Nattblogg..

Eller snarare morgonblogg kankse man ska kalla det ? Känner mig lite ensam och söker tröst. Krävs mycket för att klara av min image, pressen , stressen , ovetanden.. Att inte få det jag vill ha, så jag ska dra hem till Steffi. Ska hem till Lojsan och röka vattenpipa, gud så skönt. Att sitta och snacka lite tjejsnack.

Det är ett heltidsjobb att ta hans om mig själv, jag vill hjälpa andra. Men första måste jag ta tag i mig själv, så var beredda att se en ändring framöver!

 

Love u !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst.. Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Caroline Roxy - Urban Deli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *