Nattblogg..

Eller snarare morgonblogg kankse man ska kalla det ? Känner mig lite ensam och söker tröst. Krävs mycket för att klara av min image, pressen , stressen , ovetanden.. Att inte få det jag vill ha, så jag ska dra hem till Steffi. Ska hem till Lojsan och röka vattenpipa, gud så skönt. Att sitta och snacka lite tjejsnack.

Det är ett heltidsjobb att ta hans om mig själv, jag vill hjälpa andra. Men första måste jag ta tag i mig själv, så var beredda att se en ändring framöver!

 

Love u !

(Visited 21 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Hannah september 7, 2009 at 7:38 f m

  söt du är !

  Reply
 2. Sara september 7, 2009 at 11:13 f m

  Du är den viktigaste personen för dig, kom ihåg det (:

  Reply
 3. olivia september 7, 2009 at 3:09 e m

  bra paow!

  Reply
 4. josefine september 7, 2009 at 4:17 e m

  ta en paus, du klarar de!
  puss från skååånää 🙂

  Reply
 5. Julia september 7, 2009 at 4:47 e m

  hoppas de går bra då 🙂 <3

  Reply
 6. Sofie september 7, 2009 at 5:46 e m

  Det är ingen idé att du försöker spela oskyldig och tycka synd om dig själv. Du har redan visat att du är respektlös, ointelligent och vidrig.

  Reply
 7. Emma september 7, 2009 at 7:53 e m

  Det är alltid skönt med tjej snack, vad steffi är söt 🙂

  Reply
 8. Maja september 7, 2009 at 9:35 e m

  Snälla du. Du är så mycket vackrare när du inte har fejjan full med brunkräm eller puder eller vad det nu är.

  Reply
 9. elina september 8, 2009 at 7:18 e m

  hej, jag ville bara säga att jag tycker du är grymt söt typ alla säger det men ändå det skadar inte att höra det 🙂 så jag tycker inte du ska lyssna på alla som säger massa bajs! 🙂 föresten du borde sluta sola så mycket för du är jätte söt även fast du inte är brun och lixsom man kan ju få cancer och shit så sluta så du inte dör 😀 hejdå ;*

  Reply
 10. Johanna september 9, 2009 at 9:59 f m

  asso kom bara på en ska, jag tittade på kissis blogg igår, fyfan vad jag hata henne. hon e så jävla fittig men skit samma, asso det är kul att läsa din blogg du skrivir inte som henne: jag e snyggst , jag får vad jag vill , jag får vilken kille som hels ? :O ssååå, vet inte mera vad ja ska säga

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *