Hemma i sverige NU

Hello bitches!

Förlåt för en riktigt dålig uppdatering igår.. Men som sagt, min datorn vad jag tycker om det * #”!k”=&* ..

Igår så blev det två drinkar innan vi gick och la oss, mysigt och man känner sig lite äldre än vad man egentligen är på båten.. Och ja, alla Estlänningar eller brudarna. Stod och dansade för j*vligt utan att överdriva stod där och trodde att dom var sexiga medans gamla gubbar dansade med dom.. Euw säger jag bara! Och ingen klädstil har dom heller. Innan det så blev det idol.

Och lite senare kändisdjungeln på Tv då alltså. Om vi säger såhära, dom har ju med värsta B-kändisarna.. Om dom är kändisar vad är jag då ?! Helt ärligt folk man aldrig hör talas om.. Dom klassas som dagens kändisar när det är en … ovredaktör ? Skulle vart mycket roligare om t.ex. Kenza eller någon riktig kändis var med ? Like me ? haha

Så här snygg är jag just nu… Gammalt smink sovit med löshår.. Najs

Posted in: Livsstil
Kommentarer (50)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *