Godnatt babes!

Nu ska jag sova. Ska trots allt upp kl 8a imorgon, hur ska jag orka ? Eller klart att jag orkar, jag ska ju trots allt inte ha löshår i tror jag. Sen så blir det en sväng till att boka tid hos frissan, ska tralla upp till bobby på drottningatan och se om han har tid nästa vecka eller i veckan. Fast jag tvekar starkt på det. Men vi får se, annars så rullar jag vidare till ”hårstylisterna” tycker faktikst att dom är rätt duktiga..

fast sist jag fixade håret hos dom, så behövde jag inte betala. För jag var orange hårig, och bad om att bli mörkblond men dom ville inte och färgade mitt hår mörkbrunt och klippte det alldels för kort utan att jag bad om det! Dont mess wiht me säger jag bara. Menmen, 😉

Glöm inte att det går att söka på http://paow.se också, och det kommer det bara att gå att göra om ca en vecka 😉

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *