Godmorgon!

Hej alla sötnosar
Första gången jag bloggar från min ”nya” blogg.  Superkul falktikst. Förlåt om jag inte riktigt kommit igån än. Men jag måste börja med en ny Design. Fast jag vill ha samma ”bakrund” . Tycker att hedern är lite liten.

Men är jätte tacksam till min plastpappa som hjälpt mig att ordna upp allting och det kan ta ett litet tag innan allting kommer i ordning. Men jag kommer att blogga som vanligt. Inget snack om saken. Eran favoritbloggare är här för att stanna! Haha.. Och fortfarande ingen kamera, jag får tvinga med pappa till Siba och köpa en ny kamera.

Andas, min blogg kommer att fixas ordentligt på månadag! Puss!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *