Sista chansen till mjukisen

För en dryg vecka sedan lovade jag att den av mina läsare som länkade till mig i sin blogg skulle vara med i utlottning av en mjukisdräkt från Sexy by Sweden som jag köpte tre stycken av, en till mig själv, en till mammsen och en till någon av er! Imorgon är det dags, då lottar jag ut den!

Så detta är sista chansen för er som inte redan länkat och för er som redan gjort det och vill att jag skall få en chans till att hitta just dig! 🙂

Det jag pratar om är en sån där grå mjukisdräkt från sexy.se. Sexy by Sweden.

Den kostar 749 på hemsidan + frakt. För att den ska bli din, så behöver du alltså bara skriva ett inlägg i din blogg och länka mig – skriv ” jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med” –  och lämna en kommentar när du är klar =) så är det kanske just du som får den imorgon!

Den är rätt så stor, medium, så du bör vara runt 165-170 lång.

Lycka till, ni har mindre än 24 timmar på er från och med nu!

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (157)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *