Kom precis hem!

Kom hem för ett tag sedan. Är jätte trött faktikst. Med tre timmars sömn typ så känner man sig rätt risig.. Inte okej!

Igår så drog jag hem till Lojsan och kollade på ”en shopaholics bekännelser” , som var rätt tråkig och rätt så förutfattad. Man kunde lista ut filmens handling genom att bara läsa på bakisdan av den. Men sen efter den filmen så såg vi ”wild child” och j*vlar vilken bra film! Skoja inte.. Lojsan har haft den hemma i två dagar och har kollat på den sju gånger. Inte och leka med.

Sen efter ett tag så var vi tvungna att gå hem, eller ja runt kl 1. Och då mötte vi upp Steffis granne Philip och var ute med hnm ett tag. Senare så satte vi oss på Steffis gård och snackade om hur mycket livet sög. Haha.. Efter ett tag så gick vi upp till Steffi som somnade på dirr, så jag och Philip kollade på ”batman” haha och jag fattade inte mycket. Så jag höll mig vaken i en timme innan jag somnade. Och tre pers i en sån liten säng. Inte nådigt någonstans. Mysigt var det, men somnade med sminket och allt. Usch så hemskt. Nu ska jag hoppa in i dushen. See you soon


Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sandra Lindahl - Vinterfesten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *