stannar hemma idag,

Orkar inte med någonting, allting är så jobbigt. Stannar hemma och tar en dag för mig själv. Vill ha en bekräftelse på allt,det är nog det som är felet på mig. Har redigt ut en massa saker med vänner, bråkar med föräldrarna. Allt, behöver någon att prata med.. Frågan är bara vem. Har ingen lust att blogga får nog se hur allting slutar är bara så trött…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (60)
 • Lottie

  Åh okej! =) Ha det bäst!

 • N

  Oj… hoppas bara att allt blir bättre… din blog e superbra …

 • Anonym

  Hm..antar att det handlar om Desiree som vanligt.
  Verkar som om du inte kan ha ett EGET liv utan henne..snyft ganska synd eftersom du förtjänar bättre…
  Anyway,tänker inte slösa min tid på att predika för en liten fjortis som upperbarligen är otroligt falsk.

 • Anonym

  synd hopaps det löser sig sötnos ! <3

 • matilda:)

  USCH, jag vet precis hur det känns eller kanske inte precis men är med om samma sak nu ungefär..
  hoppas allt blir bra med dig! din blogg är bäst:) pusshej

 • Malin

  Det löser sig =) Vill du ha någon att prata med vet du iaf vart jag finns! hah

 • ebba

  till den anonyma där uppe, varför läsa hennes blogg om hon bara är en ''liten falsk fjortis''
  get a life..

 • Anonym

  asså din blogg är mycket bättre än dessies och kissies!
  du är mer seriös och tusen gånger finare! jag älskar din blogg!

 • Evelina

  Nej sluta inte blogga, du e ju bäst ju:( Jag hoppas att du får det bättre och jag skulle vilja ge dig stöd men jag vet att du inte skulle låta mig ge dig det;) Men kämpa vidare. Glöm Dessie och hon får dig att känna dig dålig, och alla andra som gör det och försök att vara trevlig mot dina föräldrar, jag lovar det funkar;) puss&kram //Evelina

 • Evelina

  Nej sluta inte blogga, du e ju bäst ju:( Jag hoppas att du får det bättre och jag skulle vilja ge dig stöd men jag vet att du inte skulle låta mig ge dig det;) Men kämpa vidare. Glöm Dessie och hon får dig att känna dig dålig, och alla andra som gör det och försök att vara trevlig mot dina föräldrar, jag lovar det funkar;) puss&kram //Evelina

 • Anonym

  hoppas allt bli bra !! Din blogg e verkligen omtyckt 🙂 känn dig stolt 😛 kraamz<3

 • fanny

  hoppas allt ordnar sig, du är bäst paow glöm aldrig det!

 • anton

  Det är bra att unna sig en dag för sig själv ibland 🙂

 • Frida

  You go girl!! 😛

 • Anonym

  jag behöver också nån att prata med, allt är fel och jag står ensam kvar kvar här with nobody who cares.

  så ja, vet hur det känns.

 • Anonym

  precis som du skrev , sitt hemma och ta det lungt och tänkt inte så mycket på vad som pågår just nu , och om det handlar om dessie tycker jag du ska skita i henne , för hon verkar inte vara så bra för dej , chilla hemma kolla på film och ät ben and jerry's brukar funka för mig

 • Elin

  Jag vet precis hur du känner dig just nu. Brukar också känna mig så och ändå har jag massa vänner, pojkvän och en underbar syster.Hoppas du mår bättre snart, stora kramar.

 • isabella l .

  Ja , ta en dag för dig själv . Tänk och ta det lugnt .

 • Sofia - Allmänt störd och konstig.

  Du borde gå och prata med en psykolog. Det märks i din blogg att du mår dåligt, sånt lyser alltid igenom.
  Jag har mått psykiskt dåligt i sju år, och det blir bara värre av att hålla allt för sig själv. Det är svårt att veta vem man kan lita på och prata med, så om du inte vet någon polare du kan snacka med så tycker jag att du ska träffa en psykolog. Det hjälpte mig en del, men jag vågade aldrig berätta allt. Prata med någon iallafall, för annars byggs det bara på massa skit och till slut får du ett utbrott.
  Lycka till och hoppas allt blir bra. 🙂

 • rasmus

  hej jag vill prata med dig, vi kädde ju varandra förut?
  OCH NEJ jag skulle inte umgås med dig för kändisskapet eller sånt, förut när vi va vänner verkade du snäll oc allt men haha vågade inte bli bättre vän med dig..

 • Anonym

  Det kallas puberteten <3

 • MIKIZ

  hej hej, hoppas du hittar på nåt!

 • Erika

  hoppas allt löser sig för dig 🙂

 • Anonym

  känner igen mig!

 • MaryMelody

  ta hand om dej sötnos
  du klarar av det här alla har vi dåliga dagar <3

 • Anonym

  men shit sluta tro att allt måste vara så perfekt jämt.
  ingen har ett perfekt liv(även om du tror att du har det) och sluta whina om dina "åh nej jag måste diska"- problem.

  gå till en psykolog om du behöver prata och sluta larva dig

 • Anneli

  Du behöver nog ta reda på vilka som är dina RIKTIGA vänner o inte bara ytliga vänner du lär känna genom bloggen. Risken med det är bloggandet när man gått och blivit en "storbloggare" är nog att man känner sån press på sig hela tiden och tillslut orkar man inte. Du kanske ska känna efter om du verkligen paller med den här pressen eller inte för du verkar inte må så bra…? Och då är frågan- är det värt det att fortsätta driva bloggen framåt? För pressen lär ju inte MINSKA ju större bloggen blir. Både jag o andra skulle självklart sakna att läsa din blogg men som sagt- är det värt att sätta din mentala hälsa på spel?

 • Emma

  Ojdå, hoppas det reder upp sig. Men kanske du nog skulle behöva uppsöka psykolog? Då får du prata i alla fall!

 • ina

  finns här om det skulle behövas…<3

 • Alva

  Jag har egentligen ingen aning om vad allt handlar om, varför du är ledsen och så. Men jag hoppas allt blir bra. Även fast det känns surt just nu så blir det bra förr eller senare. Jag bråkar med min familj jätte ofta och tänker: Jag kommer ALDRIG förlåta dom, men grejen är. Man gör det. Det ni bråkar om just nu är väl inte oförlåtligt? Själv tycker jag det är skönt att ta en promenad när man mår skit, eller prata med en vän. Jag hoppas det blir bättre, och btw. Jag tycker du verkar mer äkta en Dessie. Hennes blogg är kul att läsa, men din är så mycket mer… erhm, intressant? Något i den stilen. Men bara så du vet. Du och Desiree hör på något sätt ihop, även om ni bråkar nu och så. Ni kommer också bli vänner igen. Så är det bara med endel folk. Man bli ovänner, men blir alltid sams igen. Jag hade så med en vän. Och insåg att det inte funkar så, vi blev sams igen men slutade umgås. Men efter 3 veckor så blev vi skit tighta igen. Och sen dess har vi inte bråkat, lös problemet, ta en pause eller vad som helst. Det funkar. I alla fall om man är riktiga vänner. Ha det bra paulina!

 • Anonym

  När jag läser det här börjar man ju fundera vilka vänner du har. Du borde ha ngn som man kan lita på direkt. Du verkar inte ha valt rätt vänner direkt.

 • ida

  du måste hitta dig en vän du kan lita på. du kanske behöver någon från någon annan stans som inte riktigt vet allt om dig och alla andra i ditt umgäng, så det inte går att dömma någon. Hoppas du mår bra snart.. 🙂

 • i

  Hej, om du vill ha någon att prata med om vadsomhelst, så finns jag där!

  be strong

 • j

  Stackare, hoppas det blir bättre:)

 • LOUISE

  Jobbigt.
  Hoppas dt blir bättre, åh att du snart kan blogga igen.
  Be strong. Love your blog!

 • amanda

  Har en fråga till dig paulina 🙂

  va tycker du om dessies tävling ? haha

  snälla svara, älskar din blogg <3

 • Fanny

  om man bara kunde stanna hemma och vila en dag utan att få några konsekvenser (A)

 • Amanda

  Hej Paulina.. Tråkigt att höra arr du har det tufft just nu.. Alla har vi sånna perioder och det som inte dödar en, gör dig starkare. Det är verkligen sant. Håller tummarna för att du tar dig igenom detta med ett leende på läpparna.
  Du är speciell och nog den enda vars personlighet skiner igenom på ett ärligt sätt som den gör i din blogg. Kom ihåg att du är fin precis som du är, och allt man kan göra är att göra det man kan och visa ett litet leende ibland 🙂 Du lever Ditt liv för Din egen skull, och ingen annans. Du fixar detta.. men det är helt okej att gråta och vara nere. Det gör vi alla ibland. Det är först när man nått botten man kan börja klättra upp igen.
  Känner mycket för dig tjejen, även om jag är lite äldre än du och inte alls lever i världen du gör, känner jag speciellt för dig. Vill du, kan jag emaila min msn till dig. Eller hotmail. Förstår om det vore skumt att prata med någon man inte känner, men ibland kan det vara allt som behövs. Ha det underbart Paulina! Du är fantastisk!

 • Jennifer

  Hej Paulina.
  Jag har varit med om exakt samma sak. Du kan prata med mig om du vill. Jag vet hur det känns, det är förjävligt!!!

  Kram Jennifer

 • lillblondin

  Hoppas det blir bättre,. allt löser sig förr eller senare 🙂

 • Anonym

  vila upp dig.. hoppas de blir bra..

 • Loppan

  Hej tjejen!

  Gud vad tråkigt det är med bråk alltså. Nu syftar jag inte på att det är tråkigt för bloggandet utan för att jag själv varit där för några år sedan.

  Det kanske inte är till någon tröst, men hur mycket man än gillat/gillar personen man bråkar med så kommer man må bättre. Oavsett om ni kommer överens eller ej, om ni kommer fram till att gå skilda vägar eller mötas tillsammans på en krokig stig, så kommer det bli bättre. Det är jobbigt under tiden, men när det väl lagt sig så kommer man på fötter igen. Dina läsare stannar kvar och älskar det du gör och skriver.

  Jag må vara en aning äldre än dig, men det hindrar inte mig från att skriva till dig, snarare tvärtom. Inte nog med att jag själv varit där för ett par år sedan, jag har även en lillasyster i din ålder och jag vet hur mycket det betyder att få veta att det faktiskt finns personer runt omkring som lyssnar och stöttar.

  Ta mina ord som du vill, men jag vill att du ska veta att jag skriver detta för att jag bryr mig, för mig spelar det ingen roll om jag känner dig eller ej. Om någon mår dåligt så får man faktiskt visa att man bryr sig, oavsett vad.

  Sedan kanske ett gott råd inte alltid är det man behöver just för tillfället, men jag tror helt klart på att ett positivt ord kan hjälpa en person på vägen upp från gropen.

  En stor och varm kram till dig tjejen!

 • Nellie

  Du borde ta lite tid för dig själv och bara göra det du själv vill, vara med dom som verkligen är bra för dig, men samtidigt försöka få räta på ditt liv…Det är ju bra att du reder ut allt nu för jag tror verkligen inte du behöver massa instabilitet i ditt liv, ta inte illa upp bara. Du klarar det paulina, du verkar så stark. Ge inte upp
  Kram

 • Bara jag

  Om du behöver en person som kan hjälpa dig balansera saker och ting, en som har erfarenhet av smärta och jobbiga stunder så finns det..

 • Bara jag

  Om du behöver en person som kan hjälpa dig balansera saker och ting, en som har erfarenhet av smärta och jobbiga stunder så finns det..

 • Anonym

  Hahahah stannar hemma från vad?! Fiket eller?! För du din slappa fjortis går väll varken i skolan eller jobbar??!
  Ta tag i dig själv för fan…

 • SARAH

  Vilken klass är det du går i? vadå IV programmet?

 • tilla

  kan behövas ibland, att bara stanna hemma 🙂

 • Anonym

  Moahhaa.. stackars lilla flicka som har det jobbigt. WELCOME TO THE REAL WORLD BITCH!

 • Rebecka

  Hej!
  Alla har såna dagar, och jag tycker verkligen du gör rätt i att ha lite tid för dig själv.. men inte tänka på bloggen som du ''måste'' uppdatera hela tiden. Tänk på dig själv tjejen, och försök vara stark! Prata med den/dom du litar på som allra mest, vilket någon gång kan vara dina föräldrar.. Vet det låter konstigt, men ibland så kan dom vara till större hjälp än man tror. Tycker bara det är så synd att du ska behöva känna så, därför så kände jag mig tvungen att kommentera.. för allra första gången också.. Men Lycka till verkligen, hoppas du mår bättre snart. Kom ihåg, det tar tid!

 • DESIRÈE

  Paulina, prata med dina bloggläsare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *