Ojoj

Vaknade nu och har jättebråttom! Måste duscha och dra vidare in till stan och kolla på Amir som är superduper blond! Hell yeah! Den blonda armén Paow Steffi Amir 🙂

Angående Dessie, så verkar hon inte ha någon självrespekt alls. Det jag menade med ”jag krossade er” så gjorde jag ju det, du hade minst av alla. 9 % av hela röstande läsarantalet betyder inte mycket min vän, bytte plats på dig & Kissie som hade 11% eftersom du var min vän. Att du ska försöka försvara dig är bara otroligt lågt. Och jag är verkligen inte avundsjuk på dig, sluta ta åt dig, stäng ner bloggen och ta itu med livet.

OCH NEJ VÅRA BRÅK HAR ALDRIG VART FEJK, falsksanning verkar veta ganska lite och den person som ”brukar” vara med oss kan inte känna oss speciellt bra – sopa!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *