Vaken mitt i natten

Pratar med en snyftande Dessie, som bara har en person i huvudet. Nämligen Malin, det är så hemkst. Det är snart ett halvår sedan, igår eller ja i förrigår så låg vi och prata om det vi minns av henne. Jag har inga starka minnen, bara att hon satt i Willimas knä på grönan och såg su busig ut under sneluggen. Eller när hela ”grönan crew” ( ett gäng som hände utanför popexpressen på gröna lund som blev en känd fjortistrio för ett visst antal år sen) åkte poppis, kommer ihåg att jag och Alexandra och du och Mickis satt mitt emot oss, och alla satt och skrek karatefylla. Haha det var tider. Och utanför ”Elverket” när du precis hade bråkat för att någon kallat din kompis fjortis. I remember.. Sen att jag oftast förknippades med dig, för att vi var faktiks rätt lika. Men piercingen i underläppen hålet i näsan det svarta korta håret i toffsen och alltid kika under kepsen med liiite för mkt mascara.

Jag är inte lika ledsen längre. Eftersom jag inte påverkats på samma sätt som Dessie av Malins död. Då hon sätt både Philip och en massa människor som stått Malin så nära. Kollat på bilder ingen har sett filmer och faktikst sätt hur härlig Malin faktikst var! En liten tjej med egen stil, alltid ett leende på läpparna vad jag kommer ihåg. Att få veta vad som egentligen hände den kvällen, varför vissa personer har mer skuldkänslor än andra är det inte många som vet. Varför dessie känner så mycket medkänsla kan jag svara på. Det är nog för att hon vet att hon skulle träffat Malin varje dag under den här sommaren( av vissa aneldningar som har med hennes pojkvän att göra) Och att hon visste hur mkt Malin såg fram emot sommaren, sommarlovet. Och att börja i 9:an.

”Malin Tuffing Karlsson” levde verkligen upp till sitt namn fast på fel sätt. Felet var nog att du var för tuff.

Vila i frid – ”vi finns med dig hela tiden”.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (139)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *