Blog Awards-framträdandet?!

Jo som sagt så ska jag ha en ”klänning under 5000” , men jag funderar på vilken, jag vill inte satsa för mycket. Förut så var jag hur nära som helst på att hyra en rosa hummerlimmo solduschad blonda lockar och en rosa klänning från ”Barbie” som klänningen heter. Men då tänkte jag så här :  jag kommer att vara typ yngst så bäst och vara seriös och lite egenstilad.

Sen så tänkte jag köra en ”Lady GaGa” och bli nerhissad från en helikopter, men det skulle vara alldeles för vågat.

Jag kom fram till en klänning från Kate Moss collection. Den får ni se sen. Inte så jätte dyr, den ligger på runt 3,400 men jag får den för 2,600 . Och så tänkte jag, varför anlända i en limousin? Det kan ju vem som helst hyra, kostar en 1000 lapp. Nej, nej det kommer att vara enkelt personligt och speciellt. Är rädd för att göra bort mig, men kom fram till att det är bäst att vara mig själv.

 http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/kate-moss-collection-for-topshop-available-since-1-april-09.jpg

Hennes colletion, inget av det jag kommer att använda. Har även hört att dom har ett par klänningar från henne på Topshop. Ska kolla det nu!

Posted in: Dresscode, Livsstil
Kommentarer (99)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *