Hemma från Club Top Notch

Mina planer ändrades helt och hållet. Jag drog upp och mötte upp söta Linda, som följde med mig till Club Notch , och blev lite förvånad när en av dom vakterna sa ”bloggkändis” och släppte in oss. Supergulligt 🙂 Fast det brukar i och för sig vara så, men jag blir lika förvånad varje gång. Hihi…

Sen så gick vi in dit och mötte upp en full Steffi och en galen Dessie, haha. Så sköna mina brudar är! Vi dansade lite och gick runt och drev med folk. Det var faktiskt helt okej men jag var rätt så otaggad. Klubberiet är mycket bättre! Klockan ett så började vi röra oss hemåt och Linda gick till tuben eftersom hon bor rätt så nära .

Jag fick åka med supersnälla Daniel i en taxi in till stan. Han skulle tydligen på den nya krogen ”Piliot”, men tyvärr så är man liten och oskyldig så jag drog hem! På tunnebanan så satt det en tjej några säten ifrån och glodde som fan. När jag brukar kolla tillbaka så brukar folk vända blicken men nej nej, hon glodde som fan, irriterande men man kanske måste förstå vissa personer. Inte varje dag dom får se en kändis? 😉  Sen så sa hon till sin kompis rätt så högt ”Kolla – Paow, hon som bloggar” och wainade om det ett bra tag. Tycker att sånt kan vara lite jobbigt.

Men nu sitter jag i alla fall hemma. Skönt.

Btw – tack alla fina läsare som kom fram till mig idag 🙂 puss på er, speciellt till lilla Josef =)

Jag och Linda <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *