Svar på tal – hur kommer det sig…

Har fått många kommentarer om varför jag och Dessie blir vänner.

Och att krille ”utnyttjar” mig för bloggen och att vi båkade och blabla..

Dessie : Jag har legat hemma och tänk efter ett bra tag. Men sen när jag märkte hur vissa var. Hur folk, mina närmaste vänner behandlat mig som skit och vart otacksamma. Att alla inte alltid hör av sig och dissar en för andra. Visst jag är inte bäst på att höra av mig eller alltid svara i telefonen.

Som sagt så silar jag mina vänner vilket innebär att vissa går bakom ryggen på en och rinner imellan fingrarna och ni fattar vad jag menar ? Det där med Dessie, det började med att vi bråkade som vilka som helst. Och för att den ena hade ”större bloggen än den andra” så började det tas upp vilket det framstog avundsjuka. Vi började skriva skit om varandra i hopp om att sno varandras besökare eller bara allmänt försöka skämma ut varandra. Men jag har tänkt efter, det är en person som kommer tillbaka. Hur mycket skit jag än har snackat om henne och så tvärtom. Så kan vi alltid förlåta varandra, nu kan jag i stort sätt vara hur elak mot vem som helst och såfort man säger förlåt så kommer dom tillbaka – då tack vare bloggen. Medans jag vet att Dessie tar tillbaka mig för det vi haft, jag älskar den skitungen thats it. Vi har alltid så jävla kul tilsammans och gör saker vissa inte ens vågar tänka. Det där med att Dessies syrra skrev skit om mig, som jag såg att vissa kommenterade. Jag har bett om ursäkt till Desirées mamma, och jag skäms över att jag sagt som jag gjort. Vill egentligen be om ursäkt till Desirées syster också. Men så länge hon sitter och trackar på mig och lägger sig i dessies liv -så tycker jag perosnligen att hon borde ta tag i sitt eget liv. Hon har suttit hemma i flera år, som sagt aldrig gråta över spilld mjökj. ? Alla är inte lika starka som andra. Men hon är den sista personen som ska sitta och kalla dessie dum för att hon tar tillbaka sin gamla ”bästa vän”. Det är min åsikt. Men om jag och Dessie börjar bråka så tänker jag inte skriva ut det här i bloggen.

Krille : Tycker inte att ni ska dömma saker som ni faktiskt vet så lite om. Aneldningen till att jag och Krille bråkat så är det jag som tyvärr har trott på vad vissa feta bögar har sagt. Visst kankse det ligger någon sanning i det. Men det mestas var bullshit. Vi ”höll” ju på ett par gånger  förut när vi hade druckit. Men mer en så var det inte, idag så vet jag varför det hände så mkt skit mellan oss men det tänker jag tyvärr inte skirva ut . Ist för att säga att han ”utnyttjar” mig så var glad att vi kan ugmås som vänner efter det som har vart. Som då vart mitt fel. Idag så gästbloggade han här för att jag bad hnm, och det var jag som bad han länka sig själv. Han frågade inte direkt om det ?!

Förtår inte att jag gick på det folk sa om en sån härlig människa. Han är otroligt jordnära och jätte trevlig. Inte för öppen och inte för ”stängd” heller hur man nu ska kalla det. Älskar hans personlighet.

Och tro mig jag märker när folk umgås med mig för min ”blogg”. Och om det nu finns vissa som gör det så garvar jag bara åt det, men så länge som är schyssta mot mig så är det lungt.

En gammal bild på mig och Krille, haha gud så jag ser ut.

(Visited 26 times, 1 visits today)

34 Comments

 1. Anna september 24, 2009 at 2:55 f m

  Jag tror o tror mej veta att när du blir äldre så kommer du ångra mycket av det du skrivit! Men ha kul nu och njut av dina bästa år!
  Kramar på vägen!

  Reply
 2. emma september 24, 2009 at 3:01 f m

  hejsan Paulina.
  Jag skulle vilja prata med dig personligen och inte här genom bloggen. Kan jag söka dig på något annat sätt och jag vet att man får ett svar tillbaka.

  mvh
  emma

  Reply
 3. emma. september 24, 2009 at 3:13 f m

  tycker det är bra att du och Dessie blev sams till sist🙂

  Reply
 4. emma september 24, 2009 at 3:27 f m

  Förstår om du inte vill ge ut din mail här så alla ser i så fall kontakta mig på [email protected] 🙂

  mvh
  emma

  Reply
 5. Amanda september 24, 2009 at 3:29 f m

  Det där om hennes syster kunde du skippa tycker jag.

  Reply
 6. Ivana september 24, 2009 at 3:49 f m

  OH, vad jag älskar din blogg! Gillar dina inlägg skarpt faktiskt. Började läsa din blogg när ni redan var ovänner så jag har noll koll! Men kul för er 🙂

  BTW! LÄS MIN BLOGG DAMER OCH HERRAR!

  Reply
 7. Anonym september 24, 2009 at 4:29 f m

  Du tar tillbaka gamla vänner när ingen annan vill ha dig?

  Reply
 8. Dessan september 24, 2009 at 4:35 f m

  asså fan va desperat o kalla amir för bög..du e fan lika knäpp som krille …orka fan klanka på folks utseende ..då har man inte mkt o komma med.. o hellre o va söt o mullig som amir än en jävla pinne som du din patetiska fjortis

  Reply
 9. Hannah september 24, 2009 at 7:21 f m

  gud hur båda ni ser ut !

  Reply
 10. vera september 24, 2009 at 7:32 f m

  gud vad skönt det måste kännas för dej nu när det har fixat sig!:D

  Reply
 11. olivia september 24, 2009 at 7:44 f m

  jag tycker det är bra att ni är vänner igen! 🙂

  Reply
 12. Anonym september 24, 2009 at 8:11 f m

  PAH! du är fan askär i honom, antagligen därför som du förlåter honom så lätt, trots att han kallade dig hora? tänk på att han är inte värd det, han är player och har nya tjejer varje kväl…

  Reply
 13. bengta september 24, 2009 at 9:04 f m

  Dessan? Amir ÄR bög!
  & PAOW nu börjar både din och dessie blogg bli MKT bättre 😀

  Reply
 14. Sara september 24, 2009 at 9:15 f m

  Haha En vän som i min klass har träffat Krille, och hon sa att hon kände sig maskulin brevid honom för att han hade så jävla mycket smink HAHAHA 😀 så jävla kul.

  Reply
 15. Amela september 24, 2009 at 9:16 f m

  Menade inget illa men om du läser lite nograre, så förstår du det nog. Tycker du är en söt liten tjej som inte borde förlåta folk så lätt som du gör, men ah, ditt liv.

  Reply
 16. Sara september 24, 2009 at 9:19 f m

  Haha En vän som går i min klass har träffat Krille, och hon sa att det var hon kände sig maskulin när hon stod brevid honom för att han hade så jävla mycket smink HAHAHA 😀 så jävla kul. och hon är ju ändå jätte tjejig av sig :P**

  Reply
 17. Anonym september 24, 2009 at 9:53 f m

  MAKE MONEY

  Reply
 18. Anonym september 24, 2009 at 9:56 f m

  make money

  Reply
 19. Therese september 24, 2009 at 10:17 f m

  Du är sjuk i huvudet… Förlåter man någon som snackar skit om en och ens familj.. Ja då jävlar är man en blåst kossa på riktigt. Jag har förlorat all respekt för dig. Jag trodde du visste bättre, men tydligen så är du bara en blåst fjortis ändå.

  Reply
 20. Linda - det handlar om helheten september 24, 2009 at 10:28 f m

  I min blogg kan du läsa om allt det ytliga så som pengaslösande shoppingturer o hälso o skönhetstips, till den djupaste dalen i min själ o mitt hjärta.

  Du kan läsa om tankar, min följeslagare och mitt liv som före detta långtidssjuksriven med en ständig kamp om ett friskt liv.

  Hos mig, följer du inte bara min blogg, utan även personen bakom den, nämnligen mig, linda- det handlar om helheten.

  följ min kamp med Mr. Följeslagare och anslut dig till en blogg, min blogg, om livets berg o dahlbana!

  Psst: Under dagen kommer det en tävling i min blogg! 🙂

  Reply
 21. Maja september 24, 2009 at 10:41 f m

  nej du är snygg som alltid! ;D

  Reply
 22. pao september 24, 2009 at 10:47 f m

  råkade torka mig med en 500lapp haha så jobbigt när småpengar är ivägen!!

  Paulinapanaxia

  Reply
 23. Caroline september 24, 2009 at 11:56 f m

  Okej, det är inte bra att bråka, det kan jag också tycka. Men att ni förlåter varandra för det som hänt förstår jag inte. Även om ni förut haft så kul. Man kan inte basera en vänskap enbart på det.

  Och som en annan kommenterade, det där med Dessies syrra hade du inte behövt skriva. För nu fortsätter du ju att snacka skit om henne också. Dessutom har Dessies syrra rätt och hon har vettiga åsikter. Hon lägger sig inte i, hon bryr sig. Men jag förstår om hon inte orkar längre snart. Att ha en syster som inte lyssnar på en och inte bryr sig, det är inte att ha en riktig syster. Jag hoppas nästan att hon säger upp bekantskapen med Dessie!

  Reply
 24. Aida sminkbloggerskan september 24, 2009 at 1:57 e m

  Moget och bra skrivet!

  just nu pågår det en tävling i min blogg om ett läppglans från Face Stockholm, mumma!!
  passa på medan den är igång!

  kika in min sminkblogg!

  Reply
 25. julia september 24, 2009 at 2:07 e m

  hej, sjukt bra skrivet!
  var har du köpt den klänningen, jättefin! 🙂

  Reply
 26. Anonym september 24, 2009 at 2:19 e m

  /care

  Reply
 27. ronja september 24, 2009 at 2:32 e m

  hoppsan* blev något fel med kommentaren innan:s

  Reply
 28. jessica september 24, 2009 at 3:57 e m

  det är kul att ni är vänner tkr jag

  Reply
 29. sassa en ung 2 barns mamma med panikångest som skriver om allt möjligt=) september 24, 2009 at 7:14 e m

  Hej , vill säga att din blogg är skit bra.

  Vem är jag , jo det kan jag berätta lite kort.

  Jag heter Sandra bor i södra svergie.

  Jag var mobbad när jag gick i skolan , och pga av all mobbing så fick jag ätstörningar och panikångest.

  Jag vet att i dagens samhälle så är det många som lider av panikångest och blir mobbade.

  Tyvärr så är det så , och när man blir mobbad så tror man att det är fel på en själv.
  Men så är det inte.

  Jag vill kunna nå ut till er ungdomar och berätta att ni är inte själva.

  När ni mår dåligt så är det viktigt att prata med någon vuxen.

  Mobbing är absolut inte tillåtet.

  Många kramar från Sassabassa=)

  Reply
 30. Jenny september 24, 2009 at 7:53 e m

  det jag undrar är…vrf går du inte i skolan ?

  Reply
 31. Anonym september 24, 2009 at 8:15 e m

  jag är glad för att ni är vänner , det är mycket roligare att läsa era bloggar när ni är vänner ! 😀

  Reply
 32. Natta september 24, 2009 at 10:31 e m

  hej hej! Undrar en sak..har vart borta i ca en vecka från bloggvärlden, men varför nämns inte Amir i din blogg längre o vice versa? ärligt<?

  Reply
 33. Elin september 24, 2009 at 11:36 e m

  när amandavardet och dessie skrev skit om dig sjönk dom lågt i mina ögon, dom visade ingen som helst respekt till dig och jag tyckte du förtjäna mer än så. Men nu, när du kallar Amir för en fet bög ligger du lika långt nere som amanda och dessie gör. Hur kan ni seriöst sitta o skriva sådana saker inför tusentals personer? Och hur, hur kan du, dessie och krille ( som för övrigt ljuger om sin hela uppväxt ) gadda ihop er och gå emot Amir? Vart fan tappade ni respekten för varandra eller är det bara ett jävligt dåligt PR-trick? Amir behöver mer än någonsin stöd från dig nu, vänd inte honom ryggen. Visa att du är bättre än så, visa att du är en vän.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *