Myskväll

Antar att alla där ute antagligen festar eller har det mysigt framför min blogg. Medans jag och David är hemma och ska kolla på film. Och jävla f*tt Siba, deras kvalite suger. Så jag har tyvärr ingen kamera. Och jag får inte byta för att det är en ”repa” på den, dom håller inte sin standard! Usch!

Vi har iallfall precis vart nere på solariumet/videoaffären och jag passade på att sola. Det är ju bra att vissa får sola gratis eftersom vissa inte tjänar mer en 2 tusen i månaden.. *suck* Tur att jag har pengar iaf..

Me and David.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (155)

You might also like

Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Bad day Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *