Pic´s från igår!

En kille som kom fram till mig på tuben och wainade om att jag var ”kändisbloggare” och så sa han ” ta kort på mig jag vill också blir känd”! Grattis..

Timmy och babe

Jag och Jill =)

hamma hos kristin gick det hett till!

Ojoj.. På bussen påväg till täby”festen”

haha och ja, såhär såg vi ut bara för att driva med dom.. När vi kom dit typ osminkade ? Så kallade dom oss fjortisar, då ville jag visa vad en fjortis sa. Jill sa att jag var lik min idol Dissie, vissat var jag ? ^^*stolt*

Välkommen tillbaka till betongen ?!

Strike a pose !

Låt bilden tala för sig själv x)

Gud så busig jag är *hihi*

*ojoj*

sweetie!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Caroline Roxy - Aurora Caroline Roxy - New campaign shoot Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *