Det kom ett mail…

Brevet nedan är publicerat med tillstånd från brevskrivaren:

Hej!

Har en länk till en namninsamlingssida som jag undrar om du vill kolla upp och länka till!

Jag tror att du är den enda av er tre riktigt stora tonårsbloggare som faktiskt har ett hjärta så pass stort…

Här ligger listan på att stoppa Pirate Bay från att ha bilderna uppe på obduktionen på Max och Saga;

 http://www.namnlista.se/ang-arboga-barnen-max-och-sagas-obduktionsbilder-som-finns-pa-pirate-bay/

 Länkar givetvis från min miniblogg, men jag tror inte att jag har samma kraft som du:)

 Miste själv min man för sex månader sedan och skulle absolut inte klara av att mina barn fick se bilder på honom uppskuren av en läkare(förlåt om det lät grovt, vill bara få fram budskapet)

 MVH

Kristina

http://branden.blogg.se

Jag tycker det är hemskt och stöder henne fullt ut! Gör det du också, skriv på listan!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

You might also like

Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Mina senaste videos..
 • Andy

  Jag har sett bilderna, och de är verkligen hemska, och förstår henne vad hon menar! Kanske inte är bästa tillfället men, du är verkligen vacker i kort hår och fortsätt ha det så! Ha det bra sötnos!

 • MICAH

  DU har verkligen ett hjärta av guld<3

 • Mikaela

  Det verkar som de finns en ny kissie blondinbella. Först färgade hon håret mörkare men nu har det blivit värre än så. Efter att ha tappat tronen som sveriges största bloggare har hon tagit till åtgärder för att bli nummer ett igen eller vad säger ni? Blondinbella blir den nya kissie 😉

  Läs mer här http://experienceno1.blogspot.com/2009/10/blondinbella-den-nya-kissie.html

 • Ellie

  Usch så hemskt.

  Btw du är fin i ditt korta hår 🙂

 • Dumhuve

  Det är frihet att kunna kolla på sågade barn om man vill det.

 • Jonny

  Bilderna har funnits där över 1 år nu.
  Piratebay kommer inte ta bort dom.
  Jag såg en av bilderna å höll på att svimma.
  Ingen normal mäniska klarar av att se sånt, så jag tror inte så många laddar ner dom.Bästa är att inte skriva om det, för när man ger det uppmärksamhet som TV4 gjorde då ökade nedladdningen enormt.
  Låt barnen vila i frid.

 • caramell

  ah.. men du är verkligen jätte snäll o godhjärtad människa..
  många andra skulle säga I dont give a fuck men inte du… 🙂
  najs… förtsätt så!! gilla din blogg as mkt

 • Anonym

  BILDERNA FINNS DÄR FÖR ATT DE ÄR LAG PÅ ATT DE ÄR ALLMÄNNA BILDER SOM ALLA SKA FÅ SE. VI KAN INTE ÄNDRA LAGEN BARA FÖR EN FAMILJ.. DÅ SKA DE JU ÄNDRAS FÖR ALLA. SKULLE ALDRIG SKRIVA PÅ NGT SÅNT DÄR.

  DESSUTOM SÅ VAR DE VÄLDIGT FÅ SOM HADE SETT BILDERNA INNAN FOLK BÖRJADE MED LISTOR OM DE. NU HAR FLERA 100 TUSEN SETT DOM..

  HJÄLPER ELLER SKJÄLPER?

 • annabelle

  helt jävla sjukt att dom inte tar bort bilderna!
  jag skrev under , såklart.

 • P

  Har du hört talas om offentlighetsprincipen? Troligen inte. Bilderna är offentliga och ingår i förundersökningsmaterialet. Vem som helst kan gå till ett diarie/tingsrätt och få ut bilderna. Så att skriva på en lista är ingen idé, Pirate Bay har inte gjort något olagligt..

  Läs på lite för guds skull…

 • Karin

  Vadå läs på lite?! Vi snackar mänskliga rättigheter här! Det är omoraliskt av Pirate Bay att lägga ut såna bilder. De är döda barn. Tänk på deras nära och kära? Hur skulle du själv tycka ifall att såna bilder på barn i din familj fanns där? – Du skulle hata det.
  Pirate Bay får ta sig i kragen och ta bort de j*vla bilderna. Att ha såna bilder är lika hemskt som om de skulle ha barnporrsbilder.. Men de kan de inte ha, det är ju såå fel, men döda barn bilder funkar.. F*n ta Pirate Bay.

  Paow, bra att du skrev på den listan! Och du passar jättebra i kort hår! 😀

 • Emma

  Det där tycker jag är viktigt tyvärr så tror jag inte att man kan göra så mycket:(
  Och det är tråkigt.
  Men kan inte fattar varför man ska ha bilder på ett/ flera barn som har dött?
  Är inte det sjuk?!

 • Tror ni verkligen på detta?

  Om dom nu finns, varför går dom då inte att hitta?? Har testat söka på lite allt möjligt på piratebay och inte funnit dessa påstådda bilder?? Gjorde det redan när jag först hörde talas om det där, (fick också ett kedjemail).
  Om nu bilderna finns? Vad heter dom och hur hittar man dom?

  Nej, jag säger inte detta för att jag faktiskt vill veta utanför att jag har en poäng. Bilderna går ju för fan inte att hitta?! Så det är väl inget att klaga på eller sprida namnlistor om?

  Om det nu är sant säg vad dom heter? Kan nästan garantera att ingen kommer ha svaret..

  -Jo, jag ”hittade på” på detta för att det var så kul…. Not.

 • sandra

  jag skickade in en , som jag kämpade på länge , hoppas du lägger upp den , den var rosa, med 4 bilder på dig ;$

 • P

  Karin: Exakt; vi snackar mänsklig rättigheter. Och det är varje svensk medborgares rättighet att begära ut de bilderna om de vill ha dem. Varför någon skulle vilja ha dem förstår jag inte dock.
  Självklart skulle jag inte tycka att det var roligt om bilder på någon som stod mig nära fanns där, men än en gång så är det inget olagligt! Jämför inte med barnpornografi, DET är olagligt.

  Andy: Moget. Verkligen. Har du inget bättre att komma med?

 • Miranda

  Jag skrev under (tror jag, jag är lite seg)

  Hur som heklst är det där, HEMSKT. Vissa personer förstår inte situationen. Och varför lyssnar dom inte på föräldrarna för? Jag.. klarar inte av att skriva längre. Blir så jävla förbannad att jag har lust att slå sönder datan.

 • Miranda

  Men gud, har vissa personer inga som helst känslor!? Har läst igenom kommentarerna.. vill bara säga att Karin, jag håller med dig!

  Ni som säger ”Det är offentligt alla ska få se det blablabla”, skit i någon jävla lag, det handlar om två små mördade barn. Tänk om era barn blev mördade och någon skulle lägga ut bilder på dom?! Förstår inte vissa människor…

 • "Tror ni verkligen på detta"

  Svar:
  Nej jag tror inte DU hittade på detta. Som sagt, jag själv fick ju samma kedjemail för länge sen? Läser du ens vad man skriver innan du svarar ?

  Många reagerar för det är så hemskt, men ingen verkar ta reda på om det verkligen stämmer? Vad man än söker på så går inte dessa bilder att finna på tpb. Vilket är bra, jag tycker verkligen det vore jättehemskt om dom fanns där till allmän beskådan. Men antingen finns dom inte lr så dom döpta till något helt annat random/påhittat så det går inte att hitta dom om man inte vet exakt vad det namnet skulle kunna vara :S

  -Ja. vad tror du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *