Svar på tal

Så var det dags att svara lite på kommentarerna… En del ger aldrig upp så jag struntar i spammarna, eller så publicerar jag dem men stuvar om i deras kommentarer lite så det blir roligare.  En del andra fortsätter bara att ställa idiotiska frågor och en del andra är riktigt rara och trevlig. Jag svarar på lite av varje här. Och nu.

jjjjjjjjjjjjj
Postades 2009/09/28 kl 12:52
hur känns de att bli kallad hora mitt på plattan jävla luffare

-Ja, hur känns att vara så puckad att du ställer den frågan i MIN blogg? Jag tror jag kan hantera det, men kan du hantera att du är en nobody? Nej, just, jag trodde inte det heller…

emelie
Postades 2009/09/28 kl 12:50
varför kan du inte ha paulinadanielsson.blogg.se också?
att inläggen kommer både här och på den?

-Min gamla adress är paulinadanielsson.blogg.se, men den nya är paow.se. Jag har flyttat ifrån blogg.se för jag ville ha bättre kontroll på min blogg och bestämma mer själv. Tyvärr kommer det aldrig komma fler inlägg på den gamla adressen. Alla inlägg och kommentarer har flyttats till paow.se och den gamla sidan finns kvar ”som museum” så länge som blogg.se önskar, jag tar inte bort den, men jag styr inte över vad blogg.se gör med den.

LORRAINE
http://lorraine.blogg.no
[email protected]
Postades 2009/09/28 kl 10:13
Synes du er herlig Paow, om noen har planer om å anmelde deg pga din blogg så er jo det bare teit. Du er vakker og du skriver akkurat slik en proff blogger skal skrive! Det er grunnen til at jeg leser din blogg hver dag, du er virkelig proff! Kisses, Lorraine i Norge.

-Ja men precis, du tycker som jag ;-). Jag vill passa på att tacka alla utländska fans för alla kommentarer och mail, och självklart alla mina svenska fans också! <3

Erik
Postades 2009/09/28 kl 23:56
Hej Paulina, jag har en fråga till dig. Hur kommer det sig att du har blivit ersatt av en bloggerska som heter Lajena på bloggportalen? Har hon på något sätt fuskat sig upp, för du kan ju inte försvinna på någon dag sådär, och nästa dag ser man en ful skabbig ko ligga där istället? Hoppas du svarar?

och

Camilla

Postades 2009/09/28 kl 23:08
Hejsan, du behöver inte publicera denna kommentar om du inte vill.
http://blajena.blogg.se har på något sätt hackat din ”sida” på bloggportalen.se
Under Dessie så står det LAJENA, men när man trycker upp henne så är det dina inlägg som syns. Vet inte hur hon har bärt sig åt, men ville iallafall att du ska veta det.
Tryck till äcklet nu, ingen som orkar med hennes spam i komentarsfälten ändå -.-

Det är riktigt. Det härjar en kossa som hackat sig in på bloggportalen.se och mitt konto där. Hon har lyckats med detta och hoppas få massa nya läsare till sin zeroblogg genom att snylta på mitt goda rykte 😉

Skrattar bäst som skrattar sist är väl det enda jag kan säga till henne. Det lär ju bli en kortlivad glädje. Mina kära läsare har redan genomskådat eländet och lika snabbt och lätt genomskådar de Blajena.

Det var allt för denna gång – skriv kommentarer, jag läser allt! Kram <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *