Bilderna från igår på båten

Taggad Paulina ?

Trött bög

Älskar drinken ”Victoria” asgod =)

Blev rätt så torrt på bilder igår. Livet suger ibland faktiskt haha.. Kolla bara hur blek jag är ? Nu ska jag hoppa in i duschen senare marsch pannkaka till solariet. Nu tänker ni säkert såhär, duscha sen sola ? Om du peelar dig innan du solar så tar brännan mkt bättre, inte smörjer in dig med någon bodylotion. Det ska man göra efter, så tar brännan dubbelt så mycket. Trust me jag kan sånt, solariumexperten själv!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *