Godmorgon!

Hej alla sötnosar
Första gången jag bloggar från min ”nya” blogg.  Superkul falktikst. Förlåt om jag inte riktigt kommit igån än. Men jag måste börja med en ny Design. Fast jag vill ha samma ”bakrund” . Tycker att hedern är lite liten.

Men är jätte tacksam till min plastpappa som hjälpt mig att ordna upp allting och det kan ta ett litet tag innan allting kommer i ordning. Men jag kommer att blogga som vanligt. Inget snack om saken. Eran favoritbloggare är här för att stanna! Haha.. Och fortfarande ingen kamera, jag får tvinga med pappa till Siba och köpa en ny kamera.

Andas, min blogg kommer att fixas ordentligt på månadag! Puss!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (8)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *