Natten är min

Allt det här med jag-kan-inte sova grejen börjar bli bättre, kanske för att jag vill-vara-vaken-på-natten grejen. När pappa eller mamma stänger dörren till sitt sovrum så har jag allting för mig själv datorn, tv ( jag har ju en egen dator) då brukar jag hämta en avokado och sätta mig i fönstret på mitt rum.

Öppnar upp fönstret och sätter mig med ena benet utanför fönstret och andra inne lutar mig tillbaka och ibland så smygröker jag lite också. Brukar prata i telefon eller lyssna på musik. Då har jag tid för mig själv, behöver inte tänka på något annat. Jag är nog en sån person som tycker om att vara för mig själv.

Jag mår inte dåligt, det är bara det att jag är väldigt, väldigt stressad av mig. Att folk som jag känt tidigare skriver att jag inte har några vänner – det stämmer nog. Det är jättesvårt att lära känna mig, det tar långt tid. Jag har vänner, men jag anser inte att jag behöver fjortontusen vänner för att vara lycklig.

Om jag hade haft 20 vänner, inte bekanta menar jag då, så skulle jag vara tvungen att höra av mig till allihopa och min mobil skulle vara ännu mer terrad. Jag försökte att ”skaffa” fler vänner förut, men dom vill bara träffa mig hela tiden. 😛 Jag faller för den ”sortens” vänner som är som mig, eller liknande. Dryga, bitchiga och ’oöppna´människor som berättar saker när dom fått sin tillit och skiter i om jag har en ”stor” blogg eller inte, eller så visar dom inte stoltheten.

 Det är ofta öppna och sociala människor som är för på, men jag vet vilka mina riktiga vänner är. Dom personerna jag faktiskt tycker om att umgås med, som jag tycker om, behöver inte bevisa för någon att vi är vänner. Tack för att jag har så fina  vänner <3

Nu har jag skrivit en massa skit som är osammanhängande – aja whatever 🙂

(Visited 14 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Malin oktober 13, 2009 at 7:10 f m

  jag tkr din blogg är grym!:)
  jag tycker du ska skita i vad folk tycker, eller du kanske redan gör det, vad vet jag?
  vill iaf säga att jag älskar din blogg.
  kram

  Reply
 2. olivia oktober 13, 2009 at 7:16 f m

  hihi du är bäst paow! 🙂

  Reply
 3. jonna oktober 13, 2009 at 10:09 f m

  Jag tror nog ingen är så sugen att bli din vän då du har en vana att hänga ut varenda en så fort ni bråkar. Vilket är väldigt fel. Karma!

  Reply
 4. Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog oktober 13, 2009 at 2:12 e m

  Ja du tjejen.

  Här ska du få ett TIPS eller två om du sover dåligt på nätterna.

  Du vet väl att KOLSYRADE drycker gör att man sover sämre på nätterna? Man får orolig mage och magen jobbar mycket mer.

  Dessutom är ALL NIKOTIN innan läggdags jättedålig. Snus eller cigaretter. Det är INTE bra att röka precis innan man går och lägger sig.

  Men det där vet du väl redan?

  Sluta röka och dricka Coca Cola så sover du bättre sen ska du se.

  //Carro

  Reply
 5. S.G oktober 13, 2009 at 3:44 e m

  paow du är bara bäst! 😀

  Reply
 6. Paulina oktober 13, 2009 at 5:00 e m

  så jävla rätt! Finns så mycket ytliga bekantskaper, såna jag verkligen inte gillar.

  Reply
 7. Anonym oktober 13, 2009 at 5:46 e m

  du är bäst. väldigt smarta tankar. jag gillar dig

  Reply
 8. Therese oktober 13, 2009 at 5:54 e m

  Drömde om dig inatt :P. läser för mycket bloggar om dagen eftersom jag drömde om dig inatt, och igår om en annan tjej jag läser :P.

  Reply
 9. vera oktober 13, 2009 at 8:05 e m

  Jag brukar också sitta i fönstret på natten, man kan sitta hur länge som hälst och bara tänka på just det man vill!

  Reply
 10. Dessan oktober 14, 2009 at 1:01 f m

  Håller med föregående. Vem vill ens försöka bli vänn med dig? Ja mena..så fort man hade råkat tjaffsa om nått hade du ju skrivt ut det i din blogg så en jävla massa tusen kan läsa det.

  Sen förstår jag dig om du inte vill ha en massa ytliga bekanta men vill du ha riktiga vänner får du nog tagga ner lite på bitchandet o tex inte hacka ner på feta osv så mkt som du gör… Och kom ihåg….Äkta vänner varar för evigt..det gör inte din blogg

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *