Har fått många kommentarer om varför jag och Dessie blir vänner.

Och att krille ”utnyttjar” mig för bloggen och att vi båkade och blabla..

Dessie : Jag har legat hemma och tänk efter ett bra tag. Men sen när jag märkte hur vissa var. Hur folk, mina närmaste vänner behandlat mig som skit och vart otacksamma. Att alla inte alltid hör av sig och dissar en för andra. Visst jag är inte bäst på att höra av mig eller alltid svara i telefonen.

Som sagt så silar jag mina vänner vilket innebär att vissa går bakom ryggen på en och rinner imellan fingrarna och ni fattar vad jag menar ? Det där med Dessie, det började med att vi bråkade som vilka som helst. Och för att den ena hade ”större bloggen än den andra” så började det tas upp vilket det framstog avundsjuka. Vi började skriva skit om varandra i hopp om att sno varandras besökare eller bara allmänt försöka skämma ut varandra. Men jag har tänkt efter, det är en person som kommer tillbaka. Hur mycket skit jag än har snackat om henne och så tvärtom. Så kan vi alltid förlåta varandra, nu kan jag i stort sätt vara hur elak mot vem som helst och såfort man säger förlåt så kommer dom tillbaka – då tack vare bloggen. Medans jag vet att Dessie tar tillbaka mig för det vi haft, jag älskar den skitungen thats it. Vi har alltid så jävla kul tilsammans och gör saker vissa inte ens vågar tänka. Det där med att Dessies syrra skrev skit om mig, som jag såg att vissa kommenterade. Jag har bett om ursäkt till Desirées mamma, och jag skäms över att jag sagt som jag gjort. Vill egentligen be om ursäkt till Desirées syster också. Men så länge hon sitter och trackar på mig och lägger sig i dessies liv -så tycker jag perosnligen att hon borde ta tag i sitt eget liv. Hon har suttit hemma i flera år, som sagt aldrig gråta över spilld mjökj. ? Alla är inte lika starka som andra. Men hon är den sista personen som ska sitta och kalla dessie dum för att hon tar tillbaka sin gamla ”bästa vän”. Det är min åsikt. Men om jag och Dessie börjar bråka så tänker jag inte skriva ut det här i bloggen.

Krille : Tycker inte att ni ska dömma saker som ni faktiskt vet så lite om. Aneldningen till att jag och Krille bråkat så är det jag som tyvärr har trott på vad vissa feta bögar har sagt. Visst kankse det ligger någon sanning i det. Men det mestas var bullshit. Vi ”höll” ju på ett par gånger  förut när vi hade druckit. Men mer en så var det inte, idag så vet jag varför det hände så mkt skit mellan oss men det tänker jag tyvärr inte skirva ut . Ist för att säga att han ”utnyttjar” mig så var glad att vi kan ugmås som vänner efter det som har vart. Som då vart mitt fel. Idag så gästbloggade han här för att jag bad hnm, och det var jag som bad han länka sig själv. Han frågade inte direkt om det ?!

Förtår inte att jag gick på det folk sa om en sån härlig människa. Han är otroligt jordnära och jätte trevlig. Inte för öppen och inte för ”stängd” heller hur man nu ska kalla det. Älskar hans personlighet.

Och tro mig jag märker när folk umgås med mig för min ”blogg”. Och om det nu finns vissa som gör det så garvar jag bara åt det, men så länge som är schyssta mot mig så är det lungt.

En gammal bild på mig och Krille, haha gud så jag ser ut.

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *