Jag Ogillar..

Backsnappers..

Ett eget ord för ”backsteppers” ni vet en perosn som går bakom ryggen på än ? Tyvärr så gör alla mina ”vänner” det på mig. Te.x umgås med folk som ständigt hänger ut mig i bloggen, sitter och snackar i telfon i timmar. Senare snacka så mycket skit om den personen så inte ens jag orkar lyssna ? Nej han går bakom ryggen på både mig och ”personen”. Ni förstår väl vad jag menar ?

Folk som lever på andra..

Ni har väl hört ge&ta förut ? Inte bara Ta ta och ta. Jag som endå har pengar, eller jag har inte så mycket men mina föräldrar är väldigt generösa med det. Te.x som att min pappa betalde en ”resa” till en av mina kompisar. Men man kan inte ens låna 100 kr till en fika ? Nejnje usch sånt gillar vi inte.

Folk som snackar skit om allt och alla..

Jo tyvärr har jag haft för många såna i mitt liv. Ni vet när man snackar skit om exat allt och alla och seanre umgås med dom ? Visst jag är grym på att snacka skit. Turst me, men den personen jag syftar på slåt mig med hästlängder. Och ja, han ska vara vuxen ? 

Folk som är schyssta tills det visar sig till hur dom egentligen är..

Som verkar hur sköna och underbara som helst, men sen när man väl lär känna dom. Så visar det sig motsatsen.

hej här är min kompis hälsa på henne” men oj hon har mer pengar än dig ? Bye!

Jo men ni fattar, det är inte första gången det händer. När dom inte hör av sig och bara skiter i än, bara för att det visar sig att den personen har mer pengar eller mer framgång. 

”alla bögar är falska och sackar skit” finns det folk(bögar) som har sagt. Sagt lita aldrig på en bög, eller det finns inga personer som snackar lika mycket skit som än bög. Balblabla.

Tack det har vi märkt!
 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (91)
 • Chell-Ann

  Då borde du hänga runt med mej om du vill slippa falska idioter =)

 • shibby

  synd att det ska bli så ;/ du vet fortfarande min mail om det är något 🙂 men hopps hoppas allt löser sig och du en dag hitta riktiga vänner det är du värd <3

 • Anonym

  hahah backsteppers… det heter backstabbers.. gud blåsta blondiner.

 • Hugo

  moget att tracka bögar för att någon random jävel varit elak mot dig.

 • Emma.

  jobbigt att de ska va så:/

 • bredäng bitch

  det kommer bli bättre när du blir äldre. Man lär sig vilka personer man kan lita på och inte.
  Bög eller inte..människ som människa!

 • men

  "Ni vet när man snackar skit om exat allt och alla och seanre umgås med dom ?"

  Tycker din vän steffi är ett bra exempel, snackar skit om alla (kissie) och sen börjar hon umgås med dom (kissie) för att hennes blogg ska gå bra :s

 • Empan

  Uhmm… Backsteppers? Backsnappers?

  Är det "Backstabbers" du menar? Stab = hugg, back = rygg. Rätt logiskt om du bara stannar upp i 0.2 sekunder och tänker efter.

  Godnatt lilla barn!

 • Freddis

  Varför slänga ut alla bögar när du menar en?

 • Yuki Yoursic

  du är int värd att hänga med såna personer. ingen är det. men det är bara att skita i dom falska o söka upp dom äkta.
  puss<3

 • Anonym

  2009-09-21 @ 07:07:11

  URL: http://f

  Postat av: STYLEBYSTARS KLÄNNING TILL SALU

 • olivia

  nej du och amir får inte bli ovänner! :/

 • amanda

  de är precis de du gör nu 🙂
  bara för att amir har vart med kissie 2-3 gånger sen dom blev vänner så vistas det lite avundsjuka hah 😉
  Varför hör du inte av dig till han då ?
  du kan ju inte förvänta dig att han ska göra det när du skriver sån här skit på din BLOGG …

 • amanda

  de är precis de du gör nu 🙂
  bara för att amir har vart med kissie 2-3 gånger sen dom blev vänner så vistas det lite avundsjuka hah 😉
  Varför hör du inte av dig till han då ?
  du kan ju inte förvänta dig att han ska göra det när du skriver sån här skit på din BLOGG …

 • ellie

  är det amir du menar?:O
  och jag tycker att hon steffi verkar vara ganska falsk också.. först snackar hon skit om Kissie men sen är hon med henne bara för hon har en känd blogg,det är falskt!

 • ebba

  va snackar du om amir? :O:S

 • evelina

  asså jag fattar inte hur alla orkar klaga på varandra hela tiden..

 • Amanda

  Seriöst, ska någon av er två vara vuxna? Om man är sur på någon så hänger man väl fan inte ut personen i bloggen man PRATAR med personen och inte om personen som båda ni är extremt duktiga på. Du säger att han snackar skit om dig men är du bättre tycker du?

 • Martina

  alltså.. De kan inte hjälpa de.. jag tror d är deras image o vara falska.. Jag har så många bögbekanta. vill inte kalla dom vänner för jag litar inte på dom för fem öre.. men dom snackar skit om sina närmsta vä'nner till mig. så varför ska dom inte snacka skit om mig då??

 • patricia

  vad är de ni har bråkat om och vf e nt inte så tighta längre??
  Kan du ine göra "svar på tal" om dessa frrågorna?:)

 • Johanna

  Att du måste ta allt så dead serious. Jag trodde du var en av de lugna bloggarna.
  Synd att det ska bli såhär. Känns som att du är den största boven.
  Först Dessie, nu Amir.

  När ska DU växa upp egentligen? Och lära dig acceptera läget?

 • Anonym

  Du borde fan rycka upp dig lite.. Du förstör ju mellan dig och alla dina vänner just nu.. Har faktiskt börjat tappa respekten för dig, tyckte du var cool innan men detta är så jävla barnsligt.

 • Johan

  Jag älskar det här. Du är dum i huvudet, och (vad jag vet) så gillar ingen dig. Puss på dig gumman, och ditt falska leende. Le för dig själv i spegeln – cause no other will do it!

 • Isabel

  Men så nu bråkar du och Amir. Najs.

 • Linn

  Jag vill inte läxa upp dig eller något sånt nu, men jag vill ge dig ett litet råd. Jag tycker att du ska passa dig lite för att skriva skit om alla dina "föredetta" vänner. För detta kan även påvärka dina relationer med dom du fortfarande är vän med. Sen måste jag hålla med Amir om att det är väldigt respektlöst att skriva allt det där om honom. För ni har väl varit väldigt bra vänner? Och du har väl tyckt om honom väldigt mycke? Men man kommer inte alltid överens med alla och man tycker olika när man är vänner.
  Tycker att du verkar vara en go tjej och jag tycker om din blogg, men det är inte alltid bra att skriva skit om andra. För att det kan få din läsare att tro att du är falsk eftersom ni varit väldigt bra vänner förut.
  Ha det bra tjejen.

 • Anonym

  Alltså väx upp din lilla falska råtta. Mår du verkligen SÅ JÄVLA DÅLIGT att du måste hänga ut andra bara för att höja dig själv? Inse fakta, du blir bara mer och mer hatad. Du förstör ditt eget liv och dina vänners. Börja leva ditt eget liv istället för att hålla på och förstöra andras. Du är inte så cool som du tror att du är, tyvärr!

 • Cassandra Skoglund <3

  Det är synd att just du , den bästa bloggerskan som ska få uppleva något sånt! Dom andra kan ju hänga sig eftersom dom snackar ju skit om allt o alla och tror dom är bäst men du är helt annorlunda.. På ett BRA sätt!! <3
  Stort Fan

 • Madeleine

  Paow, jag tycker du har fel! Jag tycker värkligen inte om dig,. du snackar skit om folk dvs, dessie och amir! Dom försöker få dig att sluta. Du säger att dom utnyttjar dig osv, du vill bara ha mer läsare. de kommer inte att funka. så sluta upp med det du håller på med du är verkligen omogen! Punkt slut…..

 • tobys.se

  Du klarar dig utan Amir och hans patrask till polsk slampa.

 • S

  du är så jävla patetisk, som tror att vi ska gå på det du skriver om Amir. Han är för bra för dig, och du har insett de toch måste nu hänga ut honom. Jag börjar även tro att Dessi har rätt om dig. Jag trodde annorlunda om dig.

 • vikkie

  din blogg är helt förstörd, du har blivit värre än dessie! du har verkligen sårat i ditt liv, hon är mognare än du, hon sköter sig snyggare än du ! du sprider saker hela tiden om henne, vad gör hon? jo de enda hon gör är svar på tal som är så mkt mognare än när du spelar in ett video inlägg OOOOPS de vart om dessies mamma! du har spårat så förbannat, du var en av mina favoriter, men du är inte längre samma person. du har blivit omogen, tappat gräppet ! hoppas ett mer människor gör det, de är värre att vara värre än dessie, de ha du lyckas med ! men du kommer inte upp till kissies sätt att proff blogga på hennes elaka sätt, du har helt enkelt misslyckas !

 • Bettina

  backstabbers heter det vännen 🙂
  och det blir bättre med åldern. du är just nu i den jävligaste åldern när det inte finn något viktigare än vara bäst snyggast billigast etc och vänner har ingen jävla betydelse de är bara en 'accesoar' tills de finner något bättre… sånt är livet.. saker och ting ändras hoppeligen under gymnasietiden annars gör de det när man kommer ut i det riktiga studielivet! orka kämpa på!

  http://bettinaw.blogspot.com/
  http://bettinaw.blogspot.com/
  http://bettinaw.blogspot.com/
  http://bettinaw.blogspot.com/

 • Anonym

  är du säker på att det inte är du som gör något fel? du bråkar ju med alla.. sen skriver du en massa på bloggen om dom för att nån vecka senare umgås med dom igen. Du är linda och det märket man, men du kommr lära dig. hör inte en vän av sig, hör av dig till den och fråga vad som händer. och jag förstår, du blir svartsjuk av att amir och steffi bara umgås, belive me, alla har varit där. men istället för att prata en massa skit, försök red ut det med om så kanske dom vill vara dina vänner fortfarand

 • malin

  ååh så trött man blir på era bråk, ta de utanför loggen istället!!

 • Anonym

  vad är du för en jävla bitterfitta igentligen sitter och skriver skit om amir ? fan har han gjort dig han har vell ställt upp och sånt frågan är vad du har gjort för honom förstår om ingen vill vara vänn med dig du verkar vara helt pscyko har följt din blogg i 4 dagar ovh du verkar vara en totallt fett bitch som bara tänker på sig själv och ingen annan bara anklagar folk för nått du gjort SKAFFA DIG ETT RIKTIGT LIV ELLER KÖP ETT NYTT du är fan pinsam .

 • Anonym

  du stöter ju bort alla, du borde vara rädd om amir. det är inte alla som har en sån relation som ni hade. Du är påväg att bli värre än dessie, vill du komma upp till kissies nivå. Hur många tror du att hon har kvar? Vill du verkligen att de ska vara du om ett tag, för folk märker ju vem det är som snackar skit egentligen.. Väldigt omoget paow, han hade inte ens gjort något. Lite avunsjuka där för att han är med kissie igen eller vad äre vi ser? ..

 • smet

  om du slutar bete dig som en bitch så kanske du får bra vänner istället? Jag menar… du själv verkar ju inte vara prinsessan själv, var snäll, ge och ta själv och häng inte ut folk så kanske du kan få lite vänner sen? Som stannar, du ger kanske pengar men hur mycket kärlek ger du?

 • smet

  Hur fan kan du hänga ut homosexuella? Är alla hetrosexuella precis likadana eller?

 • Anonym

  Jag gillade dig mest av A, D & K men nu vet jag inte längre. Det första du borde göra är att gå en anger management kurs eftersom du slåss med allt och alla. Lugna ner dig några kilon. Och om du stör dig på något med dina vänner, PRATA ut med dom. Häng inte ut alla i din blogg ffs. Du förstör ju bara för dig själv, ingen kommer vilja vara vän med dig längre. Om dom inte är bra vänner så skit i dom och gå vidare med ditt liv men ge dom inte detta, att du skriver skit. För då får dom bara uppmärksamhet. Styr upp ditt liv och gör något av dig, ha bloggen som en hobby inte ditt liv människa.

 • Malin

  herregud va mycket skitsnack det är i din blogg nu förtiden. skummar bara igenom texterna för det är så ointressant att läsa om!

 • CAROLINE

  tjenahej, jag diggar verkligen bloggen. Så rätt det du skriver, och det där med att man ska stå för sin sexuella läggning, love it.

  Kommer börja läsa denna som jag fann genom amanda det var (som du säger ;D ) hon går mig på nerverna, srly..
  anywayz, nu har du ytterligare en ny läsare!!!

 • bellini

  Va fan gör du?? Du är ju dum i huvet. Visst att han kanske varit fittig mot dig men va fan du får väl ta det med honom och inte i bloggen? Så jävla onödigt. Palla dissa folk i bloggen typ varje dag.

 • en som verkligen såg upp till dig..

  dålig stil, så jävla dålig stil.
  du ska vara så mycket bättre än så, men ändå hänger du ut en du sa att du älskade.
  helt sinnessjukt vad jag blir besviken på denna blogg nu..

 • susanna

  det verkar som att du bråkar med många som vart / är dina närmsta vänner. Hoppas det löser sig och att du kan lita på dina vänner och dom kan lita på dig så du blir och må bra.

 • meddi

  backstappers?! steppers?! fy fan vad blåsta ni är, herrejävlar…

  backstabbers, din puckade fula bimbo som inte ens klara av att gå i vanlig skola, backSTABBERS! Gud!

 • Frida

  Backsteppers… … …HAHAHAAHAAAAA!!

 • Anonym

  alla snackar skit om dig IRL.

 • linnea

  Jag ogillar folk som måste skriva så otroligt personliga saker i sina bloggar som andra inte har nåt med att göra. Come on, du vet själv hur du reagerar när Dessi skriver något om dig, har du ingen medmänsklighet för hur hon reagerar när du skriver så otroligt elaka saker om henne? Tänk på hur bra kompisar ni har varit, alla roliga stunder och saker hon anförtrott dig. Även om hon skriver skit om dig så uppmuntras hon i att skriva mer när du fortsätter skriva saker om HENNE.

  Försök visa någon slags mogen sida och sluta skriv så jävla mycket skit. Okej om man skriver att någon man knappt känner är ful, men att hålla på som ni gör och skriva personliga hemligheter, det är fan inte okej. Väx upp

 • NATHALIE (:

  det är helt rätt , tycker exakt som dig där på diss grejen , där är jag på din sida höh 🙂

 • Lina

  Ett tips till dig: Om du fortsätter med detta kommer du inte att ha några vänner kvar fattar du väl. Du och Amir var ju så himla tighta men nu är ju det borta så för din egen skull så sluta upp med att snacka skit om folk. Det kanske känns bra efteråt men det kommer bara att göra saker 10000 gånger värre än var det redan är.

 • SVARA SVARA SVARA SVARA!!!!

  Jag gillar dig, men detta gick övre gränsen. saknar er blonda trio och vad kmr hända med olga nu då? 🙁 snälla svara i ett nytt inlägg?

 • Natalie

  BACKSTEPPERS??? Omg, jag skrattar snart ihjäl mig.. Dumma jävla blondin!!!

 • Jenny

  det heter nog backstabbers söta paulina 🙂

 • Anonym

  Hahahahahaha RÄTT ÅT DIG ! Å ändå fortsätter du snacka SKIT, faaaan vad dum du är, GO DESSIE

 • kia

  FYI (for you information eftersom du inte verkar kunna engelska översätter jag det också) så heter det backstabbers haha

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Själv kallar jag dem för "backstabbers" som man ofta säger om folk som hugger en i ryggen. Såna man trodde var ens vänner som helt utan förvarning hugger en kniv i ryggen på en. Bokstavligt talat då alltså.

 • Anonym

  Är det någon som är en backstabber så är det du paow.

 • inez

  bara för att du inte gillar någon som är bög betyder det inte att alla bögar är likadana.

 • lina

  menar du backstabbers eller. du skrev steppers?

 • tove

  Seriööst? bara för att EN person som e bög snackar skit om dej betyder dt väl inte att alla bögar e sånna? Jävligt dåligt av dej!, brukar annars va på din sidaa mellan Dessie,Amir&Dej men det här var jävla lågt. Prata meds människan istället för att häng ut honom i bloggen! JÄVLIGT LÅGT!

 • CS

  Men kom igen du kan inte dra alla i samma hörn. Jag menar tänk alla idioter där ute som säger att blondiner är dumma men ändå så tycker folk och dem beundrar din kreativitet. Och att det ser ut såhär mellan dig och "bögen" well det kanske bara en bad-luck. Men häng inte upp dig på det. Jag förstå att du måste skriva av dig vad du känner eller vad du tänker. Men tycker du att det har gjort dig något gott? kanske för stunden men i längden kommer du bara tycka detvar omoget gjort. Du är bara bitter och ledsen det är oki att vara ni har trots allt gjort en massa tillsammans men tänk om innan du dra förhastiga slutsatser. Ha det bra Taco-tjejen (såg dig där i förraveckan, killen med färgglad halsduk svartjacka.)

 • hah omogen e du!

  Du är fan dum i huvudet. Fortis.

 • Anonym

  menar du allvar med att snacka skit om amir nu cokså? vem är nästa person?

 • EMMATOPIA

  Blir så trött på att alla ska snacka öppet om sina bråk. Håll det utanför bloggen! Du bara snackar om det i bloggen för att få fler läsare! Det är bara så tragiskt!

 • hahah

  du hatar folk som lever på andra? vafan gör du själv då?
  dessutom heter de backstabbers…………….. bögjävel

 • Jessika

  Jag måset bara fråga..
  Varför har du börjat köra en "bitchig" stil på blogggen??
  Du har ju alltid varit den snälla ärliga personen.. Har du ändrat dig för att få mer läsare geonom att provocera och kalla dina läsare för fula/dumma?
  Nu är du ju som dessie o kissie!? Nu känns de som att ditt riktiga jag har kommit fram så alltså har du varit faslk och oärlig när du var "snäll" i bloggen.. Tråkigt tycker jag har alltid följt din blogg gillat dig pga att du har varit en härlig ärlig och söt tjej.. men nu… ja så är du som dom andra, säger elaka saker, mer eller mindre känns korkad!!! Och partar illa om folk istället för att bara nää vill inte bråka eller så m,en just nu så är jag inte vän med Amir/Dessie istället för att parata illa..
  VART TOG DEN GULLIGA SNÄLLA PAULINA VÄGEN EN TJEJ SOM VAR VAR SRUDLANDE ÄRLIG OCH MED EN SKÖN PERSONLIGHET???? Hoppas den paulina kommetr tillbaka snart, det var roligare att läsa din blogg för ett tag sedan….

 • Joni

  jag är bög o snackar inte skit!

 • Anonym

  syftar du på amir nu ?

 • lisa

  dom flesta av dina dissar är till dessie.. så jävla patetiskt och du ska framstå som mogen? är de dessies fel att din pappa bjöd henne? nej justde… du är bara sur för att du inte har några vänner längre och för att du är så jävla ful..& så jävla misslyckad du är! snälla stäng ner bloggen

 • f

  Herregud. Sytfar du på alla bögar nu eller? ..

 • Pati!

  Ursäkta blondie, det heter "backstabbers"!
  Haha tillochmed så garvar min mamma åt dig…
  Men du, alla gör fel (:

 • Anonym

  Menar du kanske inte backstabbers?:)iaf, bry dej inte om dom, dom är väl dummihuve och inget att ha om de är så!;o

 • Anonym

  det är ju förfan du som hänger ut folk mest! och du som kollar ner på andra, inte undra på att ingen gillar dig, misslyckade jäävel!

 • Marina

  Vet du vad, Paulina (?)? Detta blogg-inlägg skriker "jag har blivit lämnad av en vän och nu måste jag vara bitter". Om du istället bara skulle acceptera att grabben inte är något att ha och gå vidare så skulle du må bättre och bloggen skulle ha mycket bättre klass. Okej, vi förstår att du är bitter och att han och många andra vänner har svikit dig men istället för att bara sitta och skriva om denna misär, skaffa nya, bra och pålitliga vänner! Sådana som inte lever i samma ytliga blogg värld som du, jag tror det skulle fungera mycket bättre. Nischa din blogg och bli något, gör något som du kommer att bli ihågkommen för!

  Lycka till

 • aski

  Heter det inte backstabbers? men aah du skriver ju bara så för att folk ska bli irriterade o för att du ska få fler kommentarer .. hmm

 • petronella

  paow! du gör det helt rätt i att igga dessie, hon är en självisk person som bara tänker på hennes såkallade " barbieliv" .. hon verkar inte kunna leva normalt, för allt hon ser är rosa och så ja jag orka inte följa hennes blogg mera! du är bäst paow, mina kompisar har dissat dessie för din blogg, sjukt fin du är !

  besök gärna min allihopa, handlar om mitt liv, gillar ni uggs?
  http://petronellahogberg.blogg.se

 • caroline

  paulina, även om du känner dig sviken av amir så är det inte rätt att hänga ut honom sådär i din blogg. det är faktiskt bara omoget! :s

 • sofie

  Synd att personer inte bara kan vara sig själva längre 🙁

 • Anonym

  Idiot. Det heter backSTABBERS. …….
  Dum du är.

 • Emmy

  sjukt bra blogg. en av de bästa jag faktiskt läst av kändisbloggarna. Du är bra ! & snygg!

 • M.

  Visst att du är besviken på din kompis för att han svek dig, men att klassa bögar som en egen folkgrupp, generalisera och säga att ingen bör lita på en bög, känns inte det lite 1800-tal?

 • rEBECKA

  Är det inte så att det är dom man bryr sig om mest som man bråkar med?
  För att man är rädd att förlora personen?
  Jag tycker att du ska ringa Amir & prata istället för att skapa något bloggkrig.
  Fasst detta kanske är fake?
  Men jag tycker att du antingen ringer Amir eller så dissar du han. För du har ju fler riktiga vänner!

 • Anonym

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahaa ja vet gammalt inlägg men ja e tvungen, backsteppers??!! låter som en gammal 50-tals musikal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *