Av någon anledning så vände Amir upp och ner på hela rummet när han letade efter sin mobil i väskorna.. Så ja, det såg för jävligt ut. Allting låg huller om buller, även mina saker. Och så hittade jag min favoritdricka (´efter cola då 😉 ) Eller ja, favorit ”alkohol” dryck. I stort sett den enda cidern som faktikst är god. Nu dricker jag den bara  för att den är god, Lime smak..

Muumms…

Nu ser man i alla fall golvet, så här såg det ut innan..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *