Godmorgon!

Haha.. Jo jag vaknade nu. Eller ja nyss =) Hehe lyckat.. Men det är ju söndag då får man sova länge ?

Lite trött på transan Amanda som bara skriver om mig och lägger upp bilder på när hon blir utnyttjad av typ 25åringar ? Nää sånt gillar vi inte. Visst jag gillar äldre killar. Men halllå ? Över trettio går min gräns iallfall.. Okej jag har ”lite hår” eller ja kort hår. Och ja jag har glugg, så länge det inte stör mig så bryr jag mig så mycket. Men hallå seriöst vad har hänt med ditt ansikte ? Din mamma kanske trodde att du skulle bli snyggare om hon slog in en stekpanna i ansiktet på dig ? Aja wahtever det här leder ingen vart. Vi ses på Blogawards babe 😉 Puss, jag vet att du vill vara mig.. HAHA

Posted in: Livsstil
Kommentarer (139)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *