOM ATT SKAFFA EN BÄTTRE SYN PÅ KVINNOR. DET ÄR ALDRIG OKEJ ATT NÅGON KRÄNKER DIG!

 • Anonym

  OCH JAG FÅR VÄL SÄGA ATT SVENSKA KILLAR OCKSÅ OFTA KAN HA DET BETEENDET, OCH SKA FÅ SAMMA LÄXA.

 • eatme

  töntar hela bunten , va inte så löjliga ni älskar när invandrarna tar på er hahah ni känner er sååå sexiga o ni får feeetttttt me luft ! o paow haha vadå ordbok? blatteslang är den nya svenskan du snackar kanske ren svenska nu men göllet vänta du bara du lär gifta dig med en kurd som max varit här 1vecka och ni får nog jättesöta små håriga ungar pösssssssssss

 • Weakzi

  Märks vad snittåldern ligger på bland dom som kommenterar. Vet precis hur det är, invandrarkillarna slutar inte med sitt beteende ens när dom kommit upp i krogåldern utan fortsätter & fortsätter. Problemet där tror jag att:

  1. Killarna saknar korrekt svenska, och kan därför inte uttrycka sig med stil. Så att istället för att göra bort sig genom att bryta sig igenom en dålig replik så visar dom sitt intresse på ett lite simplare vis.

  2. Kvinnor är mindre värda i deras kultur. Det är djupt rotat att man får ta på kvinnor, att ariska kvinnor vill ha dom osv.

  3. Grupptryck och förutseende! Invandrarkillars miljö är nog mycket hårdare killar emellan. Det är mycket vanliga att dom försöker imponera på varandra genom att kränka svenskar/svenskor.

  Dom svenska tjejerna förutser att killarna ska vara på ett speciellt sätt. Och då lever dom upp till det. (Endel fjortistjejer utan självkänsla got to love it!!!! 😮 )

 • Anna

  Grejen är ju den att invandrar killar oftast dansar på ett annat sätt än svenska killar också. Och jag antar att i den ålder du är så har det inte lärt sig alla koder ännu, vet inte vad gränsen går.
  Bra att du hade en rolig kväll iaf!

 • Anonym

  Haha det var ju BARA invandrare där -.-

 • Senna

  Varför ska hon/han "för det första" skaffa sig en ordbok? vad har personen skrivit så fel så hon/han måste skaffa sig en ordbok? för det andra, svenska killar är minst lika äckliga, de taffsar, glor, snackar också som fan. så kom inte här och säg att det bara är blattekillar som gör det.

  håller f.ö med agnelina.

 • adaqwdasdasd

  Hon får väl skriva vad fan hon vill, man blir knappast rasist för att man konstaterar fakta. Blattar håller ofta på sådär

 • K

  Asså herregud, om människan kallar dig rasist för du skrev invandrare, så är la personen lika rasistisk eftersom han/hon kallar dig svennefjortis och sånt? för seriöst när blattar kallar en svensk för svenne menar dom absolut inget posetivt! och seriöst, detta är bara fakta, blattar håller på så där.

 • alexander

  haha. ja såg att dom bara fick omkring o tog på alla blonda (svenska) brudarna. 😛 typiskt blattar -.-

 • Mich

  Jag kan förstå att man blir irriterad över något sånt, men ärligt talat, akta dig för vad du säger! Du blir inte speciellt uppskattad av alla "invandrare".. jag har inte svenskt ursprung men är född här och som väldigt många redan sagt, det kunde räckt med att du skrev killar istället för invandrarkillar! Sen vet jag också att hade det varit en svensk kille som tallat på en blatte brud så hade det kanske inte riktigt varit samma sak, det hade nog blivit ett jävla liv eftersom att det ligger i deras kultur eller vad man nu ska säga.. Men som sagt onödigt ämne att ens ta upp, den dagen du blir spöad är det bara typ hälften av dina läsare som kommer tycka synd om dig.. Resten skulle tycka att du får skylla dig själv, det är iallafall det jag hade tyckt! Inget illa personligen, men väljer man att trycka ner folk så får man stå upp för det också!

 • Rozi

  Säkert en blatte som skrev det där…. de kan inte stå för att killarna från deras land faktiskt håller på så…ueewww det är vidrigt

 • disse

  såklart att dom säger shit län hon leker svår jao för du e ju billig hur som helst så du måste ju leka lite " svår"
  de finns lika mycket blattekillar som tafsar som svenska killar men de syns bara inte så sluta snacka skit din lilla fjortis! plus kolla vad du har på dej på fester så gråt inte om någon försöker nåt med dig när du klär dig utmanande ..

 • Isabel

  Jag är INTE svensk. Och jag håller med dig paulina. Till 100% Är så jävla trött på de. verkar som om bara de som plankar eller sist jag såg var det BARA de som gjorde det. Så fort man säger nåt som inte de tycker om så är man RASIST….

  Men fan om inte de kan acceptera sverige (som jag gjort) så kan de ju flytta tillbaks? Jag menar jag har inte bott här hela mitt liv… ?

 • Anonym

  glömt bort att amir är invandrare?

 • Meli

  HAHAAAHAHA nej nej "MARIA" vi blattar åker nämligen ingenstans, vi är här för att stanna, like it or not!! God Bless Us all! 😉

 • sOFI

  hahaha jag tycker du är grym!
  dom har sån jävla skum kvinnosyn och det du säger är helt sant. kan dom inte anpassa sig efter sveriges regler/moraler så har dom inget här att göra. Capish?

 • rouaa

  lyssna, ja säger inte de här för att vara dryg eller nått men blattekillar ser dig som orre, villig och billig de därför dom tog på dig. inte för någon annan anledning. dom flesta svenska killarna gör inte det för att dom inte vågar (?) men blattar är iaf så och du sänder ju tydligt fel signaler!

 • Anonym

  VARFÖR SKREV DU INTE ATT DE VAR BÅDE INVANDRAR KILLAR OCH SVENSKA KILLAR DÅDÅ?

 • Sussi

  haha men seriöst, varför gå på fester där det finns s.k blattar om du vet att alla dom tafsar ?
  Gå till nån anti blatte fest och kolla om de finns svenska killar som ej tafsar.
  Haha snälla.. livet kretsar inte bara runt dig paulina. 🙂

 • nikki

  svar till sussi: man ska vell för fan kunna gå ut utan att dom tar på en? lite respekt kan dom vell ha,
  håller med dej paulina vi får vell tycka vad vi vill om dom när de är dom som gjort att vi tycker illa om dom. Inte så lätt att gilla dom när mer än helften förstör å startar bråk?

 • twiin

  vet du vad det är klart att man ska tafsa på dig om du går ut och liknar en strippare asså hela din klädsel skriker TAFSA PÅ MIG JAG ÄR BILLIG
  och påstår du att ingen svenne har tafsat på dig "sure"

 • D

  Äh de e ju bara fakta hon säger, kolla bara typ i kulu i turkiet där folk knullar åsnor i rumpan för tjejerna ska va sokulder, come on vi lever på 2009-talet idiots!!!!!!!

 • blatte

  lyssna prata inte om oss blattar bre..swedi ska vi skriva om svenne grejer i andras och säga svennar e h***A

 • harvey adams

  Sorry för att jag måste säga detta, men … jag kan inget annat än att hålla med "idiot", inlägget stämmer sorgligt vis helt överens med realiteten.

 • Maria

  Majoriteten av alla killar som tafsar på uteställen ÄR utlänningar, sen kan folk tycka va de vill. Det felstavande cp't kan gå och dränka sig. Inte konstigt att ungdomar har fördomar mot invandrare när det händer sånt dagligen + att de försöker försvara sig genom att kalla oss för horor, svennebrudar och allt va de säger. ÖMH, that's just reality.

 • Anonym

  HAHA dagens skratt när en anonym (utlänning)skrev "bara för att vi snackar bättre än er" hhaha går inte att sluta skratta

 • Anonym

  HAHA dagens skratt när en anonym (utlänning)skrev "bara för att vi snackar bättre än er" hhaha går inte att sluta skratta

 • Mindou

  hahh 😛 men du, måste du kaxa mot pieceofsisters? sorry men deras blogg är skitmkt bättre än din…

 • Josefine Desilva

  hahahahhaahaha!
  ahfyfan, när dom inte får taffsa får man kommenterar som: hon ''leker'' svår bräää & när man dansar med dom får man kommentarer som: haha kolla vilken orre!
  vidrigt.

 • AMANDA

  Alltså jag tycker inte det är rasicm för det är ju bara sanningen! Det finns säkert trevliga invandrar killar också men ofta då man är ute någonstans tafsar de bara på en och tror man är nåt slags föremål. :S

 • Marie

  Vad har folk för problem? Jag blir fan irriterad när jag läser många kommentarer här.
  Jag är inte blatte och jag har heller inget emot blattar eller andra med icke svensk bakgrund.
  Jag förstår bara inte varför ni måste göra skillnad på blatte och inte blatte…?! Hur de dansar och beter sig har inget med det att göra. Jag har råkat ut för att både blattar och svenska killar beter sig på ett dåligt sätt när man är ute och festar.
  Jag tror att många svenska tjejer bara inte uppmärksammar det lika mycket om en svensk kille skulle göra något, och speciellt inte skriva i sin blogg att "alla svenska killar bara började ta på mig". Då hade man skrivit "Det var massa killar som började ta på mig".
  Att redan från början när det händer något uppmärksamma att det var en blatte/inte blatte gör att man någonstans tänker rasistiskt. Jag bor i Spånga-Tensta och har aldrig känt mig osäker här, men däremot blivit dåligt behandlad av svenska killar i Rönning.
  Så tänk på det – det handlar inte om att vara blatte eller inte blatte. Det finns störda människor överallt. Någon som minns Stureplansprofilerna?

 • lisa

  jag tycker nog att det är du som behöver en ordbok för du stavar som en kratta.

 • fia

  När ska folk hajja att blattar faktiskt är ett stort jävla problem? Jag har vänner som är utländska, men att vara invandrare och sköta sig eller vara en fucking blatte är två helt olika saker.

  LÄgg ner moralsnacket, ni vet allihop att det hade varit bättre att inte ta in några fler och gärna skicka tillbaka 90 procent av dem som här är. För helt ärligt, man kan skylla på staten att de är trötta på att göra något och därför inte tar tag i problemet, men allvarligt? Varenda jävla blatte går för fan snart och fuskar med soc!

 • Anonym

  Läste igenom Paow's förskräckligt generaliserande inlägg om invandrare och jag störde mig otroligt majoriteten av läsarnas kommentarer. Det är ett tydligt faktum vart åldersgenomsnittet på denna blogg ligger. Ni bemöter folk med en väldigt VAG och irrelevant verklighetssyn. Era föräldrar har antagligen inte lärt dig detta, men livet handlar om att man ska respektera varandra och våra olikheter. Mångfald är vackert, glöm inte det!
  SJÄLVFALLET vill jag bara säga att jag INTE tar dessa unga pojkars parti, men samtidigt vill jag belysa det faktum att det många kommenterare säger är ytterst irrelevant. Tror du seriöst inte att det finns svenska pojkar som bemöter flickor minst lika illa?
  Läs på lite, innan ni kastar er in i sådanna ämnen. För era fördomar är baserad på okunnighet. Att dra alla över samma kant är rent ut sagt skamligt!

  Hur som helst ska jag inte lägga min tid på folk med en sådan trångsynt uppfattning.

 • BEa

  håller med paow! invandrare killar kan vara riktig äckliga ibland!

 • fia

  Den där bruden som spammar alla med sitt moralsnack är ju jävligt söt. för det första kan hon säga vem fan hon är, och för det andra, "läs på lite"? Det är för fan hon som missat att jag faktiskt gjorde skillnad på blattar och invandrare, och jag säger inget om inlägget du skrev paow, jag skrev en kommentar som en reaktion mot de moraltanterna som sitter och leker smarta.

 • sv diana

  jag tror knappast att det är svenskar som inte vågar, men dem har något som kallas respekt? vilket en del invandrarkillar inte har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *