Hemma nu

Hello bitches. Idag har vart en rätt okej dag.

Började med att jag vinkade av Dessie för att hon skulle träffa sin Boytoy och jag skulle träffa Krille. Men han var på banken så jag passade på att möta ochh Yousef och köpte ett par skor. Senare så mötte jag med upp Krille som planerat så vi gick runt och runt i stan. Han shoppade även lite, vi tog en fika på baresso. Fast jag drack bara cola. Haha, typ det jag lever på.

Sen så satte vi oss på en kina resturang och Krille käkade Sushi. Jag var inte så hungrig så jag hoppade det och tog en cola. Men vi snackade lite och surfade lite på hans lilla supersöta dator :). Senare så mötte vi upp Steffioch drog hem till henne. Där jag klädde ut mig och min ”stylist” fixade mig skit´snygg. TrannyPaow haha 😀 Vi lekte lite innan vi drog hem till mig. Så nu sitter vi här och fläskar oss med chips och dip. Mmm..Haha låt bilderna tala för sig själv har nog aldrig känt mig snyggare

Posted in: Livsstil
Kommentarer (51)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *