Kom hem nu

Hello bitches! Börjar mina inlägg alltid så ? Yes I am a bitch! 😉

Kom precis hem från stan, jag har letat klänning efter klänning och vart in i alla butiker. Det är inte alltid lätt att vara smal kan jag lova er 🙁 Om jag hade haft typ L så hade jag kunnat köpt vilken klänning jag ville för att den storleken finns alltid kvar, men såklart så vill alla vara som mig och ha XS 🙁 Skoja bara men men, ibland så är det faktiskt jobbigt.

Drog i alla fall in till stan och mötte upp Rebecka och Josef och sprang runt på Stureplans second handbutiker och hittade inget! Josef hittade en skitsnygg päls. Jag ska också inskaffa mig en i veckan, en väst! Hittade också en skitsnygg vit jacka med päls från Mon Clair eller vad det heter. Så jävla snygg! Men tyvärr så var den lite för dyr, nämligen 15.000 men jag får väl tjata lite på pappa för behöver ju en vinterjacka. Vi tog även en fika innan vi drog hem.

.

Snygging med sina nya kaniner!

Sexy bitch 😉

Raruw!

Min eller Josefs vibrator, den är ny… Min eller hans ? Det får ni aldrig veta!

Våra drickor fick sällskap av dildon =)

Rebecka som jag känt i typ 7 år 🙂 sötnos!

Yeah! ;D

Posted in: Livsstil
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *