Natten är min

Allt det här med jag-kan-inte sova grejen börjar bli bättre, kanske för att jag vill-vara-vaken-på-natten grejen. När pappa eller mamma stänger dörren till sitt sovrum så har jag allting för mig själv datorn, tv ( jag har ju en egen dator) då brukar jag hämta en avokado och sätta mig i fönstret på mitt rum.

Öppnar upp fönstret och sätter mig med ena benet utanför fönstret och andra inne lutar mig tillbaka och ibland så smygröker jag lite också. Brukar prata i telefon eller lyssna på musik. Då har jag tid för mig själv, behöver inte tänka på något annat. Jag är nog en sån person som tycker om att vara för mig själv.

Jag mår inte dåligt, det är bara det att jag är väldigt, väldigt stressad av mig. Att folk som jag känt tidigare skriver att jag inte har några vänner – det stämmer nog. Det är jättesvårt att lära känna mig, det tar långt tid. Jag har vänner, men jag anser inte att jag behöver fjortontusen vänner för att vara lycklig.

Om jag hade haft 20 vänner, inte bekanta menar jag då, så skulle jag vara tvungen att höra av mig till allihopa och min mobil skulle vara ännu mer terrad. Jag försökte att ”skaffa” fler vänner förut, men dom vill bara träffa mig hela tiden. 😛 Jag faller för den ”sortens” vänner som är som mig, eller liknande. Dryga, bitchiga och ‘oöppna´människor som berättar saker när dom fått sin tillit och skiter i om jag har en ”stor” blogg eller inte, eller så visar dom inte stoltheten.

 Det är ofta öppna och sociala människor som är för på, men jag vet vilka mina riktiga vänner är. Dom personerna jag faktiskt tycker om att umgås med, som jag tycker om, behöver inte bevisa för någon att vi är vänner. Tack för att jag har så fina  vänner <3

Nu har jag skrivit en massa skit som är osammanhängande – aja whatever 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *