J*vla internet

Cha cha bitches 🙂

Nu går det äntligen att gå in på min blogg! Någon som haft samma problem som jag ? Blir asförbannad -.- Aja men nu har iallfall mitt internet slutat strejka woho!

Drog i alla fall ut och mötte upp Krille, vi satte oss på Rice, en resturang där typ bara kineser jobbar. Det är jättemysigt där, men att den heter ”Ris” tycker jag är lite roligt haha ^^ I alla fall så köpte Krille en spargris med vingar haha !

Senare så drog vi på bio och såg Fame. Den var helt okej, jag som inte är så mycket för musikaler. Lite seg, men jag vill fortfarande se upp och twilight haha – jag håller på att bli ett biofreak. Jag som inte hade vart på bio på två år innan jag såg Flickan som lekte med elden. Aja bio är kul om man har en klubba att suga på 🙂

http://scienceblogs.com/neurotopia/fame.JPG

Krille köpte en present till sig själv 🙂

Mina klubbor och Amir hihi 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *